|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky săptămâna 23-29 august 2021. De la gând la faptă e un singur pas.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

22/08/2021

Vizualizări

Primul eveniment astrologic important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Fecioarei. Despre energia și trendul sezonului Fecioarei am scris pe larg, aici.

Odată ce efectele Lunii pline în Vărsător de duminică, 22 august, se disipează ușor-ușor, energia Soarelui în Fecioară începe să lucreze cu mai multă claritate și eficiență. Luni și marți, sub semnul Lunii în semnul Peștilor este posibil să dăm semne de oboseală, somnolență, lentoare sau apatie. Mai ales că Luna plină s-a manifestat cu destulă agitație, poate au existat și nopți nedormite înainte, practic ne aflăm după o acumulare importantă de consum fizic și psihic. 

Miercuri și joi rotițele se pun în mișcare, Luna în Berbec ne infuzează o doză nouă de energie, ne activează și ne ajută să pornim, să inițiem, să deschidem noi etape cu curaj și entuziasm. Atenție la grabă, impulsivitate și nerăbdare. Mintea noastră poate jongla cu două tipuri de abordare, fie suntem concentrați pe lucruri practice, concrete cărora le acordăm o atenție sporită la detalii, fie suntem distrași/distrați către arii ce au mai puțin legătură cu realitatea palpabilă, ci mai curând cu spațiul interior, imaginativ, mistic. Pe de o parte Mercur în Fecioară face opoziție cu visătorul Neptun, pe de alta trigon cu Pluto. 

Vineri, sâmbătă și duminică (până la 19:42) Luna traversează semnul Taurului, o zodie prietenă cu Fecioara, ceea ce sugerează faptul că suntem puși pe treabă, pe muncă, avem anduranță, putere, consevență, idei. Atenție la semnalele pe care le transmite corpul, energia celor două zodii amplifică abilitățile de comunicare cu organismul nostru, de aceea este recomandat să fim cât mai vigilenți. Hrana este bine să fie cât mai naturală, ușoară, excesele de orice fel sunt de evitat, de fapt ca întotdeauna. 

Am citit de curând pe forevercounscious.com despre fenomenul de “the Moon wobble” (nu știu cum se traduce exact, aștept feedback). Se va produce duminică, 29 august, și este acel moment aflat exact la jumătatea perioadei dintre cele două cicluri de eclipse ale anului. Eclipsele sunt momente pivot pentru declanșarea unor schimbări de anvergură care să ne ajute să ne așezăm pe drumul nostru, pe direcția noastră de destin. Acest Moon Wobble este un fel de moment de bilanț, de evaluare a felului cum noi am înțeles să integrăm schimbările ce au fost anunțate cu ocazia eclipselor. Putem face o rememorare a temelor care erau active pe 26 mai și pe 10 iunie, pentru a verifica felul în care s-au pus în mișcare acele schimbări absolut necesare în drumul evolutiv.

O săptămână cu multe realizări vă doresc, cu eficiență și bucurie!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare