|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Consultație astrologică individuală

300,00 lei

Completează formularul de mai jos, apoi adaugă în coș. Alege metoda de plată potrivită pentru tine: plata online sau ordin de plată. Vei primi un mail de confirmare a comenzii, apoi stabilim împreună data și ora consultației.

 lei
SKU: CAG Categorie: Etichete: ,
Share the (in) joy!

Descriere

Ce presupune consultația astrologică individuală?

Consultația astrologică este o discuție pe marginea hărții tale natale (astrogramei natale) ce îți aduce lumină asupra tipului de personalitate, a predispozițiilor generale și a potențialului existent în perioada analizată.

Harta natală este un instrument de autocunoaștere extrem de prețios care îți poate aduce conștientizări valoroase în momentele în care ai întrebări de tipul:
– Cine sunt eu?
– Care este rolul meu în această lume?
– De ce mi se întâmplă mie toate acestea?
– Care este menirea mea în această viață?

Ce poți afla concret?

– Care este relația ta cu viața și mediul înconjurător, felul în care ești perceput(ă) în exterior, relația cu viața și cu corpul tău.
– Ce tip de resurse ai la dispoziție, felul în care te raportezi la bani și la muncă, posibile blocaje și modul în care te poți folosi de talentele și abilitățile tale pentru a crea abundență în viața ta.
– Felul în care comunici, tiparele mentale, felul în care înveți și iei decizii.
– Motivul pentru care copilăria ta a fost într-un anume fel, ce experiențe a fost necesar să trăiești în sânul familiei pentru ca adultul care ești acum să-și îndeplinească propria misiune în lume.
– Felul în care iubești, tiparele relaționale, tipul de parteneri de care ești atras(ă). Pasiunile, creativitatea și relația cu copiii.
– Vocația ta, acea amprentă unică pe care ești chemat(ă) să o manifești în lume. Brandul tău personal și modalitatea cea mai potrivită de a te face remarcat(ă) și apreciat(ă).
– Cât de intuitiv(ă) ești, structura emoțională, conexiunea cu spiritualitatea și credința.
– și alte informații care ies la lumină în urma discuției care este de preferat să fie cât mai deschisă și onestă.

ATENȚIE! Nu vei afla toate cele de mai sus într-o singură consultație. În funcție de felul în care curge discuția, eu voi fi inspirată să-ți transmit acele informații care sunt relevante și utile pentru tine, în acel moment. De asemenea, odată primite aceste incursiuni în propria personalitate, vei avea nevoie de timp să le lași să se așeze, să lucreze mai adânc, pentru că este posibil să-ți schimbe percepții, perspective și chiar convingeri adânc înrădăcinate în subconștient.

Ce îți poate aduce nou în viață:

– Mai multă înțelegere față de propria persoană, mai multă blândețe și acceptare față de alegerile pe care le-ai făcut până în acest moment.
– Mai multă înțelegere față de ceilalți, îmbrățișarea diferențelor dintre noi, mai multă compasiune față de comportamentul celor din jur.
– Inspirație și idei despre următorii pași în carieră, viață de familie, etc.
– O viziune proaspătă despre acțiunile favorizate în următoarea perioadă sau despre blocajele, întârzierile care pot apărea pe parcurs.
– Identificarea soluțiilor pentru a ieși dintr-un eventual impas în care te afli.

Primești și un cadou!

La sfârșitul consultației vei primi cadou o etalare cu Simbolurile transparente „Revelații” concepute de Barbara Băcăuanu, un instrument terapeutic care adună într-un singur concept elemente de psihologie, astrologie, numerologie, geometrie sacră și arhetipuri. Din experiența consultațiilor anterioare, acest moment este unul extrem de revelator, un mesaj pe care sinele clientului îl transmite prin simbolurile oracol ca o confirmare a informațiilor primite în consultație, ca o sărbătorire a unui nou pas făcut pe drumul evoluției, a unui nou salt pe care clientul îl face în conștiință.

Cât costă?

Prețul este de 300 lei.

Cât durează consultația?

Consultația durează 1h:20 min. În cazul în care discuția se prelungește cu mai mult de 30 minute, se va achita în plus suma de 50 lei.

Unde se desfășoară?

Pe Zoom. Vei primi un link de conectare cu minim 2 ore înainte de începerea consultației.
* În cazuri speciale, ne putem întâlni și live, în București.

Precizări:

– Înainte de a comandă, citește și alte articole scrise de mine și verifică dacă stilul și viziunea mea rezonează cu tine. Este valabil și pentru mine, îmi rezerv dreptul de a refuza consultația în cazul în care simt că suntem pe lungimi de undă mult prea diferite.
– Asigură-te că-ți cunoști ora nașterii, un interval de eroare prea mare poate denatura interpretarea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Consultație astrologică individuală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!