|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Lună plină și Eclipsă de Lună în Taur. O nouă scară a valorilor.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

27/10/2023

Vizualizări

Sâmbătă, aproape de miezul nopții, la ora Bucureștiului 23:23, Luna plină aflată în semnul Taurului va fi parțial eclipsată de penumbra Pământului. Se încheie eclipsele pe axa Taur-Scorpion, etapă începută în noiembrie 2021, timp în care temele majore ale acestor două semne au fost cap de afiș. Este vorba de sistemul nostru de valori, de resursele interioare și exterioare, despre felul în care ne valorizăm și abordăm darurile vieții. Am fost cu toții martorii unor reașezări în lumea financiară și am reevaluat contribuția pe care o aducem lumii, talentele și abilitățile pe care le putem pune în serviciul celorlalți. Am fost provocați să punem în practică ceea ce fusesese înainte doar la nivel de concept abstract, să gestionăm mai eficient resursele, să prețuim mult mai mult naturalețea și simplitatea.

Este un final de etapă, o încheiere prin care ne desprindem de tot ceea ce nu ne mai este de folos (convingeri, limitări, compromisuri, risipă, atașamente toxice, dependențe, nevoia de control). Se conturează din ce în ce mai clar nevoia de echilibru între căutarea sensului mai profund al vieții (Scorpionul) și aplicabilitatea lui în viața de zi cu zi, practic și pragmatic (Taurul).

Atmosfera zilelor de dinainte și după Eclipsă

Fondul emoțional este unul intens, există riscul de exagerări, de cuvinte și acțiuni tăioase, nemiloase (Jupiter în Taur în opoziție cu Marte și Mercur în Scorpion) de confuzie în spațiul relațional, chiar dezamăgiri și iluzionări (Venus în Fecioară în opoziție cu Neptun în Pești). Putem asista la lupte de putere, atât la nivel individual cât și colectiv, la scară mondială. Miza pare a fi, ca în cazul majorității conflictelor, lupta pentru resurse și dominare. Cheia pare a fi, din nou, adoptarea rolului observatorului. Nu lua totul foarte personal, gândește înainte de a arunca vorbele, ai încredere în propria valoare dar nu te crede mai grozav decât ești de fapt. Este minunat să ne expunem ideile și convingerile dar trebuie să alegem momentul și audiența potrivite.

Eclipsă fericită, cu conștientizări valoroase și ajustări de direcție în acord cu planul divin și dorințele cele mai autentice ale sufletului tău!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare