|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Sezonul Taurului (20 aprilie – 21 mai 2023)


Alice Panțâru

Autor

Publicat

19/04/2023

Vizualizări

Luna Nouă însoțită de spectaculoasa Eclipsă de Soare din 20 aprilie încheie un sezon incendiar în care Soarele a traversat zodia Berbecului. Niciun suflet nu a rămas, probabil, nemișcat de energia fulminantă a ultimelor 30 de zile care ne-a trezit la viață, ne-a provocat să ne căutăm autenticitatea și dorințele personale, să ne urnim motoarele și să acționăm cu curaj pentru îndeplinirea lor. Practic destinele noastre sunt în reconfigurare de traseu, fiecare în funcție de cât își dă voie să se elibereze, să experimenteze, să trăiască.

Odată cu intrarea Soarelui în Taur, construcția unei vieți noi împrospătată de acțiunile începute în sezonul Berbecului începe să prindă un contur mai clar. Evaluăm resursele pe care le avem, atât materiale cât și interioare (talente, abilități) și ne apucăm de treabă serioasă. Soarele este tensionat de Pluto în Vărsător chiar la primul pas pe care-l face în Taur. Practic, felul în care ne raportăm la valorile materiale, la proprietate, la muncă și acumulare, la plăceri și abundență este supus unei transformări majore.

Sezonul Taurului aduce în vizor tema VALORII. Cât ne prețuim pe noi, cât prețuim darurile pe care le-am primit de la divinitate și cât de mult le manifestăm, cât de mult punem la treabă geniul nostru creator. Cât de mult ne bucurăm de viață și de simplitatea ei, de natură și bunătățurile pe care ni le oferă. Cât de conectați suntem cu corpul nostru, cât îl îngrijim și cât îi folosim simțurile pentru a ne ancora la mesajele Universului.

În intervalul în care Soarele traversează semnul Taurului, se disting următoarele evenimente astrologice:

20 aprilie – ora 11:14 – Soarele intră în zodia Taurului (cuadratură cu Pluto în Vărsător)

21 aprilie – Mercur retrogradează în semnul Taurului

24 aprilie – conjucție Soare – Nodul Nord în Taur

1 mai – Pluto își începe mișcarea de retrogradare în Vărsător

5 mai – ora 20:33 – Lună plină în Scorpion și Eclipsă de Lună

7 mai – Venus intră în semnul Racului

15 mai – Mercur își reia mersul direct în semnul Taurului

16 mai – Jupiter părăsește semnul Berbecului și intră pentru aproximativ 1 an în semnul Taurului

19 mai – ora 18:53 – Lună nouă în Taur

20 mai – Marte intră în semnul Leului

21 mai – ora 10:09 – Soarele intră în semnul Gemenilor (realizând un trigon cu Pluto în Vărsător, de această dată un aspect favorizant)

Pentru următoarele 30 de zile sărbătorim Taurii și energia fertilă a acestui semn. Ne bucurăm de viață și de rezultatele muncii noastre, învățăm să ne prețuim și să onorăm lucrurile care ne oferă plăcere și răsfăț. Un sezon al Taurului cu creativitate maximă și spor la treabă vă doresc!

Vrei să știi mai multe detalii despre energia sezonului Taurului? Descarcă acum astro-ghidul zilnic al perioadei aici.

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare