|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Dacă lumea ar fi perfectă și nu ai avea niciun obstacol, ce ai vrea să creezi în viața ta?


Alice Panțâru

Autor

Publicat

15/03/2023

Vizualizări

Iată-ne în ultima săptămână a anului astrologic, cu o configurație astrală nu tocmai ușoară. Simțim că suntem pe finalul unor etape și că ceva nou este la orizont, dar totul este neclar, încețoșat. Starea interioară a unora dintre noi este animată de un soi de iritare fără a o putea pune neapărat pe seama unei probleme concrete. 

Energia de tip Pești este puternic activată în aceste zile, ea fiind un stimulator al creativității, imaginației, intuiției și visării. Toate acestea însă, sunt incomodate de Marte în Gemeni, care cere argumente raționale și logice și oferă în schimb insomnie. Cu Mercur în Pești suntem curioși a explora lumi nevăzute, spații imateriale, mintea noastră este atrasă în zone mistice unde logica nu funcționează. 

Totuși, o călătorie pe aceste tărâmuri magice ne poate fi benefică acum, la încheierea unui capitol important în viața noastră. Imaginația este o poartă către intuiția noastră, către ceea inima noastră vrea cu adevărat. Și dacă nu ai chef să faci nimic decât să stai toată ziua în pat, de ce să nu-ți acorzi un moment de respiro în care să-ți lași mintea să zburde “aiurea”? Dintr-un astfel de răgaz poți primi de la sufletul tău niște insight-uri fabuloase pentru a ști ce-ți dorești în NOUL capitol care se deschide triumfător săptămâna viitoare. 

Așadar, într-o lume perfectă, după un scenariu perfect, dacă nu ar exista niciun obstacol care să te oprească, CE AI VREA SĂ CREEZI ÎN VIAȚA TA? Lasă-ți imaginația să preia controlul și dă-ți voie să visezi. Oricât de nerezonabile și iraționale ar fi visurile tale, dă-ți voie să te joci. Avem o susținere uriașă dinspre Univers care conspiră pentru ca noi să creăm o nouă realitate și, în consecință, o nouă lume. 

Săptămâna viitoare vom avea un boost uriaș energetic, o schimbare imensă de vibe care se va declanșa odată cu Echinocțiul de primăvară din seara zilei de luni, 20 martie. Apoi, imediat după intrarea Soarelui în Berbec, pe 21 martie, avem fenomenul de Lună Nouă în Berbec. Va fi acel punct zero al creației, scânteia ce va declanșa o nouă aventură în noul an astrologic. Posibil să simți și tu un uriaș foc interior care îți propulsează curajul de a muta munții din loc pentru ca visurile tale să devină realitate. 

Și eu mă pregătesc să aduc în lumea fizică un vis pe care îl am de ceva timp și este tot mai aproape de a prinde viață. Săptămâna viitoare îl voi împărtăși cu voi, la ceas de sărbătoare a noilor începuturi. Curioși?

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *