|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Revelația săptămânii 8-14 noiembrie 2021


Alice Panțâru

Autor

Publicat

09/11/2021

Vizualizări

Astrologic, săptămâna se află sub o energie intensă de acumulare de tensiune ce se va detona săptămâna următoare, odată cu Luna plină în semnul Taurului și eclipsa parțială de Lună. Planetele aflate în semne fixe se află în poziții conflictuale, iar cuvintele cheie ale perioadei sunt: încăpățânare, frustrare, agresivitate, fixism, control, putere, dorință de dominare și subjugare. De așteptat ca semnele fixe Taur, Leu, Scorpion și Vărsător să fie cele mai provocate, dar, având în vedere ca toți avem aceste semne în hărțile noastre natale, cu siguranță și ceilalți vor simți efectele acestei configurații în diferite domenii de viață. 

Energia puternică a Scorpionului mă inspiră să caut un alt tip de mesaj pentru săptămâna aceasta decât cel tehnic astrologic, unul simbolic, intuitiv. Am folosit setul de Simboluri Transparente “Revelații” creat de Barbara Băcăuanu pe care îl folosesc deseori pentru răspunsuri destinate mie personal, dar și în consultațiile private, unde are rezultate remarcabile. 

Așadar, mesajul pentru săptămâna aceasta este cel pe care-l puteți vedea în poză și este compus din 3 imagini: 

Hades                         Podul                          Libertate

Suntem într-adevăr pe o punte între două lumi, energia scorpionică fiind una ce susține călătoria în interior, în acele zone ale ființei noastre pe care le-am dosit cu grijă în această viață și poate, și în altele. Suntem pe podul pe care suntem provocați să ne confruntăm cu fricile noastre, cu spaimele ascunse în subconștient având ca promisiune – libertatea. Pe partea cealaltă a podului, odată integrate și acceptate zonele noastre sumbre, întunecate, putem fi liberi de constrângeri, putem avea libertatea de acțiune în direcția dictată numai și numai de dorințele noastre. Ce ne ține de fapt pe loc? Frica!!! Frica de a pierde ceva, pe cineva sau o stare de fapt. 

Hades este zeul Morții, al infernului, ce sălășluiește în împărăția umbrelor, iar drumul nostru către autonomie trece prin aceste tărâmuri. Sezonul Scorpionului susține această aventură, suntem ceva mai rezistenți în a privi părțile înspăimântătoare, repulsive ale personalității noastre și, de ce nu, a ne confrunta cu demonii interiori. 

Miraculos este că simbolurile pe care le-am extras sunt extrem de sugestive, Hades fiind asimilat metaforic cu Pluto, guvernatorul Scorpionului, iar centaurul arcaș, cu Săgetătorul. Adică podul este portalul temporal între cele două sezoane zodiacale, Scorpion și Săgetător. Este și un mesaj de speranță că după ce ne vom cufunda într-o zonă bântuită de tot felul de umbre hidoase, după ce vom vindeca și obloji rănile trecutului, după ce fricile noastre vor fi mai mici decât curajul și încrederea, nu ne rămâne decât să zburăm către cer către noi aventuri de cunoaștere, către o nouă viziune expansionată asupra vieții. Optimismul și entuziasmul se vor întoarce, la fel și explorarea unor tărâmuri noi, pe care nu le-am mai vizitat până acum. 

O săptămână revelatoare vă doresc, iar dacă doriți să adăugați un strop de umor în profunzimile demonice ale perioadei, vă recomand serialul Lucifer difuzat pe Netflix, un diavol magnetic și șarmant. 

Puteți afla mai multe despre setul „Revelații” cu cele 72 simboluri transparente, aici: https://www.scoaladestiintespirituale.ro/simboluri-transparente-revelatii

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare