|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

CE FACEM NOI?

Traducem energia stelelor pentru a ne putea folosi din plin de darurile Universului, zi de zi, cu inima și conștiința deschise. Explorăm împreună harta momentului dar și pe cea din momentul nașterii, și descoperim instrumente de autocunoaștere și de înțelegere mai profundă a relațiilor, evenimentelor din viața noastră, a lumii în general. Selectăm pentru voi în magazinul nostru online obiecte inspirate de stele, planete, zodii și simboluri spirituale, confecționate de meșteșugari români, precum și acele obiecte în care credem, ne plac, și vedem în ele bucurie și contribuție.

ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR STELARE

Alice Pânțaru

Sunt Alice Panțâru și am fondat proiectul In Joy din dorința de a explora noi moduri de exprimare, de a experimenta un domeniu nou pe care l-am abordat în ultimii ani, astrologia.

Astrologia mi-a adus noi perspective de a privi viața, lumea, oamenii și pe mine însămi. În ultimii ani, de când studiez și învăț despre zodii și planete, fiecare informație din acest domeniu venea cu tot felul de trăiri, conștientizări care duceau într-un final la vindecări, alegeri diferite, recâștigarea puterii personale. De aceea am dorit să împărtășesc din această cunoaștere cu toți cei care găsesc informația conținută aici utilă și pe aceeași lungime de undă cu sufletul lor. 

Pentru mine, implicarea în acest proiect îmi este sprijin în munca de transformare pe care o fac continuu și este o responsabilitate față de mine însămi de a rămâne pe drumul ales de sufletul meu pentru schimbare și evoluție. La fel și explorarea și expunerea locurilor, lucrurilor, oamenilor care aduc semenilor bucurie sunt pasiune și plăcere pentru sufletul meu. Sunt Taur cu Ascendent în Taur, Luna în Capricorn și destinul în Balanță.

ALICE PANȚÂRU. PROFIL BIOGRAFIC

Interesul pentru astrologie a existat dintotdeauna, dar aprofundarea a început în 2018, sub îndrumarea mentorului meu, astrolog și life-coach Nicoleta Svârlefus. De atunci, la cursurile de astro-coaching create și organizate de Nicoleta, mi s-a revelat o lume total diferită de cea pe care o văzusem până atunci, o viziune mult mai largă, o analiză profundă și o radiografie sufletească la un nivel pe care nu-l accesasem până atunci. Pe lângă cursurile de astrologie am urmat cursurile ei pe diferite teme de dezvoltare personală, care au fost pentru mine extrem de prețioase, transformatoare de viață. Pentru acest mentorat îi sunt profund recunoscătoare.

Apoi am diversificat, accesând cursurile de astrologie organizate de Valeriu Pănoiu, astrolog, numerolog, unde am intrat în contact cu diferite ramuri ale astrologiei, dar și cu bazele numerologiei. Din nou am fost fascinată de amplitudinea și frumusețea zodiilor și planetelor, al căror limbaj am început ușor-ușor să-l descifrez și să-l așez în cuvinte.

Când în mintea mea a încolțit gândul că aș putea împărtăși cunoștințele astrologice și celor din jur, înțelegând responsabilitatea cu care trebuie tratată această activitate, am hotărât să studiez această știință mai profund. Am urmat cursurile de astrologie ale Școlii de Științe spirituale predate de profesor Barbara Băcăuanu, unde mi-am lărgit mult viziunea, am abordat tehnici noi și o nouă perspectivă. Am depășit aria prin care astrologia mi se revela la nivel personal și am învățat feluri potrivite de a transmite mesajele stelelor și altor persoane. De altfel, la sfârșitul celor 6 luni de cursuri, am obținut certificarea în meseria de Astrolog cu diploma autorizată de Ministerul Muncii.

Toată această cunoaștere vine în completarea experienței mele îndelungate de antreprenor, co-owner al restaurantului libanez Four Seasons, din 2002 încoace, iar pregătirea mea este una economică, fiind absolventă a Facultății de Științe Economice Titu Maiorescu, cu un Master la ASE în Standarde Internaționale de Contabilitate. Am urmat timp de 2 ani și cursurile Facultății de Limbi Străine Dimitrie Cantemir, secția Arabă-Engleză.

Evenimentul marcant al vieții mele a avut loc în 2011, an în care am devenit mama unei fetițe pe nume Amira. Acel moment a fost unul de cotitură, hotărâtor pentru ceea ce am devenit astăzi, ca om. Ea îmi este un partener de drum în călătoria mea pe acest Pământ de la care primesc lumină, forță, încredere în viață și învăț continuu despre eleganță, bunătate, grație, cooperare și iubire.

energie

SCAN THE SKY

O radiografie a perioadei pentru descoperirea oportunităților, vulnerabilităților, tensiunilor posibile. Descifrăm împreună mesajul astrelor pentru a căpăta mai multă înțelegere, ușurință, acceptare, pace și a crea realitate dintr-un spațiu de cunoaștere mai extins.

STELE & LIFESTYLE

Idei și inspirație pentru o viață în ritmul ei natural, cu mai multă bucurie, eleganță și clasă. Explorăm locuri de mâncat, de distrat, de învățat, de călătorit, etc. și le aducem în prim plan pe acelea în care treaba se face cu pasiune, integritate, valoare sau originalitate. Punem în lumină oameni care trăiesc din plin, cu curaj, mai departe de tipare sau de sintagma ”așa se face, așa nu”, a căror forță și pasiune ne molipsesc și ne inspiră.

STELE & ESENȚIALE

Vorbim despre darurile naturii îmbuteliate în sticluțe mici, acele esențe ale plantelor care ne sunt companie pe această planetă pentru starea noastră de bine. Ne documentăm și extragem esențialul pentru a le aduce mai aproape de conștiința noastră. Partener în această călătorie ne este compania doTERRA.