|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Poza Cerului la momentul Luminii.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

23/04/2022

Vizualizări

Multă emoție înconjoară în fiecare an momentul în care “luăm lumina” și cu grijă și smerenie o aducem acasă, după ce, pe drum, am mai împărțit-o și altor semeni doritori de lumină. Configurația astrală a momentului de la miezul nopții de anul acesta este cu adevărat încărcată de emoție, avem două zodii predominante, Taur și Pești, două steliumuri care conglomerează energia împărțind-o între cer și pământ, între visare și pragmatism. 

Soarele, Mercur, Uranus și Nodul Nord sunt în Taur, ceea ce ne îndreaptă atenția către latura materială a vieții, către nevoia noastră de natural, abundență, stabilitate. Gândim din perspectivă practică, suntem tenace și atenți la valorile tradiționale, poate un pic cam rigizi și lipsiți de flexibilitate. Deși vorbim de scumpiri și resurse din ce în ce mai limitate, abundența de pe masa de Paști rămâne pentru mulți dintre noi o prioritate. 

Venus, Marte, Jupiter și Neptun sunt în zodia Peștilor, semn de apă, care udă solul Taurului, fertilizându-l, inspirându-l și aducându-i credința că truda sa nu este în van. Cantitatea mare de energie de tip Pești o susține pe cea a Taurului, este una prietenoasă, vine să ne sprijine în permanenta noastră căutare a armoniei și plăcerii. Peștii pot aduce relaxare, fluidizare pe fondul tendinței tauriene de a acționa cu încrâncenare, de a se încăpățâna sau de a avea nevoie de dovezi tangibile pentru a crede ceva. Putem învăța cu toții să primim ușurința în viața noastră, magia, să-I facem loc lui Dumnezeu în viața noastră, să-L lăsăm să ne sprijine prin nebănuitele sale căi.

La miezul nopții, Luna se va afla în semnul Vărsătorului. Ea echilibrează energia care ar putea cădea în panta fanteziilor și a deziluziei, aducând nevoia de gândire logică și pragmatism. Ea rămâne în Vărsător până luni la prânz, sufletul nostru fiind încântat de compania prietenilor, a familiei, a semenilor cu care rezonăm și avem aceleași interese. Discuțiile din jurul mesei de Paști pot avea ca subiecte centrale viitorul, tehnologiile noi, probleme ale comunității. 

Luna în Vărsător ne poate aduce și o perspectivă nouă din care putem privi semnificația sărbătorii pascale. Deși suntem obișnuiți să vedem în jertfa lui Hristos sacrificiul suprem și durere nemăsurată pe care, posibil, o translatăm inconștient în viețile noastre, putem aduce simbolistica mai aproape de nivelul de conștiință la care suntem acum, după 2000 de ani. Putem primi Lumina și veșnicia fără să fie nevoie de acel “greu”, de sacrificiu, de izolare, singurătate, trădare. 

Vă doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi, cu bucurie, pace, iubire și abundență de Lumină în suflete! 

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare