|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky săptămâna 3-9 mai. Săptămâna Luminată.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

04/05/2021

Vizualizări

Traversăm un culoar energetic format odată cu Luna Plină în Scorpion de săptămâna trecută, al cărui traseu se configurează pe măsură ce intră în peisaj următoarele evenimente astrale extrem de potente, Luna Nouă în Taur din 11 mai, intrarea lui Jupiter în Pești precum și eclipsele de la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie.

Suntem încă în procesul de purgație declanșat de Luna în Scorpion, pentru unii dintre noi conștientizările abia încep să apară, odată trecută efervescența sărbătorilor pascale. La acest moment, pe cer sunt câteva aspecte deranjante, frustrante, careuri formate între planetele din Taur cu cele din Vărsător care pot aduce stări interioare conflictuale, blocaje, tensiuni.

Am sărbătorit cu toții zilele acestea triumful Luminii, viața care transcende planul fizic și temporal, credința, Dumnezeul din noi și din tot ce este. La nivel retoric, mental, cu toții am făcut asta. Dar reușim oare să integrăm aceste concepte în ființele noastre, la nivel profund? Trăim pe parcursul întregului an ca și când ceea ce sărbătorim de Paști este Adevăr? Trăim cu curaj, cu putere, cu încredere ca și când suntem ființe divine creatoare de realitate? Stăm pe picioarele noastre, asumându-ne responsabilitatea și trăim plenar fiecare clipă pe acest Pământ? Luna transformatoare din Scorpion de săptămâna trecută despre care vă povesteam că scoate la lumină atașamente, frici și obsesii, se poate să fi evidențiat pentru mulți dintre noi cât de ușor ne facem mici și neajutorați, cât de repede ne cedăm puterea personală altora pe care îi lăsăm să decidă pentru noi. Cât de ușor înghițim firimituri aruncate de figuri autoritare care “ne dau voie” să facem una-alta, cu un preț bineînțeles, pe care suntem gata să îl plătim imediat. Cât de repede se disipează spiritul Luminii, cât de separat este de viața de zi cu zi!

Chiar dacă motoarele au încetinit o perioadă pentru a vibra în ritmul mai lent al Taurului și simțurile ni s-au bucurat de plăcerile pământene pe care acest semn le propune, ușor-ușor energia de acest tip se disipează. Din nou primim infuzie de energie mentală, de aer, prin intrarea lui Mercur (marți) și a lui Venus (duminică) în semnul Gemenilor. Partea frumoasă este disponibilitatea către socializare, conversații spumoase, circulația și multitudinea informațiilor. Filtrarea acestora se poate dovedi mai dificilă, superficialitatea dar și dificultatea de concentrare pot fi teme ale perioadei viitoare.

Am extins radarul scanerului un pic mai departe de această săptămână, așa, fugitiv, de curiozitate și nerăbdare. Săptămâna viitoare ne vom bucura de energia Lunii noi în Taur, moment prielnic de lansare de intenții, de noi începuturi, pe teren curat și roditor, de preferat. Configurația momentului este extrem de interesantă, Soarele, Luna și Uranus în Taur având-o la braț pe Lilith, arhetipul acelei părți din noi primitive, instinctive, sălbatice chiar. Vorbim de acea energie primordială ce este în conexiune cu legile naturii și mai puțin cu cele create de om, în opoziție revoluționară cu ele, chiar de luptă. Interesant de urmărit momentul ce “miroase” a Pământ Nou (Uranus=nou, modern, viitor, și Taur=Pământ) pentru cei dispuși să-și asume autenticitatea și libertatea. Ceilalți pot aștepta cuminți “normalitatea”.

Ne pregătim și pentru intrarea lui Jupiter în Pești, săptămâna viitoare pe 14 mai, și ne rugăm să manifestăm cât mai mult din frecvența superioară a acestei energii, cum ar fi de exemplu iubirea necondiționată, vindecarea, conexiunea cu divinitatea, cu sinele nostru cel mai înalt, exprimarea prin arte, intuiția accentuată, totul pentru a crea o viziune spirituală nouă și expansionată. Cealaltă fațetă este iluzia, ceața, confuzia, supradoza de substanțe nocive, emotivitatea, manipularea, hoția, minciuna, dar și fenomene ale naturii care presupun exces de apă, furtuni, uragane, inundații. Plus alte lucruri la care nici nu ne gândim…

Ziua de miercuri, 5 mai 2021 (2+0+2+1=5), are o semnificație energetică specială, 5/5/5. Se amplifică acele caracteristici ale cifrei 5, care vorbesc despre creativitate, independență, libertate, expansiune, deschidere către aventură, distracție, iubire dar și despre impulsivitate, inconstanță, iresponsabilitate, rebeliune. Este rost de schimbare, în orice caz. E prima zi de școală la noi, vom vedea cum vom naviga în traficului acelei zile. De fapt întregul an este sub semnul acestei vibrații, nu ne este chiar atât de nouă situația, doar că acum este la puterea a treia.

Pas cu pas, cu răbdare, experimentăm zilele dăruite pentru a fi trăite. Din plin, cu bucurie și încredere. Dincolo de teorii spirituale, de concepte filosofice și de mintea noastră elevată. Cu inima și sufletul, având alături Lumina divină și măreția spiritului nostru. Săptămână Luminată cu grație și revelații împuternicitoare vă doresc!

Sursa foto: Pinterest

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.