|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Sezonul Balanței (23 septembrie – 23 octombrie 2023). O vâltoare a schimbărilor.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

23/09/2023

Vizualizări

Talerele grațioasei Balanțe se agită alert în zilele sezonului pe care le guvernează. În căutarea ei de echilibru și pace întâlnește în drumul său adevăruri, minciuni, compromisuri, dependențe, mizerie ascunsă sub preș, de prea mult timp. Nu-i prea place Balanței să se confrunte cu ele, ar prefera să închidă ochii de dragul armoniei, oripilată de orice formă de conflict care i-ar urâți spațiul ei de viață construit într-o estetică perfectă. Dar anul acesta Nodul Sud este la ea acasă, arătându-i cât de multă complacere a adunat, cât bullshit a înghițit fiindu-i teamă să-și spună adevărul și nevoile pentru a nu-i supăra pe ceilalți, pentru a nu-și pierde imaginea de domnișoare perfecte.

Sezonul Balanței este într-o continuă vrie energetică: toate planetele personale schimbă semnul, Lilith își începe un nou tranzit în Fecioară, Pluto își reia mersul direct, Luna plină în Berbec este extrem de intensă și tensionată iar Luna Nouă din Balanță este însoțită de o Eclipsă de Soare. Harta astrologică a Eclipsei este una de zile mari, pare că destul de multe sisteme (de viață personală sau sociale) se vor frânge sub greutatea nevoii de autenticitate, libertate și aliniere la nevoile sufletului ale fiecăruia dintre noi.

Relațiile vor fi oglinda cea mai orbitoare pentru noi, de la cele de iubire, căsătorie, prietenie, parteneriate de afaceri, colaborare, asocierile, alianțele de tot felul. De la ele pornește totul, prin ele noi ne procesăm, ne vedem cine suntem cu adevărat, deși tendința este să dăm vina pe cei din afara noastră. Ele, relațiile, sunt triggerul principal în această perioadă.

Principalele evenimente astrologice ale perioadei sunt:

23.09 Soare în Balanță, Echinocțiu de toamnă

29.09 Lună plină în Berbec (12:57)

03.10 Lilith în Fecioară

05.10 Mercur în Balanță

09.10 Venus în Fecioară

11.10 Pluto direct

12.10 Marte în Scorpion

14.10 Lună Nouă în Balanță. Eclipsă de Soare (20:54)

22.10 Mercur în Scorpion

23.10 Soare în Scorpion

Un sezon cu multă înțelepciune și alegeri în armonie cu propriul suflet, cu multă putere de a percepe frumusețea lumii, oamenilor și vieții!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare