|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

FRANKINCENCE – Uleiul de tămâie – The King.


Alice Panțâru
Autor
Publicat
25/08/2020
Înapoi la
Vizualizări

Share the (In) Joy!

Regele uleiurilor esențiale – uleiul de tămâie – a fost denumit astfel datorită numărului mare de beneficii aduse sănătății trupului și spiritului pe care le-a demonstrat în cei 5000 de ani de utilizare de-a lungul istoriei.

Regele uleiurilor esențiale – uleiul de tămâie – a fost denumit astfel datorită numărului mare de beneficii aduse sănătății trupului și spiritului pe care le-a demonstrat în cei 5000 de ani de utilizare de-a lungul istoriei. Este unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, iar lista direcțiilor de tămăduire pe care le are această rășină extrasă din arborele Boswellia este extrem de lungă, dar putem menționa câteva:
– Reducerea stresului și anxietății cronice. Aroma sa poate induce o stare de relaxare, pace și satisfacție. Face minuni adăugat într-o cadă cu apă fierbinte.
– Reducerea durerii și a inflamației.
– Sprijină funcțiile sistemului imunitar, digestiv și nervos. Ameliorează simptomele indigestiei.
– Ajută la menținerea concentrării și minimizarea distragerii. De aceea este recomandat pe timpul studiului pentru examene, aplicat pe tâmple, ceafă sau în difuzor, în special combinat cu uleiul esențial de mentă.
– Diminuează hiperactivitatea, nerăbdarea, iritabilitatea, neliniștea și stările de insomnie.
– Ajută în conștientizări spirituale și este suport pentru meditație.
– Susține funcția celulară sănătoasă.
– Previne ridurile și îmbătrânirea prematură a pielii. Poate fi folosit pentru a reduce petele de acnee (eventual combinat cu uleiul de Melaleuca, arborele de ceai verde), previne apariția porilor mari și a ridurilor; combinat cu lavanda poate avea un efect calmant asupra pielii iritate.
– Remediu împotriva vânătăilor, cicatricilor, vergeturilor, și poate ajuta în vindecarea rănilor.
– Remediu natural împotriva răcelii și a gripei.

Aceasta este lista beneficiilor testate de mine personal, dar ea continuă și spre alte zone și anume: alergii, pișcături, bronșite, hemoragie, difterie, dureri de cap, icter, laringită, hipertensiune, probleme ale prostatei, sciatică, amigdalită și probleme respiratorii și lista poate continua.
Frankincense este o esență care, pe lângă fascinația pe care mi-a dat-o aroma sa, m-a însoțit pe drumul evoluției mele spirituale, și este un susținător natural de nădejde în aceste vremuri.

Puteți urmări aici detalii oferite de Doterra: https://www.youtube.com/watch?v=L4fIcGq0QO8
Surse: Abecedar Esențial Doterra, Ghidul Uleiurilor Terapeutice Doterra, Modern Essentials – The Complete Guide to the Therapeutic Use of Essential Oils – www.aromatools.com

Pentru a achiziționa acest ulei esențial, recomandarea mea este să vă faceți cont pe site-ul Doterra, datorită nenumăratelor beneficii pe care le primiți odată cu înscrierea în sistem. Vă pot ajuta cu acest lucru dacă îmi scrieți un mail în care să solicitați acest lucru.
Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

În cazul în care doriți să achiziționați acest ulei de pe site-ul nostru, îl puteți găsi aici:
Comandă Frankincense 15ml
Comandă Frankincense roll-on 10ml

Ți-a plăcut articolul? Spune-le și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *