|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Lună plină în Leu – Strălucește printre oamenii potriviți!


Alice Panțâru

Autor

Publicat

05/02/2023

Vizualizări

În abundența de articole și interpretări ale Lunii pline în Leu din 5 februarie prezente în mediul online găsesc, pe bună dreptate, îndemnuri la strălucire a propriei individualități, la autenticitate, la deschidere a inimii și a bucuriei de viață. Leul este despre creativitate, expresie de sine, iubire, optimism și încredere în sine. Leul ne invită să trăim măreț, la potențialul nostru maxim, iar această viață fabuloasă să aibă răsunet, să atragă atenția și admirația. 

Probabil că faptul că sunt Taur, unul dintre cele 4 semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) care resimt mai intens tensiunea acestui eveniment astrologic mă face să fiu ceva mai rezervată. E ca un sentiment că ceva se schimbă radical (Uranus scurtcircuitează axa Soare-Lună) iar primul instinct este nevoia de a-mi păstra, în primul rând, echilibrul. Primăvara acestui an abundă în schimbări de mare anvergură, evenimente unice în viața noastră și, poate, a întregii umanități. În mijlocul unor astfel de bulversări planetare, conlucrarea între mesajele transmise de inima noastră (Leul) și cele transmise de rațiunea și logica noastră superioară (Vărsătorul) este esențială. Iar aceste mesaje, dacă le ascultăm atent, sunt diferite de cele cu care ne-am obișnuit până acum. Alte lucruri ne aduc bucurie față de acum câțiva ani, alt grup de prieteni se simte mai aproape de inima noastră, în mijlocul unor altfel de oameni simțim că ne putem exprima acea strălucire de care vorbeam la început. Multe lucruri sunt noi și încă mai vin, e abia începutul. 

A privi cu ochii unui copil (calitate a arhetipului Leu) ceea ce vine spre noi ne poate aduce acea prospețime și abordare diferită a provocărilor, ne poate aduce un pic de flexibilitate, detașare și optimism. 

Luna plină de duminică seara poate fi un moment în care lumina noastră interioară își găsește locul și oamenii potriviți unde poate străluci în voie, poate aduce inspirație, bucurie, și contribuție. Acel spațiu unde creativitatea ne este stimulată iar unicitatea ne este acceptată și primită cu căldură. Locul și oamenii alături de care nu ne este jenă să fim măreți, unde putem dărui cu generozitatea din ceea ce avem valoros în interiorul nostru. 

În harta mea natală, Luna plină activează casa 5 astrologică, cea care adăpostește pasiunea, hobby-urile, bucuria de viață, copiii, atitudinea față de distracție, relațiile romantice, dar și casa 11, a grupurilor, anturajului, proiectelor de viitor și aspirațiilor personale. 

Tu știi ce domenii de viață din harta ta natală sunt activate de Luna plină în Leu? 

Lună plină fericită, cu o inimă mare și plină de iubire care să aducă cât mai multă umanitate și căldură sufletească în această lume în continuu proces de “artificializare”!!!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *