|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

 3 uleiuri esențiale magnifice pentru zilele cu multă încărcătură emoțională. Izvoare de prospețime și stimulare a stării de bine. 


Alice Panțâru

Autor

Publicat

14/06/2022

Vizualizări

  1. Elevation – Un amestec revigorant de arome ce ridică starea de spirit, revitalizează și ajută la disiparea stării de neliniște. Creatorii acestui ulei au combinat Lavandin, Lavandă, Melissa, Ylang Ylang și Osmanthus cu Tangerine, Elemi, Sandalwood și Lemon Myrtle obținând un blend cu proprietăți uimitoare. Fie că este utilizat în difuzor, fie că se aplică pe piele însoțit de un ulei purtător sau o cremă de corp, Elevation e un bun companion atunci când ai nevoie să schimbi energia, să te ridici deasupra micilor detalii care îți creează stare de nervozitate și să vezi imaginea de ansamblu cu mai multă claritate. Lucrează și pe creșterea stimei de sine, a încrederii și este potrivit și pentru sesiunile de meditație și introspecție.

2. Passion – Pasiune și bucurie de viață într-o sticluță magică. O combinație de arome ce ajută la îmbunătățirea stării de spirit, a dorinței de a experimenta lucruri noi și deschide canalele inspirației și intuiției. Un amestec format din următoarele ingrediente: 

– semințe de Cardamon- prospețime, revigorare, ajută la disiparea sentimentului de confuzie

– coajă de scorțișoară (Cinnamon)– aromă plăcută, stimulatoare, folosită pentru creșterea libidoului

– rădăcină de ghimbir (Ginger) – revigorantă, energizantă

– muguri de cuișoare (Clove) – ajută la crearea unui sentiment de protecție și curaj și sunt utilizați în mod tradițional la echilibrarea sistemului hormonal

– lemn de santal (Sandalwood)– ajută la crearea senzației de calm, armonie, echilibrează emoțiile și ajută la descărcarea tensiunii nervoase

– floare de iasomie (Jasmine)– cu aromele sale feminine simbolizează speranța, iubirea, bucuria. 

– păstai de vanilie (Vanilla) – proprietăți calmante

– frunze de Damiana – folosite de triburile aztece și mayașe pentru proprietățile sale relaxante. Bune pentru reducerea anxietății și propagarea sentimentelor de afecțiune și iubire. 

3. Copaiba – Uleiul esențial de copaiba se extrage dintr-un arbore tropical aromatic, originar din America de Sud. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în cadrul practicilor medicale tradiționale de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, are nenumărate utilizări. Au fost observate beneficiiaduse sistemului cardiovascular, respirator, nervos, pentru echibrul emoțional mușchi, oase și piele. Este un foarte bun suport pentru combaterea depresiei, pentru eliberarea tensiunii, neliniștii, anxietății. Copaiba, un dar al naturii exploatat de mințile înțelepte încă din cele mai vechi timpuri, ne este disponibil atât de ușor în aceste vremuri moderne. 

Surse de informare: www.doterra.com, Modern Essentials – The Complete guide to therapeutic use of essential oils, Abecedar esențial, Ghidul uleiurilor terapeutice 2018.

Pe site-ul nostru este disponibilă o selecție largă de uleiuri esențiale doTerra. Cu toate acestea, recomandarea noastră este să vă creați un cont direct pe site-ul doterra.com pentru a beneficia de gama completă de produse dar și de avantajele acumulării de puncte LRP. Dacă aveți nevoie de sprijin pentru a vă înrola, îmi puteți scrie pe alice_pantaru@yahoo.com.

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare