|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Catherine Zeta Jones & Michael Douglas, două talere ale Balanței cu celebritate.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

25/09/2020

Vizualizări

Catherine Zeta Jones , o venusiană șarmantă și expansivă.

La prima vedere, Catherine Zeta Jones cucerește cu frumusețea, șarmul ei seducător, aerul distins și delicat. Sunt atributele pe care planeta Venus le conferă zodiei ei natale, Balanța. Pe de altă parte, Ascendentul în Săgetător adaugă strălucire carismei ei, prezența ei emanând entuziasm, optimism, poftă de viață și aventură. Probabil că este o persoană plăcută, sociabilă, deschisă către oameni, cu poftă de experiențe noi, călătorii și culturi străine. O personalitate ce ajută unei cariere de actriță, dar care acasă are nevoie de înțelegere pentru dorința ei constantă de aventură, mișcare, explorare.
Surprinzător să aflăm că actrița a vorbit deschis în 2011 despre faptul că a primit îngrijire și tratament pentru depresie, cu diagnostic de bipolaritate. În harta ei natală, unul dintre indiciile care pot explica această afecțiune este poziția Lunii în zodia Peștilor, în opoziție cu o suită de planete grele în semn opus. La exterior o vedem pe acea Catherine strălucitoare și puternică, iar la interior este multă sensibilitate, profunzime a emoțiilor, empatie și tendință de escapism într-o lume fantastică. Poate însemna o incapacitate de a trasa limite între ceea ce este și ceea ce nu este real, iar în unele cazuri poate fi vorba chiar de halucinații. Criza de tulburare maniaco-depresivă a fost declanșată în timpul în care soțul ei, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. Pe lângă această empatie accentuată, senzitivitate, și tendința de a prelua din mediu emoțiile și trăirile celorlalți sau de a trăi într-o lume de vis, Luna în Pești aduce daruri infinite la nivel artistic, creativ, multe genii având această poziție a Lunii în harta natală (Michael Jackson, Elvis Presley, Leonardo da Vinci, Robin Williams, Coco Chanel, Martin Scorsese).
Catherine Zeta Jones este o apariție explozivă, o frumusețe seducătoare, iar curajul ei de a vorbi despre o afecțiune psihică considerată tabu este inspirație și speranță pentru milioane de oameni.

Michael Douglas, un venusian cu magnetism scorpionic.

Michael Douglas este tot Balanță, dar cu o totul altă configurație astrală. Ascendentul în Scorpion și Pluto ca planeta dominantă adaugă magnetism, dorință permanentă de transformare și evoluție, presiune pusă pe cei din jur uneori chiar tendința de a-i controla și domina. Harta sa indică o expansiune a expunerii publice, notorietate (Jupiter în casa 10 a carierei, Luna în Capricorn), activități în cadrul grupurilor mari de oameni, ușurință în a-și face prieteni pe care îi alege dintre cei cu preferințe sau statut asemănătoare cu ale sale (Soare și Marte în casa 11).
Michael, la fel la soția sa, a adus în atenția opiniei publice subiecte tabu, prin scandaluri legate de violență și abuz de sex, țigări, alcool și droguri. Neptun poziționat alături de de Soare este un indiciu de adicții de comportamente și substanțe care ajută la evadarea din realitate, adaugă neclaritate legată de propria identitate și tendința către autosabotaj.
Personalitate complexă, cu multe fațete uneori contradictorii, Michael este un actor cu o biografie bogată, o figură emblematică la Hollywood.

Catherine Zeta Jones & Michael Douglas, un cuplu magnetic și longeviv.

Împreună, Catherine Zeta Jones și Michael Douglas sunt un cuplu longeviv, cu suișuri și coborâșuri, cu multă pasiune și intensitate. Le urăm celor doi sărbătoriți de astăzi ”La mulți ani!” și le mulțumim pentru vitalitatea, talentul și carisma pe care au adus-o în filmele lor.

Sursa info: www.astrotheme.com
Sursa foto: www.hellomagazine.com

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare