|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Bine ați venit în lumea In Joy! Suflet, pasiune, contribuție.


Alice Panțâru

Autor

Publicat

18/09/2020

Vizualizări

De ce In Joy – by Alice Panțâru?

Sunt Alice Panțâru și am fondat proiectul In Joy din dorința de a extinde felul în care contribui oamenilor, de a explora un domeniu nou pe care l-am abordat în ultimii ani. Astrologia mi-a adus noi perspective de a privi viața, lumea, oamenii și pe mine însămi. În ultimii ani, de când studiez și învăț despre zodii și planete, fiecare informație din acest domeniu venea cu tot felul de trăiri, conștientizări care duceau într-un final la vindecări, alegeri diferite, recâștigarea puterii personale. De aceea am dorit să împărtășesc din această cunoaștere cu toți cei care găsesc informația conținută aici utilă și pe aceeași lungime de undă cu sufletul lor.

In Joy – despre stelele de pe cer dar și despre cele de pe Pământ.

Am căpătat o obișnuință din a transpune în termeni astrologici filme pe care le văd, personaje pe care le întâlnesc, locuri pe care le vizitez, trenduri, modă, chiar evenimente care devin știri. Cumva totul are o explicație, energia stelelor oglindește atât de frumos mersul lumii, încât am creat acest spațiu pentru astfel de expuneri. Explorăm împreună locuri de mâncat, de distrat, de învățat, de călătorit, etc. și le aducem în prim plan pe acelea în care treaba se face cu pasiune, integritate, valoare sau originalitate. Punem în lumină oameni care trăiesc din plin, cu curaj, mai departe de tipare, a căror forță și pasiune ne molipsesc și ne inspiră.

In Joy – conexiune între spirit, inspirație, acțiune, materializare și bucurie.

Și pentru că utilitatea este unul din obiectivele mele, îmi doresc ca In Joy să primească în spațiul său creațiile acelor artiști, producători, meșteșugari a căror muncă merită expunere iar prin obiectele create de ei, sufletele noastre primesc un plus de bucurie. Latura mea venusiană găsește plăcere în crearea de obiecte care ne înfrumusețează trupul, spațiul sau sufletul, mai ales când tematica aleasă este cosmosul, spațiul, planetele, zodiile.

Follow us

Share the (In) joy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scanări anterioare