|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

VĂ MULȚUMESC!


Alice Panțâru

Autor

Publicat

30/12/2020

Vizualizări

2020 – un an enervant și inconfortabil, dar esențial în ecuația Universului.

Zilele trecute am scris câteva rânduri despre contextul astrologic al perioadei, dar, cumva, textul pe care l-am scris nu s-a salvat în laptop. Am zâmbit de întâmplare (doar am căpătat ceva înțelepciune până la vârsta aceasta, nu mă mai supăr așa ușor). Am avut încredere că ceea ce s-a întâmplat este, cumva, mai potrivit pentru mine, chiar dacă nu vedeam la acel moment vreo parte bună a acestei pierderi.

Așa văd și acest an care se încheie poimâine. Un an extrem de enervant și inconfortabil, dar am încredere în rolul lui în ecuația Universului. Unii dintre noi am suferit pierderi diverse, mai mult sau mai puțin dureroase, unii s-au adaptat mai rapid, unii chiar au evoluat și au avut salturi impresionante. Percepțiile sunt la fel de multe câte suflete pe Pământ. Eu mă înscriu printre cei din urmă, pentru care 2020 a fost o imensă șansă de evoluție pe mai multe planuri. Îmi mulțumesc pentru munca pe care am facut-o pentru sufletul meu anterior acestui an căci fără truda de învățare, training, terapie, nu aș fi trecut cu aceeași ușurință prin toate provocările de până acum.

Ușor mi-a fost și datorită oamenilor cu care m-am conectat în forme mai diverse ca niciodată. În ciuda distanțării fizice impuse, m-am simțit mai aproape ca niciodată de oameni, și pentru asta doresc să vă mulțumesc!

Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați vizitat restaurantul sau ați comandat la pachet. Vreau să știți că această alegere a voastră a ajutat o mulțime de oameni, nu doar pe mine și pe cei din echipa noastră, ci și pe familiile lor, pe furnizori, pe proprietarii clădirii în care ne desfășurăm activitatea, și pe familiile lor, pe colaboratorii noștri de la platformele de livrare, dar și statul care a încasat de la noi, în continuare, impozite. Este un lanț extrem de lung, ceea ce dovedește cât de mult suntem de fapt, conectați și interdependenți.

Mulțumesc co-partenerului meu și echipei Four Seasons, niște oameni extrem de valoroși, adevărați profesioniști. Loiali, cu putere de muncă, cu entuziasm chiar și în cele mai sumbre situații, au pus suflet în creația lor de zi cu zi, mâncarea delicioasă din meniul nostru.

Mulțumesc echipei de marketing care ne-a fost alături cu idei proaspete și creativitate și ne-a ajutat să rămânem vizibili și aproape de voi.

Mulțumesc ghizilor, profesorilor, mentorilor din acest an pentru cunoașterea împărtășită și pentru sprijinul pe care l-au oferit la cursuri, workshopuri și antrenamente de dezvoltare personală. Mă înclin!

Mulțumesc colegilor de la workshopurile de dezvoltare personală împreună cu care am avut curajul să intru în profunzimea sufletului fără a mă simți judecată, criticată, invalidată. Mi-au oferit în schimb inimile lor deschise și spațiul în care îmi pot lăsa propria inimă să strălucească. Recunoștință, dragii mei!

Mulțumesc prietenilor apropiați împreună cu care am râs, am plâns, am purtat conversații interesante la o masă delicioasă și un pahar de prosecco. Mulțumesc pentru prezența voastră, ați fost un boost de energie esențial pentru un moral ridicat!

Mulțumesc tuturor celor care ați citit analizele mele astrologice, care mi-ați adresat comentarii, apreciere și împărtășiri despre ce înseamnă ele pentru voi. Nu pot să exprim în cuvinte cât de mult au însemnat toate acestea pentru ca eu să înțeleg mai bine rolul meu în această viață, felul în care pot contribui. Mulțumesc profesorilor mei de astrologie care m-au susținut, m-au share-uit sau m-au publicat pe platformele lor. Vă sunt profund recunoscătoare!

Mulțumesc fetiței mele, Amira, un suflet înalt de o frumusețe uimitoare, pentru infuzia de pace, noblețe, putere și bucurie pe care mi-a dăruit-o pe tot parcursul acestui an!

Mulțumesc tuturor celor care au avut un gând bun pentru mine, care ați transmis o energie hrănitoare și prietenoasă, pot să mărturisesc că am simțit-o din plin.

La revedere, 2020, bun venit 2021!

Așadar, la revedere 2020! Ai fost de neuitat, și tare prețios!

Te întâmpin cu curiozitate, dragă 2021! Am auzit că vei fi tare imprevizibil, cu schimbări majore, cu un suflu nou și intenții de evoluție accelerată. Mulțumesc Universului că pot fi martora unor evenimente atât de interesante, ce noroc să pot trăi experiențe cu atât de mult potențial de progres și dezvoltare. 2021, doar ia-mă ușor, ca pe un Taur molcom ce sunt, cu blândețe și tandrețe. Păstrează oamenii minunați și potriviți și fă-mi cunoștință cu cei potriviți să meargă alături de mine pe noul drum.

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare