|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Cadoul meu pentru tine!

E-BOOK GRATUIT

Cum te ajută Mercur Retrograd în 2024

Din care vei afla cum să fructifici, în 2024, energia lui Mercur retrograd
și cum să te ferești de posibilele încurcături ce pot apărea.

Vei afla cum să fructifici, în 2024, energia lui Mercur retrograd și cum să te ferești de posibilele încurcături ce pot apărea.

Descarcă E-Book-ul GRATUIT!

CUM TE AJUTĂ MERCUR RETROGRAD ÎN 2024


Mailuri rătăcite, rețele de socializare căzute, erori de comunicare, neînțelegeri, confuzii, programări ratate, case de marcat defectate fix înaintea ta, plăți neprocesate, sunt câteva din amalgamul de probleme pentru care îl învinuim cu toții pe Mercur retrograd.

Ca să îți fie mai ușor, să păstrezi armonie în relațiile tale,
să nu strici parteneriate importante pentru tine,
să folosești energia retrogradării în avantajul tău,
ți-am pregătit un E-book menit
să desființeze mitul lui Mercur retrograd,

vinovatul de serviciu pentru toate relele
ce ne apar în anumite perioade.

*Culmea este că mulți dăm vina pe Mercur retrograd chiar și când nu este retrograd 🙂

CE GĂSEȘTI ÎN ACEST E-BOOK?

  • Perioadele în care Mercur este retrograd în 2024 ca să știi exact când să fii mai atent(ă), cum să-ți organizezi agenda, cât timp să aloci proiectelor tale, dacă e potrivit sau nu să dai startul unor acțiuni de anvergură;
  • Informații generale despre planeta Mercur, domeniile de viață pe care le guvernează;
  • Despre marile provocări ale perioadelor cu Mercur retrograd (ÎN 2024 în semne de Foc și Pământ) și despre cum e posibil să reacționezi exploziv la stimuli exteriori;
  • Care este rolul acestor perioade de retrogradare mercuriană, ce ai de învățat, de integrat, de armonizat;
  • Cum poți înțelege disconfortul pricinuit de încurcături, erori, blocaje și cum îl poți privi dintr-o perspectivă diferită, care-ți dă putere și inspirație;
  • Tips-uri despre cum să manageriezi cât mai bine perioadele cu Mercur retrograd – dacă e bine sau nu să semnezi acte importante pentru viitorul tău, de exemplu.

Sunt Alice Panțâru, astrolog autorizat și fondatorul proiectului Injoy

Ghidez oamenii în procesul lor de autocunoaștere și dezvoltare personală să afle cum pot folosi energia planetelor în cel mai eficient și benefic mod, astfel încât să trăiască aliniat la misiunea lor personală, cu bucurie și împlinire.

Iubesc să studiez mișcările planetelor și să traduc limbajul și mesajele lor. Pot să te ajut să înțelegi și tu semnificația evenimentelor astrologice astfel încât să iei cele mai bune decizii pentru cariera, familia, relațiile tale.

CREZI CĂ E POTRIVIT PENTRU TINE SĂ AFLI SENSUL ADEVĂRAT PENTRU CARE UNIVERSUL PROGRAMEAZĂ PERIODIC CÂTE UN MERCUR RETROGRAD?

Completează formularul de mai jos și

DESCARCĂ E-BOOK-UL!

Formular E-book

NOTĂ!
După completarea formularului, veți fi redirecționat către pagina de unde puteți descărca e-book-ul gratuit. De asemenea, veți primi și un email cu link-ul de descărcare.

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@injoy.ro.

Vă mulțumim!

Recenziile clienților mei


Corina S.

Mi-a placut atmosfera si spatiul pe care l-ai creat. Tu esti una dintre putinele persoane in fata careia m-am deschis si mai ales prin intermediul astrelor, pot spune ca ma cunosti mai bine decat oricine. Da, m-am simtit ascultata dar mai ales mi-a facut placere sa ascult toate informatiile care curgeau

Ana M.

Cu foarte multa curiozitate și deschidere am venit înspre tine! Și am primit mai mult decât ma asteptam: foarte multă empatie, susținere, cunoaștere, recomandări

Ana-Maria C.

M-am simțit excelent! A fost un cadru în care m-am deschis, m-am simțit în siguranță, auzită, ascultată, înțeleasă. Am primit răspunsuri complexe la întrebările pe care le aveam, foarte utile în acțiunile pe care le am de făcut.

Diana A.

Am sa iti spun care este cel mai important aha: mi-au validat ca sunt pe calea mea si ca îmi împlinesc misiunea personală. Ca e scris in “stele” cum ai zis! Asta mi-a mers la suflet. Ca am ghidaj divin.

Cristina G.

Am descoperit că am multă putere, curaj și e nevoie să fac pași concreți de acțiune chiar și atunci când nu mă simt suficient de încrezătoare în mine. Am un mare potențial ce așteaptă să-l scot la lumină, pentru a susține și alți oameni, să fiu în serviciul lor. Ajutându-i pe ceilalți, mă vindec și eu de rănile emoționale.

Andreea T.

Ma simt relaxata la mercur retrograd pt ca mi ai spus [in cadrul consultatiei] ca eu sunt născută în mercur retrograd și îmi vine mănușă mercur retrograd.