|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Marte și Jupiter în Berbec, ingredientele unei veri incendiare.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

24/05/2022

Vizualizări

Puțin după miezul nopții configurația astrală se schimbă radical, beneficiem de un shift energetic de zile mari ce-l vom simți în următoarea perioadă extrem de intens. Marte, planeta războinicului, a acțiunii și dorinței instinctuale, părăsește semnul visător al Peștilor și deschide ușa domiciliului său unde se află în deplinătatea puterilor sale, în semnul Berbecului. Va sta acasă până pe 5 iulie 2022. “Întâmplător”, și Luna intră aproape în același moment în Berbec, vestind noi începuturi cu adevărat de anvergură. Energia de tip Berbec și-a făcut simțită prezența încă de la intrarea lui Jupiter în această zodie în 11 mai. Totuși, Jupiter este o planetă socială, cu o influență ceva mai subtilă, dar odată ajuns și Marte aici, vom simți mult mai personal această energie. 

Berbecul iubește inițiativa, acțiunea, noile începuturi. Ia decizii rapid, zice iute “da” provocărilor care-l incită și are o forță care răstoarnă orice obstacole. Avem un moment de aur de care putem beneficia din plin, putem depăși frici care ne-au ținut în loc mult timp neputându-ne bucura din plin de viață. Oportunități de tot felul dau năvală peste noi iar cei curajoși se pot lansa în proiectul vieții. Nu avem prea mult timp de gândire, trebuie să apucăm șansele din zbor. Posibil să fie nevoie să ne câștigăm întâietatea în fața altora, să ne activăm spiritul competitiv. De data aceasta poate fi nevoie de un dram de egoism iar atenția ne este îndreptată preponderent către propriile nevoi, către propria persoană. 

E mult foc pe cer, Marte, Luna, Jupiter, Chiron și Venus întregesc steliumul în Berbec, ceea ce anunță debutul unei perioade înflăcărate. Berbecul este entuziasm, inspirație, poftă de viață. El preia frâiele vieții, și merge cu curaj și viteză înainte, indiferent de provocări. Reversul medaliei pentru Berbec este agitația, nerăbdarea, agresivitatea. Din păcate, și astfel de manifestări sunt parte din viața noastră. În plus, să nu uităm că, la nivel simbolistic, energia de care dispunem acum se asociază ideii de război. Vedem lupte interioare, lupte în familii, în relații, în trafic, între colegi, uneori ne luptăm chiar cu viața, cu natura, cu Dumnezeu. Putem alege să amplificăm aceste războaie sau ne putem focusa pe treaba noastră, pe visurile și dorințele noastre. 

Duminică, 29 mai, Marte va ajunge la același grad astrologic cu Jupiter, o conjuncție ce sugerează oportunități imense, dincolo de ce putem cuprinde cu mintea. Norocul e de partea celor care trec la fapte, trec dincolo de lamentări și limitări mentale. Am în minte totuși vorbele unuia dintre profii mei de astrologie, Valeriu Pănoiu, care ne spunea la curs că Jupiter mărește ce găsește, nu e întotdeauna doar noroc și floricele pe câmpii. Jupiter amplifică și ce este negativ, de aceea perioada poate fi magică și în același timp explozivă, plină de furie și violență, acțiuni necugetate. Depinde pe ce frecvență ne aliniem conștiința. 

Așadar, o perioadă cu pace și bucurie de viață, cu curaj și experiențe minunate vă doresc! Să ne fim inspirație și sprijin, să nu uităm smerenia și valoarea lucrului în echipă iar esența noastră divină să strălucească din plin!

Follow us

Share the (In) joy!

Comentarii (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.