|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky săptămâna 7-13 februarie 2022. Surprize, inspirație, acțiuni imprevizibile, dorințe ambițioase.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

06/02/2022

Vizualizări

Energia săptămânii este în crescendo, intensitatea este de la o zi la cealaltă din ce în ce mai apăsătoare, iar vârful exploziv se va descătușa săptămâna viitoare, la Luna plină în Leu din 16 februarie. 

Până atunci, refacem sinapsele deteriorate pe parcursul retrogradării lui Mercur, ușor-ușor ne recăpătăm abilitățile mentale pe care le putem folosi din ce în ce mai eficient. Mercur parcurge ultimele grade ale zodiei Capricorn, întâlnindu-l inevitabil pe Pluto, ceea ce facilitează focusul și concentrarea, abordarea unor subiecte profunde, intuiția fiind la cote înalte. La fel și predispoziția pentru tot felul de obsesii. Nu ne lăsăm ușor duși cu preșul, ne prindem dacă suntem mințiți sau ni se ascund lucruri. Putem transforma tipare de gândire adânc înrădăcinate în subconștient, un fel de a gândi/comunica nociv poate fi conștientizat și schimbat. Mare atenție la mesajele subliminale, la sincronicități, semne de tot felul (Mercur trigon cu Nodul Nord). Suntem avantajați mai mult dacă știm să ascultăm, este posibil să aflăm vești bune, să ne vină idei sclipitoare și soluții ingenioase la probleme nerezolvate de mult timp. 

Prima parte a săptămânii se află sub semnul Lunii în Taur și al aspectului favorabil de trigon format între Marte în Capricorn și Uranus în Taur. Pare că aceste zile nu sunt tocmai liniștite, este posibil să se producă evenimente destabilizatoare, dar de bun augur. Pot fi tot felul de acțiuni și inițiative îndelung așteptate, care să producă eliberare, progres, înnoire. Fiind vorba de implicare uraniană, va fi ceva surprinzător, greu de anticipat. Putem fi însă pregătiți să primim inspirație, idei inovatoare și acces la o conștiință mai înaltă. Cu cât suntem mai dispuși să ieșim din norme și convențional, cu atât proiectele noastre au mai mare șansă să se materializeze. Avem putere și anduranță, perseverență și forță, iar dorința și energia noastră vitală se conectează cu ușurință la informații de tip elitist, futurist. Poate că o configurație planetară asemănătoare l-a inspirat pe Robert Zemeckis la realizarea legendarului “Back to the future”. 

O săptămână cu inspirație, focus pe ceea ce dorim să creăm și curajul de a ne manifesta și acele părți din noi excentrice și nonconformiste care dau savoare experienței noastre pământene. Bucurie și pace să avem!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare