|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Luna Nouă în Fecioară. Noi începuturi purificatoare.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

24/08/2022

Vizualizări

Momentul în care Luna este în faza cea mai întunecată a sa, moment numit Lună Nouă, este unul cu un potențial imens de înnoire. Este un punct din care putem să ne debarasăm de lucruri ce nu ne mai sunt de folos și să construim într-un fel cu totul nou, proaspăt, benefic. Lună de lună ne întâlnim cu acest fenomen astronomic/astrologic, de fiecare dată într-un alt semn zodiacal. Practic, lună de lună, ni se ridică la fileu temele zodiei în care Luna se înnoiește, de la an la an într-o conjunctură astrală diferită, în tandem cu nivelul de evoluție pe care l-am atins la acel moment.

Anul acesta, Luna Nouă în Fecioară se produce sâmbătă, 27 august la ora Bucureștiului 11:16 am. Ea aduce vântul schimbării, pregătindu-ne pentru un nou anotimp, pentru o nouă etapă de viață ce necesită o rearanjare a priorităților, a rutinei zilnice, o evaluare a obiceiurilor, a nutriției, a felului în care ne îngrijim corpul. Fecioara este zodia care ne îndreaptă atenția către echilibrul din corp – minte – suflet și care aspiră la atingerea celei mai bune variante a noastre. Este vorba de fapt despre a fi bine cu noi înșine, în integralitatea noastră.

La ce este nevoie să renunț / ce lucruri noi este nevoie să aduc în viața mea pentru a îmi onora triada corp-minte-suflet?”

Pentru unii dintre noi există un dezechilibru între cele 3 componente ale noastre: unii direcționează foarte multă atenție și energie către felul cum arată, alții nu-și îngrijesc corpul considerând că munca spirituală este suficientă, alții se concentrează foarte mult pe acumularea de informații, pe mental. De aceea, Universul ne pune la dispoziție în aceste zile o energie curgătoare pentru a lucra la aceste teme de reflecție.

Corpul este templul sufletului nostru dar și cel mai de preț mesager al acestuia, de aceea ascultarea nevoilor sale este esențială. “Ce este nevoie să îmbunătățesc în alimentație pentru a fi într-o stare de sănătate mai bună – la consumul căror alimente este nevoie să renunț și ce ar fi potrivit să adaug? Ce exerciții fizice este nevoie să integrez în rutina mea zilnică? Ce terapii/tratamente ar fi potrivite pentru mine? Care sunt acei terapeuți care mă pot ghida și cu care rezonez?”

Mintea este creatoarea gândurilor noastre ce construiesc realitatea pe care o trăim și alimentează fondul emoțional. Cu cât mai rigide și negativiste ne sunt gândurile, cu atât realitatea noastră ne confirmă viziunea sumbră asupra vieții. Gândurile nasc emoții, iar emoțiile pe care nu le lăsăm să curgă natural și ne atașăm de ele, creează dezechilibre în starea de sănătate. Luna Nouă în Fecioară este un moment potrivit pentru a reflecta la calitatea gândurilor pe care le rulăm zi de zi și să facem un proces serios de curățare, un fel de detox mental.

Cuvintele sunt la rândul lor creatoare ale realității noastre. “Cum pot să filtrez/purific cuvintele pe care le folosesc, cum pot să îmbunătățesc felul în care comunic?” În configurația astrală, planeta Mercur are o energie dominantă, ca guvernator al Lunii noi, dar și ca guvernator al zodiei Gemenilor, gazda planetei Marte, principalul element tensionant din harta momentului.

Marte în Gemeni poate fi un element turbulent în procesul nostru de curățare inspirat de energia Fecioarei. Ne poate deconcentra de la obiectivele noastre, ne poate stârni curiozitatea către prea multe direcții, ne poate împinge să ne angajăm în prea multe taskuri sau ne poate oferi o paletă mult prea largă de posibilități astfel încât nu ne mai putem decide. Sigur, pe frecvența joasă, Marte în Gemeni se poate manifesta cu agresivitate verbală, iritabilitate, cu flecăreală, bârfă, cârcoteală, minciuni, dualitate. Totuși, e de apreciat atmosfera degajată pe care o poate aduce când Fecioara devine prea serioasă și încrâncenată. De aceea este esențial să nu ne lăsăm trași spre nicio extremă, să folosim inteligent ambele energii alegând cu discernământ ce este cu adevărat important pentru noi, ce este util și valoros.

Luna Nouă în Fecioară este poate cel mai bun moment al anului în care putem face o muncă de curățare și reorganizare a căminului dar și al spațiului de lucru. Sertare, dulapuri, biblioteci, dressinguri, debarale, cămări, dosare, tot felul de hârtii, toate sunt bucuroase să primească un pic de primenire. Fecioara este semnul care știe cel mai bine să organizeze, să sorteze, să ordoneze. Ordinea și spațiul aerisit nu fac decât să contribuie la o aerisire a minții, la o stare de bine generală și la sporirea creativității și inspirației.

O Lună Nouă cu mult spor și eficiență, cu înnoire și inspirație în aduce înțelepciunea spirituală și în rutina zilnică, cu echilibru armonios între corp, minte și suflet! Sănătate din plin pe toate planurile!

Tu știi care este zona de viață în care Luna Nouă iți poate aduce înnoire, împrospătare, purificare, perfecționare? În harta ta natală se activează casa astrologică în care ai gradul 4 Fecioară, de unde primești indicii despre domeniul de viață stimulat de acest fenomen. Poate fi casa carierei, a relațiilor și parteneriatelor, a familiei și rădăcinilor, poate fi despre iubire, creativitate, despre cunoaștere înaltă și principii de viață, sau poate fi despre resurse financiare și relația ta cu banii, etc.

Dacă ești într-un moment în care simți că e nevoie:

să setezi un nou parcurs, 

să lași în urmă lucruri ce nu-ți mai sunt utile, 

să îți gestionezi mai eficient energia,

să aduci mai multă stare de bine în viața ta,

să trăiești cu mai multă simplitate, puritate, pace și armonie,

să te reinventezi într-o formă superioară în care să simți mai multă bucurie și ușurință, 

dar nu ai claritatea necesară pentru a face aceste lucruri, atunci această analiză astrologică personalizată îți poate fi de folos. O poți comanda aici: https://injoy.ro/luna-noua-in-fecioara-noi-inceputuri-purificatoare/ în perioada 24-29 august.

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *