|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky Lună plină în Gemeni, 19 decembrie 2021. Ce altceva mai este posibil?


Alice Panțâru

Autor

Publicat

19/12/2021

Vizualizări

Lună plină în Gemeni

Încheiem seria Lunilor pline ale anului 2021 în dimineața zilei de 19 decembrie, la ora 6:35 am, când se produce momentul maxim de iluminare al Lunii, în semnul Gemenilor. Un punct culminant, un moment de încheiere a unor etape și deschiderea unui nou drum pe care să-l parcurgem având ca zestre toate învățămintele acumulate în ultimele luni. Un moment al bilanțului și al evaluării având la îndemână informații suplimentare dar și abilitatea de a privi imaginea de ansamblu.

La o primă vedere, momentul poate părea ușor inconfortabil din cauza unor schimbări de planuri, unele activități planificate se pot anula, poate rudele sau prietenii decid să nu mai vină la masa de Crăciun, sau entuziasmul unor călătorii se poate stinge din cauza unor noi restricții, piedici, blocaje ce pot apărea pe neașteptate. Vestea bună este că Jupiter în Vărsător ne susține în a ne reorganiza, a ne reorienta către alte posibilități, cumva primim inspirație pentru ca aventura să continue, chiar dacă într-o altă formă. Jupiter facilitează curgerea energiei pe frecvență înaltă pe care Soarele în Săgetător o primește de la Centrul Galaxiei, punct cu care face conjuncție în fiecare an, iar faptul că se întâmplă exact la momentul Lunii pline face ca și Luna să beneficieze de această infuzie energetică. De aceea, mentalul nostru poate depăși anumite limite raționale înguste și poate păși pe teritorii cu o frecvență mai înaltă, pe un nivel superior de conștiință. 

Importantă este și poziția guvernatorului Lunii pline în Gemeni, Mercur, aflat în semnul Capricornului. În Capricorn, Mercur este orientat către organizare, planificare, are o doză de seriozitate, responsabilitate și pragmatism pe care o aduce pe fundalul energiei aventuroase și jucăușe trasate de axa Soare în Săgetător – Luna în Gemeni. Ne pregătim vacanțele, momentele de sărbătoare alături de cei dragi, dar ne gândim cât și pe ce cheltuim, ce beneficii ne aduc întâlnirile pe care le programăm și suntem poate mai atenți cu timpul nostru pe care îl prețuim mai mult. 

Tot în Capricorn se află și Venus care susține această abordare realistă, mai cu seamă că ea se află în apropierea lui Pluto, planeta transformării. De aceea, este posibil ca la acest sfârșit de an să fim mai selectivi în ceea ce privește oamenii cu care relaționăm, mai atenți la finanțele noastre. Mai puțină risipă și mai multă companie de calitate pare să ne șoptească actuala configurație astrală. Ce este cu adevărat valoros pentru noi are șanse reale să se arate cu mai multă claritate decât oricând. 

Cuadratura pe care Mercur o face cu Chiron în Berbec este de natură a scoate la lumină acele pattern-uri mentale cu care ne autosabotăm, ba chiar ne rănim singuri. Poate fi vorba de auto-devalorizare, de presiune excesivă pe care o punem pe noi de a realiza mai mult decât putem duce, de duritate și lipsă de blândețe pe care ni le aplicăm singuri. Dacă aceste lucruri le vedem în cineva apropiat zilele acestea, este posibil să fie o oglindă îndreptată către noi, pentru a ne descătușa din presiunea mentală pe care singuri ne-o administrăm.

Cuadratura Uranus în Taur – Saturn în Vărsător începe să fie din ce în ce mai strânsă, de aici și sentimentul de pas bătut pe loc, de libertate restrânsă, tensiune sau blocaje. Semnele fixe Taur, Leu, Scorpion și Vărsător sunt cele mai vizate, atât cei născuți în aceste zodii, dar și cei cu planete sau puncte importante în aceste semne. 

Mesajele acestei Luni pline sunt în trendul ascensiunii și al transformării de anvergură din ultima perioadă care va continua și în 2022. Nu ne oprim, nu știu cât și când ne vom odihni, cert este că mergem înainte, mai puternici, mai informați și mai susținuți ca niciodată. Avem toate instrumentele și abilitățile să construim ceva nou, altfel, de la un nivel de conștiință mai înalt. Împreună. 

O Lună plină fericită vă doresc, cu vești și conștientizări prețioase! 

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare