|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

La mulți ani, Pământ drag! 22 aprilie #EarthDay


Alice Panțâru

Autor

Publicat

22/04/2022

Vizualizări

Iubesc stelele iar interesul meu se îndreaptă deseori către celelalte planete din sistemul solar. Sunt mereu în căutarea mesajelor pe care acestea le transmit codificat în limbaj astrologic. Îmi place să descifrez, să traduc, să găsesc indicii legate de potențialul unor momente, de energia anumitor perioade și sunt fascinată de precizia și inspirația pe care acestea mi le aduc în viață. 

Cu toată seducția secretelor pe care planetele mi le-au dezvăluit în procesul meu de (auto)cunoaștere, planeta Pământ îmi rămâne cea mai dragă dintre toate. Aici e realitatea mea, aici creez, aici iubesc, aici mă manifest, aici simt. E locul sfânt pe care sufletul meu l-a ales pentru această viață, în care am oportunitatea de a-mi cizela și eleva sufletul.

Astăzi, 22 aprilie este ziua ei, a Terrei. Nu întâmplător a fost aleasă această zi de aprilie pentru a o celebra pe Mama Pământ, fix la începutul sezonului Taurului. Energia de tip Taur este legată de planeta Venus, dar este în rezonanță și cu planeta noastră. Câtă bucurie și plăcere simțim când suntem în mijlocul naturii, când consumăm din roadele ei, cât se bucură ochii noștri de peisajele superbe. De fapt, savurăm darurile planetei noastre cu toate simțurile și, din păcate, uneori le luăm cu forța, abuzăm de generozitatea ei, crezând că ni se cuvin și suntem proprietari de drept. Este o zi minunată pentru a ne arăta recunoștința pentru darurile neprețuite ale acestei entități iubitoare pe tărâmul căreia locuim efemer. O zi minunată să fim în natură, cât mai aproape de Ea, să-i cerem iertare și să o onorăm cu smerenie și iubire. 

“Ce alegeri pot face pentru ca prezența mea aici să fie cât mai prietenoasă cu planeta mea gazdă?” 

“Ce schimbări pot face în comportamentul meu pentru a fi mai puțin agresiv și nociv cu natura?”

La mulți ani, Mamă Pământ! Mă înclin în fața ta, și-ți mulțumesc! 

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare