|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Horoscopul Lunii pline în Săgetător. 


Alice Panțâru
Autor
Publicat
13/06/2022
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

Horoscop și etalare cu setul de carduri cu simboluri transparente Revelații, creat de Barbara Băcăuanu.

Considerații generale:

Luna plină – momentul maxim de strălucire a Lunii, intens din punct de vedere emoțional. Punct culminant, încheiere, ajungere la punctul final. Lucruri nevăzute până acum ies la lumină. Încheieri de etape care par provocatoare dar sunt dorite la nivel subliminal de propriul suflet tocmai pentru a face schimbări, a trece la următorul nivel.

Luna plină în Săgetător – adevărul interior ieșit la lumină. Perspective largi, dorință de eliberare, evidențierea credințelor, dogmelor, principiilor care nu ne mai folosesc. Teritorii noi de explorat. Viziune de ansamblu, optimism, entuziasm, exagerare emoțională, furie, dorința de a avea dreptate. Înțelepciune, aventură, curiozitate și împingerea limitelor. Deschidere către străinătate (oameni și culturile lor). 

Pentru fiecare zodie am extras câte un card de simboluri transparente iar interpretarea am făcut-o ținând cont și de casa astrologică activată de Luna plină. 

Citiți atât la zodie cât și la Ascendent și extrageți ceea ce simțiți că este util și adevărat pentru voi.

Berbec – Reevaluează-ți preconcepțiile limitative, credințele și filosofia de viață. Prin introspecție poți descoperi un nou adevăr valabil pentru tine, pentru cel/cea care ești astăzi. Identitatea ta este în continuă evoluție, de aceea, ceea ce credeai cu tărie în trecut poate să nu mai fie valabil în prezent.

Taur – Este nevoie să distrugi complet o anumită perspectivă asupra vieții și să te detașezi complet, tocmai pentru a primi o nouă viziune. Deși acum lucrurile par dureroase, urmează o perioadă de purificare, regenerare și renaștere. Adevărul își face loc în planurile subtile ale ființei tale, dar fii pregătit să simți înnoirea și în planul fizic, cât de curând.

Gemeni – Lucruri de care nu ai fost conștient(ă) până acum ies la lumină în ceea ce privește relațiile tale. Poate fi relația de cuplu sau orice alt parteneriat. Este un moment potrivit să recunoști adevărul dacă ceva nu (mai) funcționează pentru tine, sau să-ți asumi responsabilitatea că ești parte activă a relației. Moment culminant în relațiile tale cu străinătatea. Surprize plăcute venite prin cercul de prieteni.

Rac – Stresul de zi cu zi își spune cuvântul și este posibil să răbufnești. A venit vremea să recunoști adevărul despre modul în care te pui în serviciul altora. Orice simptom ar apărea în această perioadă este un semnal că trebuie să schimbi perspectiva, că lucrurile au nevoie să se schimbe. Ai un sentiment de revoltă iar dacă simți nevoia să izbucnești, este probabil acel declick de care ai nevoie ca să începi să miști lucrurile.

Leu – A venit vremea să explorezi viața, iubirea, starea de bine dintr-o altă persectivă decât cea pe care ți-ai însușit-o în copilărie. Mulțumește străbunilor tăi pentru toate darurile primite de la ei și pornește în aventura unei noi călătorii în care să descoperi lumea cu ochi proaspeți și curioși. O iubire venită din tărâmuri îndepărtate te poate surprinde plăcut.

Fecioară – Regăsești bucuria de a trăi, vitalitatea și energia creatoare în sânul familiei. Posibil să primești vești despre părinți sau alte rude sau să descoperi că unele lucruri nu s-au petrecut așa cum credeai. O nouă perspectivă asupra rădăcinilor tale și o infuzie de încredere, optimism și bucurie. Pentru a primi toate acestea trebuie să renunți la nevoia de a avea dreptate. Fii deschis(ă) la părerile altora și nu lăsa ego-ul să preia conducerea.

Balanță – Explorează limbajul pe care-l folosești pentru a-ți comunica convingerile și descoperă acele tipare care te limitează. Unde menții aceleași gânduri și nu te deschizi către noi posibilități? Fii atent(ă) la echilibrul între rațiune și intuiție și deschide-te către o cunoaștere înaltă, dincolo de granițele materiale. Nu uita că ești o ființă perfectă și completă, corp, minte, spirit.

Scorpion – Ești în plin proces transformator al propriei ființe și explorezi noi fațete ale personalității tale. Descoperi noi talente și abilități de care nu ai fost conștientă până acum. Resursele tale interioare urmează să fie puse curând în practică, iar creativitatea ta are șanse mari să fie pusă în serviciul altora. E nevoie să lași ceva în urmă pentru a face loc darurilor care te vor face mai puternică, mai autentică și mai liberă.

Săgetător – În interiorul ființei tale descoperi noi adevăruri valabile pentru tine. Ceea ce ai devenit nu mai este în concordanță cu ceea ce credeai până acum. Identitatea ta este în curs de îmbogățire cu o infuzie de idei noi, de perspective diferite. Dă drumul dogmelor care nu-ți mai folosesc și fă loc noului Tu ce va renaște și va înflori după această perioadă de întuneric.

Capricorn – Împacă-te cu alegerile făcute în trecut, îmbrățișează prezentul și bucură-te că viitorul este plin de posibilități. Dincolo de pragmatismul tău poți găsi o lume spirituală extrem de bogată care-ți poate aduce împlinire. Poți schimba oricând cursul evenimentelor, făcând pur și simplu alegeri noi. Dă drumul la control și lasă-te surprins(ă) de magia Universului.

Vărsător – Explorează anturajul în care te învârți și felul în care te manifești în cadrul colectivităților. Ești complet autentic(ă) sau încerci să copiezi pe cineva? Ai suficient curaj să te dezvălui cu unicitatea și originalitatea ta sau te ascunzi în spatele unei măști? Exprimă-te în splendoarea adevăratei tale personalități și dă-ți voie să te aventurezi în grupuri cu care rezonezi și care poți fi tu însăți.

Pești – Explorează care este raportul între ceea ce dăruiești și ceea îți dai voie să primești. Ești parte dintr-un schimb energetic echitabil, dai prea mult sau dai prea puțin? Joci rolul salvatorului sau al victimei? Folosește-ți înțelepciunea și protejează-ți demnitatea și integritatea. E nevoie să te debarasezi de anumite convingeri limitative pentru a străluci cu adevărat în societate.

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *