|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

#ScanTheSky săptămâna 1-7 martie 2021


Alice Panțâru

Autor

Publicat

03/03/2021

Vizualizări

Înotăm în continuare în apele sezonului Peștilor, însă cu o mutație importantă de vibrație adusă de luna martie, o lună guvernată de zeul Marte, al dorinței, acțiunii, forței vitale dar și a conflictului atunci când se manifestă pe frecvența inferioară. Ne aflăm pe ultima sută de metri a anului astrologic, într-un fel de portal între vechi și nou, cu încheieri de etape, bilanțuri dar și o energie propice planificării, reset-ului pentru noul an ce va începe la Echinocțiul de primăvară.

Săptămâna începe cu schimbarea anotimpului (calendaristic), cu Luna în zodia Balanței. O zi de luni plăcută, venusiană, cu mărțișoare, flori și zâmbete, cu nevoie de frumusețe, socializare și pace.

Marte se pregătește să părăsească semnul Taurului, unde s-a simțit în ultima lună și jumătate greoi, lent și în tensiune cu noua paradigmă în care va trebui să acționeze.

Joi, 4 martie, Marte intră pe teritoriul jucăușilor și curioșilor Gemeni. Pe parcursul acestui tranzit se va activa și mai intens nevoia noastră de comunicare, de interacțiune, de deplasare, de mișcare a ideilor și de a share-ui informații, glume sau bârfe.

Spre sfârșitul săptămânii suntem încurajați să ne afirmăm cu putere și entuziasm propriul adevăr, suntem invitați la expansiunea viziunii, a gândirii, la o analiză a imaginii de ansamblu mai curând decât a detaliilor. Pe vibrația înaltă, conjuncția Jupiter – Mercur în Vărsător poate fi inspirație, acces la o perspectivă mai înaltă, conexiunea cu informații din viitor, și o armonizare a minții logice cu planul divin. Pe frecvența joasă, putem experimenta fixitate în propriile idei, minciuni sau senzația că deținem adevărul absolut, pe care eventual îl strigăm în mod exploziv, cu exagerări și iluzionări.

O săptămână cu frumusețe, blândețe și libertate să avem!

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.