|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Luna plină în Berbec, 20 octombrie 2021, ora 17:56, București. Previziuni pentru zodii.


Alice Panțâru
Autor
Publicat
20/10/2021
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

Berbec și Ascendent în Berbec

Ai grijă de tine, îngrijește-ți corpul, exprimă-te autentic, arată-te așa cum ești, fii inspirație și curaj. Făcând toate acestea, nu uita să fii atent la repercusiunile acțiunilor tale asupra celorlalți. Nu uita să fii diplomat(ă),  delicat(ă) în comunicare și asumă-ți responsabilitatea.

Taur și Ascendent în Taur

Ai grijă de sufletul tău, de lumea ta interioară. Coboară cu curaj în subconștient și eliberează tiparele moștenite din generație în generație sau din alte existențe. Creează relații autentice, așa cum tu alegi să le manifești. Un nou “tu” debarasat de bagajul karmic poate fi remarcabil atunci când se pune în serviciul lumii.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Inițiază cu curaj acele proiecte la care visezi de mult timp. Exprimă-te cu autenticitate în anturajul tău, fără teama de a fi judecat pentru unicitatea ta. Fii pionier în comunitatea ta,  folosește-ți inteligența, implică-te acolo unde este nevoie de cunoașterea pe care tu o deții.

Rac și Ascendent în Rac

A venit vremea curajului de a-ți asuma noi începuturi în domeniul socio-profesional. E vremea fie să renunți la cariera care nu-ți aduce bucurie și împlinire, fie să transformi felul cum te raportezi la ea. E vremea să îți faci cunoscută puterea și autoritatea pe care o deții în propria viață.

Leu și Ascendent în Leu

O parte din credințele tale de viață au ajuns la un moment în care nu-ți mai sunt de folos. Odată ce ești dispus să te debarasezi de ele, o nouă perspectivă ți se poate revela despre lume, oameni și locul tău în comunitate. Poți fi inspirație, mentor sau luptător pentru justiție și adevăr. Ești deschizător de drumuri, creator de noi viziuni despre viață și cunoaștere.

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Este vremea curajului de a-ți explora latura intimă, dorințele cele mai ascunse și să te debarasezi de tot ce este toxic și murdar în viața ta. Drenajul emoțional din această perioadă poate aduce o regenerare prețioasă a spațiului intim, atâta vreme cât ești dispus(ă) să te confrunți cu lucrurile ascunse sub preș de prea mult timp.

Balanță și Ascendent în Balanță

Este vremea să te exprimi autentic și plenar în relațiile tale. Nu mai poți continua să faci compromisuri acolo unde simți că ai renunțat la adevărul tău. Este timpul să îți asumi individualitatea, să acționezi cu curaj chiar dacă ai impresia că unii se vor supăra. Este posibil să fie doar o iluzie, o autolimitare pe care ți le-ai creat de dragul de a nu deranja.

Scorpion și Ascendent în Scorpion

Este vremea să renunți la acele obiceiuri nocive care îți îngreunează sau intoxică viața de zi cu zi. O nouă dietă alimentară, noi rutine sănătoase  te ajută să creezi o relație mai curată și naturală cu tine și cu propriul tău corp. Verifică echilibrul între viața profesională, timpul pe care-l pui în slujba celorlați și energia pe care o dedici spațiului interior, emoțional, spiritual.

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Este vremea să strălucești și să te arăți lumii cu toate talentele și expresivitatea pe care le deții în portofoliu. Ai curajul să lași în urmă acele activități pe care nu le faci cu pasiune și entuziasm. Manifestă-ți afectivitatea și iubirea în cele mai autentice feluri, păstrându-ți cu demnitate individualitatea și unicitatea.

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Ai ocazia să privești trecutul, rădăcinile, familia într-o nouă lumină. Ai parte de revelații în acest segment de viață, unde primești invitația de a lăsa în urmă tot felul de tipare și limitări pe care ți le-ai construit încă din copilărie. E vremea să te simți în siguranță avându-te la braț doar pe tine. Poți crea acel “acasă” în care să-i primești doar pe aceia care rezonează cu sufletul tău.

Vărsător și Ascendent în Vărsător

Percepțiile, informațiile, mediul apropiat în care îți desfășori activitățile zilnice se revelează într-o perspectivă nouă. Cercetează la ce este nevoie să renunți în modul tău de comunicare pentru mai multă echitate și coerență. Unde este nevoie de mai multă emoție și compasiune pentru a stabili conexiuni cu adevărat sănătoase?

Pești și Ascendent în Pești

Este timpul să te prețuiești la adevărata ta valoare. Ai curajul să-ți explorezi talentele și abilitățile, pentru că poți avea câștiguri nebănuite atât materiale cât și spirituale. Uneori, un pic de competiție poate avea un rol motivant, nu trebuie să lași tot timpul de la tine. Fii atent la resursele care ți se arată în aceste zile, ele pot sta la baza unor proiecte care să-ți aducă beneficii viitoare importante.

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *