|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Termeni și condiții INJOY

Versiune actualizată la data de 03.03.2021

Vă rugăm să citiți cu atenție prezenții Termeni și condiții ai site-ului injoy.ro

Acești „Termeni și condiții” reprezintă contractul care reglementează relația dintre site-ul injoy.ro și dvs. – utilizator al site-ului injoy.ro și/sau cumpărător/client al site-ului injoy.ro.

1. INTRODUCERE

Acest site este operat de STAR JOYRIDE SRL (denumit în prezentul document “INJOY” “site-ul injoy.ro”), o societate cu răspundere limitată, care este organizată și funcționează în conformitate cu legile din România, persoană juridică română, cu sediul social situat București, Sectorul 1, str. Diaconu Coresi, nr. 53 – ROMÂNIA, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1016/2016, având cod unic de înregistrare 35516005, EUID: ROONRC.J40/1016/2016, număr de telefon de contact +40 723 333 773 și adresă de e-mail de contact: info@injoy.ro.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului injoy.ro și condițiile de utilizare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile, precum și toate celelalte politici publicate pe acest site, înainte de a efectua orice operațiune prin intermediul acestui site, deoarece conțin informații importante despre drepturile dumneavoastră legale, condiții obligatorii și obligații din punct de vedere legal pentru utilizarea serviciilor ce vi le punem a dispoziție.

Dacă nu acceptați în totalitate și necondiționat toți Termenii și Condițiile menționate mai jos, vă rugăm să nu folosiți site-ul injoy.ro și ar trebui să încetați imediat orice de utilizare a site-ului injoy.ro.

Făcând clic pe butoanele ”Accept”,  ”Sunt de acord”, „Trimite mesaj” , ”Trimite cerere” dumneavoastră  (”dvs.”), dumneavoastră și/sau compania sau entitatea pe care o reprezentați consimte să fie parte a acestor Termeni și Condiții. De asemenea reprezentați și garantați că persoana care face clic pe aceste butoane este autorizată să încheie acest acord.

Politica de Confidențialitate, Politica privind modulele Cookie, precum și orice alte politici sau documente la care se face referire în cuprinsul prezenților Termeni și Condiții Generali, fac parte din prezenții Termeni și condiții Generali.

Prin utilizarea site-ului nostru, indiferent că utilizați serviciile puse la dispoziție prin prezentul site sau nu, confirmați şi sunteți de acord că aţi citit, înțeles şi aţi fost de acord cu toate politicile publicate pe acest site și cu prezenții Termeni și Condiții.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezenții Termeni și Condiții. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru accesările sau vizitele noi pe site, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor și Condițiilor, înainte de fiecare operațiune, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită. Asigurați-vă ca reveniți periodic la aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteți familiarizat cu cea mai recenta versiune a acestor Termeni și Condiții.

În măsura în care exista un conflict între acești “Termeni și Condiții” și alte Politici prezentate pe site, Politicile suplimentare și speciale vor prevala.

Prezenții “Termenii și Condiții” se aplică pe prezentul site deținute și / sau operate de INJOY, incluzând însă fără a se limita la site-ul pe care sunt postați Termenii și Condițiile, precum și pe versiunile mobile ale acestora, rețele de socializare și aplicații (numite în mod colectiv, „Site-ul”), dar și serviciilor disponibile pe sau prin intermediul Site-ului ( „Serviciile”).

2. DEFINIȚIILE TERMENILOR UTILIZAȚI

În cuprinsul Termenilor și condițiilor, noțiunile de mai jos vor avea următoarea semnificație:

CUMPĂRĂTOR = poate fi orice persoană fizică care are capacitatea juridică de a contracta  și care face o achiziție de pe site-ul injoy.ro (indiferent dacă își creează un cont pe siteul injoy.ro sau nu) sau persoana juridica sau orice entitate juridica care face o achiziție de pe site-ul injoy.ro

CONT = este funcționalitatea creată în site, formata dintr-o adresa de e-mail și o parola introduse de utilizator, care permite acestuia transmiterea unei comenzi de produs, salvarea unor produse ca favorite și care conține informații despre Cumpărător, istoricul Cumpărătorului în Site-ul injoy.ro (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

COMANDA = acțiunea Cumpărătorului pe site-ul injoy.ro de a transmite Vânzătorului intenția sa de a achiziționa unul sau mai multe bunuri de pe site-ul injoy.ro, acțiunea fiind urmată de emiterea automată a unui document electronic.

CONTRACT = reprezintă contractul la distanță încheiat intre Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultana a Vânzătorului și a Cumpărătorului, ca urmare a comenzii de produse și/sau servicii plasate și achitate de Cumpărător și confirmate de Vânzător.

COȘUL MEU = este funcționalitatea creată în site și pusă la dispoziția Cumpărătorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care dorește sa le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior. Utilizator / Cumpărătorul înțelege că, doar prin adăugarea de produse în coș, această acțiune nu semnifică o rezervare a produselor, sens în care, până la plasarea efectivă a comenzii și achitarea efectivă a produsului, produsul poate fi achiziționat de un alt Utilizator / Cumpărător.

DATE CU CARACTER PERSONAL = înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

LINK = înseamnă o referință, legătură, element de navigație într-un document electronic către alte părți ale aceluiași document, alte documente sau secțiuni din alte documente, spre care un utilizator este trimis atunci când accesează elementul de navigație;

NEWSLETTER = înseamnă un buletin periodic comunicat de către INJOY utilizatorilor săi care și-au exprimat în mod expres consimțământul pentru a primi astfel de comunicări, și care cuprinde știri, informații despre activitățile, proiectele, noutățile precum și serviciile furnizate de INJOY, destinate utilizatorilor săi; 

PRELUCRAREA DATELOR = înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea,  restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

PRODUSE = înseamnă bunurile care pot fi achiziționate de pe site-ul injoy.ro, respectiv uleiuri esențiale și alte produse de îngrijire marca DoterraÒ, produse personalizate realizate de INJOY (spre exemplu: tablouri tip canva (poster) cu harta cerului la momentul nașterii clientului sau la alte momente în timp indicate de client, produse handmade ( produse lucrate manual, cum ar fi, spre exemplu: bijuterii, obiecte din ceramică, piese de îmbrăcăminte cu tematică astrologică), produse descărcabile / digitale (sub formă de text, video sau alte forme)

SECȚIUNE = înseamnă o secțiune de pe site-ul injoy.ro

SERVICII = înseamnă serviciile oferite de site-ul injoy.ro constau în profile astrologice personalizate, efectuate numai la solicitarea clientului/cumpărătorului.

SPAM = înseamnă orice comunicare comerciala nesolicitată interzisa de lege, atâta timp cât nu există acordul explicit al destinatarului (utilizatorului). Injoy.ro nu încurajează SPAM-ul și nu va proceda la asemenea comunicări către utilizatorii săi;

SPECIFICAȚII = toate caracteristicile unui produs/serviciu publicat pe site-ul injoy.ro, inclusiv prețul acestuia 

TRANZACȚIE = încasarea sumei de bani de către Vânzător (INJOY) de la Client/Cumpărător, în urma achiziției realizate de către Cumpărător de pe site-ul injoy.ro, prin utilizarea serviciilor / platformelor de plată, indiferent de modalitatea de livrare.

UTILIZATOR = este orice persoana fizica (care acționează în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice) care navighează pe site și vizualizează conținutul de pe acesta fără a fi necesara o înregistrare cu un nume de cont și parola; 

3. SCOPUL INJOY.RO

Prin site-ul injoy.ro, dvs. în calitate de utilizator al site-ului, veți putea:

 • Citi articole din domeniul astrologiei aplicate domeniului personal, articole de tip lifestyle (cum ar fi, spre exemplu, interpretări astrologice ale personalității unor vedete, actori din filme, interpretări astrologice pentru anumite evenimente etc.);
 • Citi articole din domeniul de beautycare (îngrijire personală);
 • Citi recenzii ale unor locații din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, pub-uri etc.), evenimente, workshopuri etc.;
 • Citi Articole de blog privind diverse trăiri personale (experiențe, împărtășiri etc.).

Totodată, site-ul injoy.ro permite:

 • posibilitatea utilizatorilor săi interesați să achiziționeze servicii de realizare de profile astrologice personalizate;
 • posibilitatea utilizatorilor de a achiziționa uleiuri esențiale și alte produse de îngrijire marca Doterra, produse personalizate realizate de INJOY (spre exemplu: tablouri tip canva (poster) cu harta cerului la momentul nașterii clientului sau la alte momente în timp indicate de client, produse handmade ( produse lucrate manual, cum ar fi, spre exemplu: bijuterii, obiecte din ceramică, piese de îmbrăcăminte cu tematică astrologică), produse descărcabile / digitale (sub formă de text, video, audio sau alte forme);

4. UTILIZAREA SITE-ULUI INJOY.RO

Site-ul injoy.ro nu poate garanta accesibilitatea și disponibilitatea continuă și neîntreruptă a site-ului, din cauza naturii instabile a internetului.

Pe lângă aceasta, injoy.ro poate restricționa folosirea site-ului injoy.ro, unele secțiuni sau caracteristici ale acesteia dacă e necesar să se efectueze lucrări de întreținere care să asigure funcționarea corectă a site-ului.

Injoy.ro va adăuga unele caracteristici noi, facilități și poate modifica site-ul injoy.ro, pentru o funcționare mai bună și o eficiență mai ridicată.

Utilizatorul site-ului injoy.ro poate naviga prin site-ul injoy.ro și va putea vizualiza conținutul acestuia fără a avea vreo obligație de a se înregistra cu un nume de cont sau adresă de e-mail și o parolă.

Cu toate acestea, utilizatorul va fi direct responsabil pentru toate accesările sau vizitele efectuate pe site-ul, indiferent dacă sunt sau nu autorizate de acesta.

INJOY.RO nu este răspunzător pentru nici un prejudiciu cauzat sau în legătură cu furtul datelor din cauza incapacității utilizatorului de a lua măsuri rezonabile, divulgarea de către utilizator a datelor furnizate sau autorizarea de către utilizator acordata unei alte persoane de a utiliza datele sale.

În cazul în care utilizatorul încarcă conținut tip text în site-ul INJOY.RO, prin intermediul formularului de contact, utilizatorul declară, garantează şi este de acord că deține drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora şi că este de acord ca INJOY.RO să poată folosi textele pe site-ul INJOY.RO şi pe conturile pe care INJOY.RO le deține / controlează pe platformele de socializare, precum şi în materialele şi publicațiile promoționale -fie că acesta sunt online sau offline –  la libera alegere a INJOY.RO

În acest sens, utilizatorul acordă către INJOY.RO drepturi şi licenţă neexclusivă, la nivel internațional, irevocabilă, necondiţionată şi perpetuă pentru a folosi, reproduce, afişa, a comanda să fie reproduse, distribuite, sublicenţiate, comunicate şi postate textele, la libera alegere a  INJOY.RO.

Prin încărcarea textelor, utilizatorul care le încarcă acceptă responsabilitatea morală şi legală completă asupra tuturor revendicărilor făcute de terţe părţi, ca urmare a utilizării şi publicării pe INJOY.RO a acestor texte.

INJOY.RO neagă orice responsabilitate şi răspundere faţă de textele afişate.

Orice text care nu întrunește condițiile detaliate în prezenții Termeni și Condiții, nu va fi afișat şi / sau poate fi îndepărtat de pe site-ul INJOY.RO oricând şi fără notificarea anterioară a utilizatorului.

4.1. Înregistrare cont

Puteți plasa comenzi/face achiziții de pe site-ul injoy.ro fie prin intermediul unui cont creat pe site-ul injoy.ro fie fără crearea unui cont pe site.

Crearea contului este o procedură simplă și se solicită numai informațiile absolut necesare pentru ca procesul de achiziție a produselor de pe site-ul injoy.ro să se facă cu o mai mare rapiditate.

Informațiile furnizate de Utilizator/Cumpărător la crearea contului pot fi oricând vizualizate/modificate de Utilizator/Cumpărător.

Dacă înregistrați un cont pentru o persoană juridică, societate sau organizație, garantați că o puteți reprezenta și că aveți autoritatea să faceți acest lucru și ne veți acorda toate permisiunile prevăzute în prezenții Termeni și Condiții.

Puteți înregistra un cont folosind o adresă de e-mail și creând o parolă de acces. Trebuie să înregistrați informații exacte și complete în timpul procesului de înregistrare și să actualizați la zi datele contului dvs.

Prin crearea unui cont aveți obligația de a citi prezenții Termeni și Condiții, în scopul luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor dvs.

Pentru crearea unui cont pe site-ul injoy.ro se vor solicita următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresă e-mail, parolă.

Prin finalizarea creării unui nou cont, sunteți de acord și înțelegeți că INJOY poate sa va contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de INJOY, în orice situație în care este necesara contactarea dvs.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității și a securității datelor din contul dvs. și pentru orice modificare desfășurată în cont, cu excepția cazului când acestea nu au fost făcute sau autorizate de dvs. și nu ați fost neglijent ( cum ar fi pierderea datelor pentru înregistrare în cont sau datele nu au fost păstrate la loc sigur).

Un utilizator nu poate crea multiple conturi, acesta fiind totodată responsabil pentru furnizarea datelor complete și corecte.

4.2. Coșul de cumpărături

Din coșul de cumpărături Utilizatorul/Cumpărătorul poate vizualiza produsele alese de acesta pentru a fi achiziționate de pe site-ul injoy.ro, poate modifica sau elimina numărul de produse din comandă.

Cu toate acestea, INJOY nu garantează stocul produselor pe care Utilizatorul/Cumpărătorul le pune în Coșul de cumpărături, iar doar simpla acțiune a Utilizatorului/Cumpărătorului de a pune produse în Coșul de Cumpărături nu semnifică o acțiune de rezervare a acestor produse.

4.3. Lista de favorite

Lista de favorite este o funcționalitate oferite pe site-ul injoy.ro unde Utilizator/Cumpărătorul care și-a creat un cont pe site-ul injoy.ro poate să adauge produsele pe care dorește să le urmărească și să le achiziționeze de pe site.

Pentru a adăuga produse de pe site în Lista de favorite Utilizatorul/Cumpărătorul care are creat un cont pe site-ul injoy.ro va face click pe simbolul de Favorite plasat pe fiecare fotografie a produselor listate/prezentate pe site-ul injoy.ro

Lista de favorite poate fie editată oricând de către Utilizator/Cumpărător, prin adăugarea de noi produse, ștergerea de produse.

Cu toate acestea, INJOY nu garantează stocul produselor pe care Utilizatorul/Cumpărătorul le pune în Lista de favorite, iar doar simpla acțiune a Utilizatorului/Cumpărătorului de a pune produse în Lista de favorite nu semnifică o acțiune de rezervare a acestor produse.

4.4. Recenzii

Utilizatorii/Cumpărătorii care și-au creat un cont pe site-ul injoy.ro și care au achiziționat produse de pe site-ul injoy.ro vor putea să scrie o recenzie și să evalueze produsul, pe subpagina dedicată fiecărui produs, la secțiunea ”Recenzii”.

Recenziile publicate de Utilizatorii/Cumpărătorii care și-au creat un cont pe site-ul injoy.ro pot fi publicate pe pagina injoy.ro, cu scopul de a informa alți potențiali clienți despre opinia Utilizatorului/Cumpărătorului care a achiziționat deja acel produs, experiența acestuia și altele, recenzie care poate fi utilizată la aprecierea exclusivă a INJOY, inclusiv în scopuri de promovare, marketing, îmbunătățirea site-ului injoy.ro

Recenziile pot fi utilizate și publicate și pe conturile INJOY de pe rețelele de socializare, pot fi utilizate și în cadrul newsletterelor, precum și pe orice alte canale media în cadrul cărora INJOY deține, utilizează  sau controlează un cont, în mod direct sau indirect.

INJOY își rezervă dreptul de a modifica, refuza sau elimina recenzii la fără a notifica în prealabil Utilizatorul/Cumpărătorul care a publicat respectiva recenzie, în măsura în care recenzia publicată încalcă Codul de conduită INJOY.

INJOY nu compensează sau recompensează un Utilizator/Cumpărător care a comandat de pe site-ul injoy.ro, pentru a publica o recenzie.

INJOY va depune toate diligențele (fără a-și asuma o obligație de rezultat) pentru a monitoriza și elimina recenziile care includ obscenități, menționarea datelor cu caracter personal ale unor altor persoane fizice sau orice alte mențiuni care pot provoca prejudicii.

4.4.1. Eliminarea Recenziilor

Orice recenzie poate fi eliminată dacă: 

 1. încalcă Codul de conduită al INJOY; 
 2. recenzia e făcută de o persoană care nu a achiziționat produsul pentru care a făcut recenzia;
 3. recenzia e făcută de întreprinderi concurente cu scopul de a-i descuraja pe alții să plaseze  comenzi pe site-ul injoy.ro;
 4. încalcă oricare din punctele menționate în prezenții Termeni & Condiții;
 5. nu au legătură cu produsul respectiv;   
 6. recenzia are legătură cu ceva care nu poate fi controlat de INJOY; 
 7. nu conțin informații relevante despre produs;
 8. conțin link-uri spre alte site-uri web;

4.4.2. Ca Utilizator/Cumpărător cu cont înregistrat pe site-ul injoy.ro veți respecta următoarele:

 • Prin conținutul postat nu veți încălca legi sau reglementări aplicabile în situația dvs. sau  Termenii, Politicile sau standardele INJOY.
 • Nu veți include în nicio listare vreun link spre un alt site web.
 • Nu veți copia, stoca sau utiliza informații de orice fel, inclusiv informații de identificare personală despre un alt Utilizator/Cumpărător cu cont înregistrat pe site-ul injoy.ro pentru a le folosi în afara scopului pentru care au fost publicate sau pentru a le folosi în scopuri care încalcă Politica de Confidențialitate 
 • Nu veți folosi numele site-ului INJOY pentru a vă face publicitate prin intermediul  mesajelor nesolicitate („spam”)
 • Nu veți discrimina sau hărțui pe cineva pe motiv de rasă, origine, naționalitate, limbă, religie, politică, sex, identitate de gen, dizabilitate fizică sau psihică, stare medicală, vârstă, stare civilă astfel încât să vă implicați sau să îndemnați la un comportament violent, agresiv, abuziv,  daunător sau perturbator.
 • Nu veți folosi în nici un fel conținutul din site-ul INJOY, numele INJOY, logo-ul sau alte informații care sunt proprietatea INJOY, fără acordul scris al INJOY.
 • Nu veți folosi nici o tehnologie prin care să colectați date sau conținut din site-ul INJOY.
 • Nu veți folosi programe care să dăuneze sau să afecteze negativ performanța sau funcționarea corespunzătoare a site-ului INJOY
 • Regulile de mai sus privind recenziile se vor alica și în cazul comentariilor lăsate de Utilizator/Cumpărător la secțiunea deBLOG” a site-ului injoy.ro

4.4.3. Ștergere cont de Utilizator/Cumpărător cu cont înregistrat pe site-ul injoy.ro

În cazul în care sunt încălcate cel puțin unul din punctele de mai sus, Termenii și Condițiile, fără vreo notificare prealabilă INJOY poate opri accesul unui utilizator la site, suspenda sau șterge contul unui Utilizator/Cumpărător cu cont înregistrat pe site-ul injoy.ro

5. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE APLICATĂ DE INJOY.RO

5.1. Plasarea unei comenzi

Utilizatorii / Cumpărătorii pot comanda produse de pe site-ul injoy.ro fie utilizând contul creat de acesta pe site-ul injoy.ro fie fără crearea unui cont pe site.

Informațiile prezentate pe site-ul injoy.ro nu constituie o ofertă de vânzare, ci o invitație la ofertă.

Așadar, se va considera că nu există încheiat un contract între Cumpărător și INJOY, în legătură cu niciun produs, până în momentul în care comanda Cumpărătorului este acceptată în mod expres de către INJOY.

În cazul în care comanda nu este confirmată de INJOY, iar din contul Utilizatorului/Cumpărătorului au fost retrase deja sume de bani, acestea vor fi rambursate integral Utilizatorului/Cumpărătorului.

După ce Utilizatorul/Cumpărătorul a selectat toate produsele pe care dorește să le achiziționeze prin adăugarea lor în coşul de cumpărături, următorul pas este să parcurgă procesul de finalizare a comenzii şi să efectueze plata.

Pentru a face acest lucru, trebuie să urmeze paşii din procesul de cumpărare, completând sau verificând informațiile solicitate la fiecare pas.

Mai mult decât atât, pe toată durata procesului de cumpărare, înainte de a efectua plata, Utilizatorul/Cumpărătorul poate modifica datele comenzii sale.

Pentru a plasa o comandă, Utilizatorul / Cumpărătorul trebuie să urmeze procedura online de cumpărare şi să autorizeze plata cu cardul.

De asemenea, dacă Utilizatorul/Cumpărătorul este un utilizator înregistrat, va fi disponibil un istoric al tuturor comenzilor plasate de dumneavoastră, în secțiunea „Contul meu”.

După aceea, Utilizatorul/Cumpărătorul va primi un e-mail din partea INJOY prin care se confirmă primirea comenzii Utilizatorului/Cumpărătorului („Confirmarea comenzii”). Acest e-mail nu înseamnă că o comandă a fost acceptată.

Toate comenzile sunt supuse acceptării de către INJOY, iar INJOY va confirma acceptarea trimițând Utilizatorului/Cumpărătorului un e-mail de confirmare a expedierii produsului („Confirmarea de expediere”).

Contractul pentru achiziționarea unui sau a mai multor produse de pe site-ul injoy.ro se încheie numai în momentul în care INJOY transmite, prin e-mail, către Utilizator/Cumpărător Confirmarea de expediere.

Contractul va avea ca obiect  numai produsele detaliate în confirmarea de expediere.

INJOY nu va avea obligația de a livra niciun alt produs care a făcut sau ar fi putut face parte din comanda Utilizatorului/Cumpărătorului, până când nu este confirmată expedierea produsului respectiv printr-o Confirmare de expediere separată.

Utilizatorul/Cumpărătorul poate comanda produse de pe site-ul injoy.ro cu condiția acceptării prezenților Termeni și Condiții.

Comanda nu mai poate fi anulata după ce a fost primita prin email confirmarea livrării coletului.

Fiecare comandă este procesată de către INJOY în termen de 48 de ore de la momentul confirmării comenzii.

În cazul în care INJOY va introduce pe site facilitatea / beneficiul acordat Cumpărătorilor de acordare a diverselor cupoane (vouchere) de reducere, acestea se aplica o singura data la comanda cumulata.

În cazul anumitor comenzi, INJOY va solicita acordul clientului pentru condițiile de livrare, plata ș.a., iar Utilizatorul/Cumpărătorul va fi contactat de INJOY prin email, în acest sens.

Dacă în termen de 7 zile Utilizatorul/Cumpărătorul nu a trimis niciun răspuns către INJOY, acesta din urmă își rezervă dreptul de a anula comanda.

Pentru orice informații privind produsele prezentate pe site, precum și cu privire la statusul comenzii, echipa INJOY este disponibilă la adresa de email info@injoy.ro

Toate preturile afișate pe site în momentul plasării comenzii de către Utilizator/Cumpărător nu se vor modifica, fiind ferme.

În ceea ce privește comunicarea cu INJOY, utilizator/Cumpărătorul poate utiliza datele de contact ale INJOY, puse la dispoziția Utilizatorilor/Cumpărătorilor la secțiunea „Contact”.

INJOY are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit sa aducă justificări pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, INJOY  își rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumpărătorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul Site-ului.

După 3 zile de la achiziționarea unui produs, Cumpărătorului i se poate solicita scrierea unei recenzii legat de produsul achiziționat.

Solicitarea va fi transmisa către adresa de email pe care Cumpărătorul a furnizat-o la momentul plasării comenzii sale.

In acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Cumpărători de pe site-ul injoy.ro, ajutându-i pe ceilalți utilizatori în ceea ce privește luarea deciziilor cu privire la propriile lor achiziții.

5.2. Plăți și Tarife

Procesatorul de plați online prin intermediul căruia se pot face plăți online la achiziția produselor de pe acest site este Netopia Payments.

Utilizatorul/Cumpărătorul poate plăti utilizând carduri Visa, Mastercard și/sau Revolut.

Pentru a reduce la minimum riscul de acces neautorizat, datele cardului Cumpărătorului vor fi criptate.

În momentul în care INJOY primește comanda din partea Cumpărătorului, va solicita o pre-autorizare a cardului Cumpărătorului, pentru a se asigura că există fonduri suficiente pentru a finaliza tranzacția.

Prin autorizarea plății, Cumpărătorul confirmă faptul că acel card cu care efectuează plata îi aparține și/sau că este autorizat să îl utilizeze în acest scop.

Cumpărătorul va fi unicul răspunzător de orice incidente și prejudicii cauzate INJOY sau unor terțe părți ca urmare a faptului că a furnizat date bancare care nu îi aparțin.

Cardurile de debit sau credit sunt supuse unor verificări de validare şi autorizare de către instituția emitentă.

În cazul în care INJOY nu primește autorizarea necesară, nu își va asuma răspunderea pentru nicio întârziere a livrării produselor comandate sau, după caz, nelivrarea acestora şi nu va mai putea încheia niciun Contract cu Cumpărătorul respectiv.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site-ul injoy.ro sunt exprimate în LEI și includ T.V.A.

Din acest motiv, în cazul în care sumele debitate de pe cardul Cumpărătorului sau rambursate pe cardul Cumpărătorului diferă de prețul afișat la finalizarea comenzii sau de suma confirmată care urma să vă fie rambursată, sugerăm Cumpărătorului să contacteze banca pentru a primi mai multe informații referitoare la comisioanele bancare percepute pentru o astfel de tranzacție.

In cazul plaților online INJOY nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de LEU. Responsabilitatea îi aparține în întregime Cumpărătorului.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor prezentate pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezinta o obligație contractuala din partea INJOY, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Toate preturile afișate pe site în momentul plasării comenzii de către Utilizator/Cumpărător nu se vor modifica, fiind ferme.

Însă, cu toate că INJOY acordă o atenție deosebită informațiilor și prețurilor afișate pe site-ul injoy.ro, pot apărea și erori.

În cazul în care INJOY descoperă o eroare de afișare a prețului (prin afișarea unui preț eronat/greșit), după ce Utilizatorul/cumpărătorul a plasat comanda, INJOY va informa într-un termen rezonabil Utilizator/Cumpărătorul și îi va oferi acestuia fie posibilitatea de a reconfirma comanda având în vedere prețul corect al produselor, fie posibilitatea de a anula comanda plasată.

În cazul în care Cumpărătorul a achitat deja contravaloarea produselor și a transportului, INJOY va restitui sumele de bani achitate de către Cumpărător, la cererea acestuia, având în vedere situația creată prin afișarea unui preț eronat pe site.

În cazul în care Utilizatorul/Cumpărătorul nu poate fi contactat de către INJOY, din motive neimputabile INJOY, comanda poate fi considerată anulată.

INJOY nu are nici o obligație de vinde un produs la un preț inferior incorect afișat pe site, dacă eroarea este evidentă și putea fi identificată în mod rezonabil de către Utilizator/Cumpărător.

Prețurile afișate pe site-ul injoy.ro includ TVA, dar nu includ și costurile de livrare.

Aceste costuri se vor adăuga la contravaloarea produselor datorată de Utilizator/Cumpărător.

Costurile de livrare pot varia în funcție de adresa de livrare, cantitate de produse comandate, disponibilitatea acestora.

În momentul în care Utilizatorul/Cumpărătorul plasează comanda pe site-ul injoy.ro, se vor afișa metodele de expediere ale coletelor/produselor, costul transportului și data estimată pentru livrare.

Costul transportului se va calcula și stabili după ce Utilizatorul/Cumpărătorul a adăugat produsele pe care dorește să le achiziționeze în Coșul de cumpărături și a completat adresa de livrare și datele sale. Costurile de transport se vor stabili în funcție de adresa de livrare (țara de destinație a produselor).

Termenul de livrare este cuprins între 2-30 zile lucrătoare, în funcție de adresa de livrare.

Livrarea produselor se efectuează numai în zilele lucrătoare.

După ce Utilizatorul/Cumpărătorul a selectat produsele pe care dorește să le cumpere de pe site-ul injoy.ro, le adaugă în coșul de cumpărături, iar ulterior urmează pașii descriși pentru finalizarea comenzii, completând informațiile solicitate și efectuând plata produselor și a livrării acestora.

Pe tot parcursul procesului de achiziție de pe site-ul injoy.ro, Utilizatorul/Cumpărătorul poate verifica și/sau modifica datele sale de cumpărare.

5.3. Facturi

Factura fiscala aferenta unei comenzi poate fi descărcata din contul de utilizator.

La cerere, factura poate fi tipărita și trimisa în colet cu produsele comandate dacă cererea este primita în timp util.

După expedierea coletului, factura tipărita poate fi trimisa printr-un serviciu de livrare doar contra-cost.

Comenzile introduse în aceeași zi către aceeași destinație, de către aceeași persoana sau de pe aceeași adresa de IP, se cumulează automat într-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal.

5.4. Livrare

Livrarea comenzilor se realizează prin intermediul serviciilor de curierat cu care INJOY are încheiate colaborări pentru serviciile de livrare.

În marea majoritate a cazurilor, fiecare comandă confirmată de către INJOY este procesată și expediată într-un termen de 72 de ore de la momentul confirmării comenzii de către INJOY.

 În unele cazuri s-ar putea ca expedierea comenzii să dureze până la 3 zile lucrătoare, însă în orice caz INJOY va informa utilizatorul / Cumpărătorul despre statusul comenzii sale, prin e-mail.

Termenul de livrare este de regulă cuprins între 2-30 zile lucrătoare.

Sub rezerva clauzelor prevăzute în prezenții Termeni și Condiții referitoare la disponibilitatea produselor, cu excepția cazurilor în care există circumstanțe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul sau produsele enumerate în confirmarea de expediere până la data specificată în confirmarea de expediere menționată sau, dacă data de livrare estimată nu este specificată, în termenul estimat indicat la selectarea metodei de livrare şi, în orice caz, în termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data Confirmării comenzii.

Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din diverse motive, cum ar fi apariția unor circumstanțe neprevăzute, zona de livrare sau alte evenimente neprevăzute.

Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situație şi vă vom oferi opțiunea de a menține comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite.

În sensul prezenților Termeni și Condiții, se consideră că livrarea coletului a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a produselor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită.

În cazul în care comanda de produse nu ajunge la dumneavoastră în timpul de livrare estimat, vă adresăm rugămintea de a ne contacta utilizând adresa de e-mail: info@injoy.ro

În cazul în care coletul nu poate fi livrat la adresa Cumpărătorului, din motive neimputabile INJOY, serviciul de curierat va efectua încă o încercare de livrare a coletului la adresa Cumpărătorului.

În cazul în care nici cu ocazia celei de-a doua încercări, serviciul de curierat nu găsește cumpărătorul sau o altă persoană la adresă care să preia coletul sau din orice alte motive nu se poate realiza livrarea coletului la cumpărător, coletul se va întoarce într-o primă fază în depozitul curierului, iar ulterior la INJOY.

În cazul în care nu se efectuează livrarea la Cumpărător, din motive neimputabile INJOY, se va considera că Cumpărătorul dorește denunțarea unilaterală a contractului.

Ca urmare a denunțării unilaterale a contractului, INJOY va restitui sumele de bani încasate de la cumpărător, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care INJOY consideră contractul denunțat unilateral de Cumpărător. Cu toate acestea, Cumpărătorul va suporta costurile cu depozitarea coletului, a doua încercare de livrare, transportul care rezultă din această situație creată de Cumpărător.

Starea procesului de livrare poate fi verificată de către Utilizator/Cumpărătorul și în secțiunea “Contul meu”.

În cazul în care Utilizatorul/Cumpărătorul nu și-a creat un cont pe site-ul injoy.ro poate verifica statusul livrării comenzii, prin link-ul primit în e-mailul de confirmare a comenzii.

5.5. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe injoy.ro

Toate riscurile legate de produse (inclusiv pierdere și deteriorare) vor reveni Cumpărătorului din momentul livrării, atunci când Cumpărătorul sau o parte terță desemnată de către Cumpărătorul, alta decât curierul, intră în posesia fizică a produselor.

Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera la Cumpărător numai după ce INJOY primește plata integrală a tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv a costurilor de livrare.

Dreptul de proprietate asupra produselor va reveni de îndată la INJOY în cazul în care INJOY rambursează sume de bani către Cumpărător (fie ca urmare a returului de produse, a denunțării unilaterale a contractului etc.).

5.6. Taxe de livrare

Taxele de livrare sunt incluse în prețul final al comenzii confirmate de către INJOY.

Astfel că Utilizatorul/Cumpărătorul nu va plăti și alte taxe suplimentare la livrarea coletului.

Cu toate acestea, Utilizatorul/Cumpărătorul care alege o adresă de livrare din afara Uniunii Europene ar putea suporta taxe suplimentare de import/vamă în privința coletului său.

5.7. Disponibilitatea produselor

Datorita volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate pe site-ul injoy.ro se pot schimba fără o notificare prealabila.

INJOY și rezervă dreptul de a retrage o oferta de produse sau de a o putea modifica în orice moment, fără a datora daune sau alte penalități către utilizatorii site-ului injoy.ro

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective în stocurile INJOY. Astfel că, în eventualitatea în care apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, INJOY își rezervă dreptul de a informa Utilizatorul / Cumpărătorul cu privire la produse înlocuitoare de calitate şi valoare egale sau superioare pe care le puteţi comanda.

Dacă Utilizatorul / Cumpărătorul nu dorește să comande aceste produse înlocuitoare și dacă INJOY a primit deja plata aferentă produselor comandate, INJOY va rambursa integral orice sume de bani achitate deja de către Utilizator/Cumpărător.

5.8. Mărimea produselor

Pentru ca Utilizatorul/Cumpărătorul să aleagă mărimea potrivită. acesta poate accesa Ghidul mărimilor prezentat sub fiecare produs în parte, după ce Utilizatorul/Cumpărătorul dă click pe produsul respectiv.

5.9. Neprocesarea unor comenzi pentru motive justificate

Deși INJOY permite accesul oricărui Utilizator / Cumpărător la site, în vedere efectuării unei comenzi de produse de pe site-ul injoy.ro, cu toate acestea, numai pentru motive justificate INJOY își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, în cazul în care considera ca în baza conduitei sau a activității Utilizatorului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel interesele INJOY.

In cazurile indicate la punctul anterior, Utilizatorul/Cumpărătorul se poate adresa INJOY la adresa de e-mail: info@injoy.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor adoptate cu privire la respectivul Utilizator/Cumpărător.

6. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

6.1. Dreptul legal de retragere

În cazul în care încheiați un Contract cu INJOY, în calitate de consumator, aveţi dreptul de a vă retrage din Contract în termen de 14 zile calendaristice, fără a furniza vreun motiv.

Perioada de retragere va expira după 14 zile calendaristice, începând cu ziua în care intraţi dumneavoastră sau o parte terță indicată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor.

În cazul în care comandați printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere din Contract, puteți înștiința INJOY, la următoarele date:

 • prin trimiterea unui e-mail la: info@injoy.ro sau
 • prin accesarea secțiunii din site denumită “RETURNARE PRODUS”, unde puteți lua la cunoștință despre politica noastră de Retur și despre procedura de retur. Tot de aici puteți downloada (descărca) Formularul de Retur (sau de Retragere). Formularul de retur se va completa de dvs. cu toate datele solicitate în cadrul câmpurilor din formular și îl veți transmite la adresa de e-mail: info@injoy.ro

Cu toate acestea nu sunteți obligat să utilizați Formularul de retur, însă considerăm că este mai ușor pentru Cumpărător să completeze Formularul de retur, în scopul asigurării transmiterii tuturor informațiilor necesare în procesul de retur.

Pentru a nu depăși termenul limită pentru retragere, este suficient să ne trimiteţi Formularul de retur completat prin e-mail sau e-mailul dvs. cu privire la exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

După ce ați transmis formularul de retragere sau e-mailul de retragere către INJOY, veți primi un număr de retur.

După ce ați primit numărul de retur, vă rugăm să ambalați produsul sau produsele în ambalajul original sau într-un alt ambalaj care să fie conform pentru transportul produselor respective, împreună cu Formularul de retur sau e-mailul de retur transmis de dumneavoastră și să expediați coletul la adresa pe care o vom furniza către dvs. prin același e-mail prin care vă vom comunica numărul de retur.

Taxele de transport ocazionate de retur se vor achita de către Cumpărător.

6.2. CONSECINȚELE EXERCITĂRII DREPTULUI DE RETRAGERE LEGAL

Dacă vă retrageţi din acest Contract, vă vom restitui toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare la locul de livrare de origine (cu excepția costurilor suplimentare rezultate din selectarea unei metode de livrare, diferită de livrarea standard), fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract (fie prin transmiterea Formularului de retragere completat prin e-mail, fie prin e-mail)

Rambursarea sumelor de bani se va face utilizând aceeași metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacția inițială.

În orice caz, nu veți suporta niciun comision perceput de INJOY ca rezultat al acestei rambursări.

Fără a aduce atingere celor de mai sus, putem amâna rambursarea până când vom primi înapoi produsele de la dumneavoastră.

Veţi trimite înapoi sau livra produsele, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-aţi comunicat retragerea din prezentul Contract.

Termenul este respectat dacă trimiteţi înapoi produsele înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

6.3. RESTITUIREA contravalorii produselor și a taxelor de transport

După ce INJOY primește coletul de retur din partea dvs., verifică produsele pentru a se asigura că acestea îndeplinesc condițiile de retur.

În cazul în care produsele îndeplinesc condițiile de retur, în termen de 15 zile lucrătoare de la data primirii coletului de retur din partea dvs. și verificării acestuia de către INJOY, se va proceda la restituirea contravalorii produselor și a taxei de livrare a produselor la adresa dvs.

Cu toate acestea, s-ar putea ca operațiunea de creditare a contului dvs. cu suma de bani rambursată să dureze până la 2-4 zile lucrătoare, în funcție de Banca dvs.

INJOY va transmite un e-mail către dvs. cu privire la procesarea returului și rambursarea sumei de bani în contul dvs.

6.4. Clauze aplicabile dreptului de retragere

Nu veți putea beneficia de dreptul de retragere în cazul următoarelor categorii de produse:

 • produse al căror preţ depinde de fluctuațiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
 • ziare, periodice şi reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;
 • conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoștința de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Așadar, nu puteți returna următoarele categorii de produse:

 • rapoarte astrologice personalizate, pe care le primiți pe e-mail sau le descărcați de pe site-ul injoy.ro;
 • produse descărcabile (indiferent de forma video, audio, text)
 • produse personalizate confecționate după specificațiile clientului
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de dvs. (lenjerie intima, costum de baie etc.)

Dreptul de retragere se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care le-aţi primit.

Vă rugăm să returnaţi orice produs folosind sau incluzând ambalajul său original.

Trebuie să ne trimiteţi şi toate cutiile, etichetele, instrucțiunile/documentele (dacă există) şi ambalajele originale împreună cu produsul returnat.

Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilare, dacă nu este în aceeaşi condiție în care a fost livrat sau dacă este deteriorat sau cu etichetele rupte.

În consecință, ar trebui să aveţi grijă rezonabilă de produse cât timp se află în posesia dumneavoastră.

Vă vom rambursa orice sumă primită de la dumneavoastră folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata.

Cumpărătorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcționarii produselor.

6.5. Returnări de produse defecte

În cazul în care considerați că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactați imediat și să furnizați datele despre produs şi deteriorarea pe care o prezintă.

Ne puteți înștiința în legătură cu orice produse defecte la următoarele date:

 • prin trimiterea unui e-mail la: info@injoy.ro sau
 • prin accesarea secțiunii din site denumită “RETURNARE PRODUS” la subsecțiunea “RETURNARE PRODUSE DEFECTE”. Tot de aici puteți downloada (descărca) Formularul de Retur. Formularul de retur se va completa de dvs. cu toate datele solicitate în cadrul câmpurilor din formular și îl veți transmite la adresa de e-mail: info@injoy.ro 

După ce ați transmis formularul de retur către INJOY veți primi un număr de retur denumit și “Return Merchandise Authorization (RMA) number”.

După ce ați primit numărul de retur, vă rugăm să ambalați produsul sau produsele în ambalajul original sau într-un alt ambalaj care să fie conform pentru transportul produselor respective, împreună cu Formularul de retur sau e-mailul de retur transmis de dumneavoastră și să expediați coletul la adresa pe care o vom furniza către dvs. prin același e-mail prin care vă vom comunica numărul de retur.

În momentul în care primim produsul returnat de dumneavoastră, verificăm să vedem dacă acesta îndeplinește condițiile de returnare ale produselor defecte şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp.

În cazul în care produsul returnat de dvs. ca fiind defect prezintă defecte cauzate de dvs. sau de orice altă persoană după ce dvs. sau terța persoană indicată de dvs. a intrat în posesia produsului respectiv, cum ar fi dar fără a se limita la :

 • pătarea produsului
 • ruperea produsului (cu intenție sau accidental)
 • agățarea produsului (cu intenție sau accidental)
 • distrugerea totală sau parțială, cauzată în orice fel și care se poate dovedi că este cauzată după ce produsul a ajuns în posesia Cumpărătorului sau a terței persoane indicate de acesta.

vă vom comunica prin e-mail în ce modalitate/proporție se încadrează sau nu produsul returnat de dvs. la defecte preexistente sau defecte cauzate de dvs.

În cazul în care produsele prezintă orice defect, care nu este imputabil INJOY, vă vom comunica în ce măsură putem rambursa contravaloarea, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective sau dacă vă putem da la schimb un produs asemănător.

Rambursarea sau înlocuirea va avea loc în cel mai scurt termen, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

Vă vom rambursa întotdeauna toate sumele folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata.

Aceste dispoziții nu vin să limiteze drepturile consumatorilor privind dreptul de retragere și alte asemenea drepturi.

7. CODUL DE CONDUITĂ

In legătura cu utilizarea site-ului injoy.ro precum și în legătura cu conținutul pe care îl completați în formularul de contact, sunteți de acord ca nu veți proceda la următoarele acțiuni și nici nu veți permite nimănui, direct sau indirect sa:

 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție orice conținut sau informație pe care nu aveți dreptul sa o puneți la dispoziție în conformitate cu orice lege sau dispoziție contractuala;
 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție, informații care nu sunt publice sau informații personale care permit identificarea unei alte persoane, fără consimțământul explicit al acelei persoane;
 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție, informații care încalcă orice patent, marcă comercială, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale vreunei părți în alt mod;
 • restricționați sau împiedicați accesul altor utilizatori în accesarea sau vizitarea site-ului, inclusiv dar fără a se limita la metode de „hacking” sau modificarea interfeței site-ului;
 • accesarea sau încercarea de accesare a site-ului web sau a unor secțiuni ale acestuia prin orice alt mijloc decât prin interfața dedicata utilizatorilor; 
 • modificarea site-ului în orice mod sau orice forma, în scopul de a obține acces neautorizat la site; 
 • utilizarea site-ului sau a materialelor pentru orice scop ilegal;
 • folosirea site-ului sau a materialelor de pe site în scop comercial, scop ilegal, injust sau cu rea-credința;
 • exprimarea în mod expres sau în mod implicit a unor declarații, prezentându-le ca fiind aprobate de INJOY, fără acordul INJOY acordat în prealabil, în forma scrisa; 
 • prezentarea ca fiind o alta persoana sau reprezentant al unei entități, indiferent dacă aceasta este o informație adevărată sau una fictiva, inclusiv ca și colaborator al INJOY sau  reprezentant al INJOY;
 • transmiterea oricărui conținut sau informație care este ilegal, fraudulos, amenințător, abuziv, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice, de ură, vulgare sau în alt mod, sau încalcă drepturile noastre sau ale unei terțe părți, drepturi de proprietate intelectuală sau a altor drepturi;
 •  transmiterea oricărui material sau a unor informații care nu sunt publice cu privire la societățile comerciale fără autorizația de a face acest lucru;
 • transmiterea oricărui secret comercial al unei terțe părți;
 • transmiterea oricăror reclame, solicitări, oportunități de investiții sau alte comunicări comerciale nesolicitate – denumite și mesaje SPAM (cu excepția  celor permise în mod expres altfel de către noi);
 • utilizarea site-ului pentru a face rău minorilor în orice fel;
 • transmiterea oricărui program software sau a altor materiale care conțin viruși sau alte elemente de natură distructivă;
 • modificarea, adaptarea, traducerea, vinderea, sau dezasamblarea oricărei părți a site-ului sau încercarea de a deriva orice cod sursă sau idei care stau la baza sau algoritmi de orice parte a  Site-ului;
 • eliminarea oricăror drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate conținute pe Site; 
 • comportamente de hărțuire în mediul online;
 • publicare de mesaje care conțin limbaj obscen explicit, înjurături, limbaj violent, discriminator, amenințări;
 • publicarea de mesaje care menționează nume complete sau includ atacuri personale la adresa unor persoane fizice, precum și care menționează orice alte date cu caracter personal ale  persoanelor fizice;
 • publicarea unor mesaje care au conținut politic sensibil;
 • crearea de legături către orice pagină sau conținut de pe Site, fără autorizație scrisă obținută în prealabil de la reprezentanții INJOY.RO; 
 • folosirea oricăror programe de tipul robot sau a unui dispozitiv manual sau automat pentru a prelua date sau reproduce informațiile sau structura de navigare sau prezentarea Site-ului sau conținutul fără acordul INJOY prealabil în scris, inclusiv în ceea ce privește orice imagine  afișat pe site;
 • culegerea sau colectarea de informații despre vizitatorii site-ului fără acordul expres al acestora; 
 • încălcarea oricăror legi aplicabile local, național sau internațional, incluzând, dar fără a se limita la acestea, precum și orice regulamente cu putere de lege, dar și reglementările europene.

Acțiunile prezentate mai sus vor constitui o încălcare a acestor „Termeni și Condiții”.

De asemenea, prin acceptarea prezenților „Termeni și Condiții” declarați ca ați înțeles că transmiterea și procesarea tehnică a site-ului, inclusiv de conținut de utilizare, poate implica transmisii prin diferite rețele și modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive existente astăzi în mediul online.

În cazul în care alegeți să prezentați orice idei, sugestii, documente și / sau propuneri în cadrul formularului de contact pus la dispoziție de către INJOY recunoașteți și sunteți de acord că:

 • mesajele dumneavoastră nu conțin informații confidențiale sau protejate;
 • INJOY nu este și nu poate fi răspunzător pentru conținutul mesajelor transmise;
 • INJOY nu este ținut de nici o obligație de confidențialitate, explicite sau implicite, cu privire la datele furnizate;
 • INJOY are dreptul de a utiliza sau dezvălui (sau de a alege să nu utilizeze sau sa dezvăluie) aceste comunicări în orice scop, în orice mass-media din întreaga lume;
 • mesajele si informațiile transmise de dvs. vor deveni în mod automat proprietatea INJOY fără nici o obligație fata de INJOY în relația cu dumneavoastră;
 • dumneavoastră nu aveți dreptul la nici o compensație de orice fel de la INJOY în nici un caz.

8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI RESTRICȚII

Informațiile și materialele furnizate pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv orice conținut, date, text, desene, grafică, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite în mod colectiv „materiale”) sunt deținute în mod exclusiv de INJOY.

Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condiția să nu eliminați nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate conținute de acestea. Cu toate acestea nu veți avea dreptul de a distribui materialele de pe site-ul injoy.ro (fie că acestea sunt gratuite sau plătite), precum nici materialele achiziționate prin intermediul injoy.ro. (produse descărcabile sau rapoarte astrologice și altele) fără acordul prealabil scris al INJOY.

Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza site-ul și materialele exclusiv pentru uzul dvs. personal; cu condiția ca să nu utilizați, reproduce, modifica, afișa, efectua public, distribui, crea lucrări derivate sau eluda orice măsură tehnologică prin care se controlează în mod eficient accesul la Site și / sau materiale în orice mod, inclusiv, fără a se limita la, manual sau automat, în orice scop.

Folosirea site-ului și a materialelor pentru orice alt scop decât cele autorizate în mod expres în acești „Termenii și Condiții”, este o încălcare a drepturilor de autor INJOY și a altor drepturi de proprietate, și este strict interzisă.

Site-ul, inclusiv partea software, baze de date, informațiile, conținutul, codurile de calculator, idei, know-how și materiale (precum și toate modificările și lucrările derivate ale acestora, precum și orice proprietate intelectuală și alte drepturi legate de acestea sau care sunt conținute în acesta) inclusiv, fără a se limita la, selecția, secvența „look and feel” și dispunerea elementelor, precum și succesiunea „ferestrelor” este deținut și operat de INJOY și vor rămâne proprietatea exclusivă a INJOY.

Sunteți de acord ca site-ul este protejat prin dreptul de autor, mărcile comerciale și alte legi.

În plus, confirmați că nu dobândiți nici un drept de proprietate, prin utilizarea site-ului sau a materialelor, ca nu veți contesta în orice mod care ar putea afecta proprietatea INJOY a site-ului și conținutul acestuia.

Mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de servicii afișate pe Site (denumite colectiv „Mărci”) sunt mărci comerciale înregistrate și neînregistrate ale INJOY și ale furnizorilor INJOY.

Mărcile comerciale pentru proprietatea INJOY, înregistrate sau neînregistrate, nu pot fi utilizate în legătură cu orice serviciu care nu este oferit de INJOY, în orice mod care ar putea să provoace confuzie în relația cu clienții, sau în orice mod care denigrează INJOY.

Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca acordarea, explicită sau implicită, sau în alt mod, unui drept de a utiliza orice marca comercială, fără permisiunea expresă scrisă a INJOY sau furnizori ai INJOY.

Utilizarea necorespunzătoare a oricărei Mărci comerciale este interzisă, iar INJOY va pune în aplicare în conformitate cu dispozițiile legale drepturile sale de proprietate intelectuală în astfel de mărci, inclusiv prin litigii de natura civila și / sau penala.

Ne rezervăm dreptul de a interzice utilizarea site-ului injoy.ro sau achiziționarea de produse și servicii de la pe site-ul injoy.ro de către orice utilizator care, la discreția noastră, încalcă acești Termeni și condiții.

O astfel de interdicție poate apărea fără notificarea utilizatorului respectiv.

Dacă în calitate de utilizator al site-ului injoy.ro considerați că un alt utilizator încalcă prezenții Termeni și Condiții, vă rugăm să ne anunțați de îndată la adresa de e-mail: info@injoy.ro și vom acționa pentru a rezolva astfel de probleme.

Cu toate acestea, injoy.ro nu are nicio obligație să monitorizeze site-ul sau conținutul site-ului injoy.ro și nu este și nici nu poate fi ținut responsabil pentru acuratețea sau fiabilitatea conținutului site-ului injoy.ro sau a opiniei, sfaturilor sau declarațiilor făcute pe site-ul injoy.ro sau pentru orice comportament ilegal, defăimător, ofensator al unui alt utilizator al site-ului injoy.ro.

9. PRODUSE DIGITALE DESCĂRCABILE

Toate produsele digitale descărcabile  (sub formă de text, audio, video sau alte forme) care pot fi downloadate de pe site-ul injoy.ro sunt protejate prin drepturi de autor ale STAR JOYRIDE SRL sau care aparțin doamnei Alice Pânțaru sau ale licențiatorilor săi.

Proprietatea intelectuală asupra produselor descărcabile aparține titularului drepturilor de autor.

Sunteți autorizat să utilizați produsele descărcabile numai sub rezerva anumitor restricții conținute în acordul de licență al utilizatorului final care însoțește un astfel de software.

Sunteți de acord în mod expres că orice software sau alt conținut al site-ului injoy.ro descărcat sau obținut în alt mod prin utilizarea site-ului injoy.ro se face la propria discreție și risc și că veți fi singurul responsabil pentru orice deteriorare a rețelei sau a sistemului computerizat sau pierderea datelor care rezultă din descărcarea de software sau alt conținut al site-ului injoy.ro.

10. DECLINĂRI DE GARANȚIE ȘI GARANȚII

Produsele și serviciile vândute pe site-ul injoy.ro care sunt furnizate de terți (se va menționa acest lucru în dreptul fiecărui produs / serviciu) vor beneficia numai de garanțiile pe care aceste terțe părți le oferă în general clienților lor cu privire la astfel de produse și servicii.

INJOY garantează că va respecta Politica de retur cu privire la produsele achiziționate de la INJOY.RO, dar nu face alte declarații sau garanții (suplimentare) cu privire la produsele sau serviciile unor terți. Cu excepția acestor garanții limitate, site-ul INJOY.RO și conținutul site-ului INJOY sunt furnizate „așa cum este” („as it is”).

INJOY nu face nicio declarație sau garanție referitoare la faptul că:

(1) site-ul injoy.ro sau conținutul site-ului sau orice produse sau servicii achiziționate de pe injoy.ro vă vor satisface cerințele sau așteptările;

(2) funcționarea site-ului injoy.ro sau a conținutului site-ului va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori sau orice erori vor fi corectate; sau

(3) orice rezultate particulare vor fi obținute din utilizarea site-ului injoy.ro sau din orice produse sau servicii achiziționate de la sau produse de injoy.ro

INJOY nu face nicio declarație sau garanție referitoare la faptul că:

(1) conținutul produs pentru publicații, bloguri, site-uri sau servicii ale unor terți, va satisface cerințele sau așteptările dvs.;

(2) orice rezultat particular va fi obținut din utilizarea conținutului produs de INJOY sau din produsele sau serviciile achiziționate utilizând conținut de la INJOY

INJOY nu este un program sau o instituție acreditată. Informațiile despre și/sau pe acest site sunt furnizate numai în scopuri de divertisment. Site-ul injoy.ro sau conținutul site-ului nu ar trebui să fie considerate în niciun caz conforme cu standardele sau calificările sau condițiile ori acreditările impuse de orice entitate privată sau guvernamentală.


11. INFORMAȚII DE FACTURARE

Achiziționarea de conținut și/sau produse prin intermediul site-ului constituie acordul dvs. că aveți vârsta legală pentru a încheia un contract obligatoriu și, dacă nu, aveți vârsta legală, faptul că ați plasat o astfel de comandă cu acordul unui părinte sau tutorelui legal. Trebuie să furnizați informații actuale, complete și corecte pentru a primi produse și/sau servicii comandate prin intermediul site-ului injoy.ro.

Dacă furnizați informații care sunt neadevărate, inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete, sau INJOY.RO are motive să suspecteze că aceste informații sunt neadevărate, inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete, INJOY.RO are dreptul să refuze onorarea oricăror comenzi ulterioare efectuate de dvs. prin intermediul site-ului, precum și să refuze orice utilizare actuală sau viitoare a site-ului de către dvs. sau a oricărei părți a acestuia din orice motiv, în orice moment.

INJOY are dreptul de a modifica în orice moment orice taxe / tarife / prețuri / onorarii asociate site-ului sau conținutului injoy.ro. În cazul oricăror modificări ale taxelor / tarifelor / prețurilor / onorariilor de către INJOY, vă vom notifica / atenționa în mod rezonabil din punct de vedere comercial cu privire la această modificare prin intermediul site-ului injoy.ro.

11.1.RAPOARTE ASTROLOGICE sau PROFILE ASTROLOGICE PERSONALIZATE

În cazul în care ați comandat un astfel de profil astrologic personalizat sau raport astrologic, sunteți de acord că prețul de achiziție este numai pentru raportul sau profilul PDF scris.

Raportul astrologic sau profilul astrologic personalizat este livrat electronic și, prin urmare, nu poate fi returnat. Așadar, nu pot fi efectuate returnări de rapoarte și restituiri de prețuri achitate de dvs.

12. LINKURI

Pentru aducerea la îndeplinire a scopului site-ului INJOY.RO, ca un avantaj pentru utilizatorii noștri, este posibilă afișarea de link-uri către alte site-uri ale terțelor părți. INJOY nu își asumă răspunderea pentru conținutul site-urilor către care transmit link-urile afișate, dacă acestea trimit către site-uri ale terțelor părți.


Link-urile de pe site către site-uri web sau informații terță parte sunt furnizate numai pentru a vă face utilizarea mai comodă. Dacă utilizați aceste linkuri, veți părăsi site-ul injoy.ro.

Astfel de link-uri nu constituie sau implică o aprobare, sponsorizare sau recomandare de către INJOY a terței părți, a site-ului web terță parte sau a informațiilor de acolo.

INJOY nu este responsabil sau răspunzător pentru astfel de site-uri web sau pentru conținutul acestora.

Dacă utilizați linkurile, veți părăsi site-ul injoy.ro și veți fi supus Termenilor și condițiilor de pe acele site-uri.

13. POSIBILA ÎNCĂLCARE A TERMENILOR SI CONDIȚIILOR. DAUNE-INTERESE.

Încălcarea acestor Termeni si Condiții, inclusiv folosirea neautorizată a site-ului, pot fi cercetate și se pot lua măsuri împotriva acestora, inclusiv însă fără a se limita la procese civile, penale sau de alta natură.

Înțelegeți și sunteți de acord ca rămâne la libera alegere a INJOY, și fără o notificare prealabila, ca INJOY poate restricționa sau bloca accesul dumneavoastră la site sau la serviciile oferite de acesta, poate anula anumite servicii sau funcționalități din site, poate refuza sa onoreze anumite servicii în derulare sau servicii viitoare care au legătura cu dumneavoastră ori cu o persoana care acționează în mod concertat cu dumneavoastră, dacă INJOY considera ca Termenii și Condițiile, drepturile INJOY sau drepturile altui vizitator sau site sunt încălcate.

14. DECLARAȚIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII

În ceea ce privește articolele din domeniul astrologiei (fie aplicate domeniului personal, fie celui de lifestyle, personalității unor persoane cunoscute (de notorietate) și/sau unor evenimente – acestea sunt interpretări subiective, bazate pe studiile de specialitate efectuate în domeniul astrologiei și numerologiei de către Alice Panțâru (fondator al INJOY), în calitate de student al cursurilor autorizate de Autoritatea Națională a calificărilor din cadrul ȘCOLII DE ȘTIINȚE SPIRITUALE,  precum și bazate pe intuiția personală a acesteia din urmă.

Referitor la articolele, textele, materialele (fie că sunt gratuite, fie că sunt plătite), indiferent că sunt profile astrologice personalizate, rapoarte astrologice, predicții, horoscop sau alte asemenea, utilizatorul și/sau clientul (consumatorul) înțelege că nu este necesar ca acestea să se îndeplinească în realitate, așadar vizitatorii și/sau clienții (consumatorii) nu ar trebui să cumpere / tranzacționeze / să vândă / să ia orice fel de decizii referitoare la afaceri sau la viața personală, ori, din contră, să nu acționeze în vreun fel, bazat pe predicțiile / rapoartele astrologice / profilele astrologice personalizate / horoscopul pe care îl citește / ascultă / vizionează gratuit sau plătit pe site-ul INJOY.RO

INJOY.RO nu poate fi în nici un fel ținut răspunzător (nici entitatea STAR JOYRIDE SRL și nici asociații, administratorii, colaboratorii, salariații acesteia) pentru nici o pierdere de sume de bani, bunuri , valori sau alte lucruri tangibile ori intangibile, și nici pentru pierderi sau daune de imagine sau alte asemenea, directe ori indirecte.

INJOY nu oferă nici un fel de garanție cu privire la rezultatele  / predicțiile reieșite din profilele astrologie personalizate, rapoarte și/sau horoscop sau alte asemenea.

Totodată, nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate sau garanție dacă lucrurile nu se desfășoară conform predicțiilor sau rezultatelor din profilele astrologice / rapoarte astrologice ori horoscop.

Utilizarea conținutului de pe site (fie că este conținut gratuit sau plătit) se face pe propria răspundere și responsabilitate și la libera alegere a fiecărui utilizator și pe propriul său risc.

Utilizatorul acestui site injoy.ro înțelege și este de acord că astrologia și numerologia, precum și rapoartele realizate în urma unei astfel de analize nu pot niciodată să furnizeze certitudini cu privire la prognoze, predicții, remedii și alte asemenea.

Articolele din domeniul astrologiei, precum și orice alt text din acest domeniu, afișat / prezentat pe site-ul injoy.ro nu sunt și nici nu vor fi considerat ca fiind sfat / recomandare de practică din domeniul de medicină complementară/alternativă.

Referitor la articolele din domeniul de beautycare (îngrijire personală), sfaturile, recomandările, sugestiile și/sau produsele ori serviciile despre care se face vorbire în acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, preveni vreo boală / suferință și nu pot fi considerate consultații medicale.

Înainte de folosirea oricărui produs sau serviciu din domeniul îngrijirii personale se recomandă urmarea unui consult de specialitate la un medic de specialitate, precum și citirea cu atenție a instrucțiunilor de folosire pentru produsele / serviciile despre care se face vorbire pe site-ul injoy.ro

INJOY nu poate fi ținut răspunzător, în nici un fel și pentru nici un tip de daune care ar rezulta, direct ori indirect, din utilizarea site-ului injoy.ro și/sau ca urmare a interpretării informațiilor de pe acesta ori ca urmare a oricărei erori și/sau omisiuni.

În ceea ce privește produsele de tip handmade (lucrate manual) și care pot fi achiziționate de pe site-ul injoy.ro, unele dintre aceste produse pot fi furnizate de meșteșugari sau alte entități juridice care desfășoară acest tip de activitate. Acest lucru se va menționa (atunci când va fi cazul), în dreptului produsului respectiv de pe site, astfel încât clientul (consumatorul) să fie informat despre proveniența produsului respectiv.

Site-ul, materialele prezentate pe acesta și orice serviciu obținut prin intermediul prezentului site sunt furnizate ca atare fără nici un fel de garanție expresă sau implicită.

Vă asumați toată răspunderea și riscurile care ar putea reieși din folosirea site-ului și din încrederea acordată acestuia.

Nici o opinie, sfat sau declarație a INJOY, fie că este făcută prin intermediul site-ului sau în altă modalitate, nu creează nici un fel de garanție.

INJOY nu oferă nici o garanție, aprobare și nici nu își asuma responsabilitatea pentru orice serviciu publicat sau oferit de către o terță parte prin acest site sau prin orice link, banner sau alt fel de publicitate.

Utilizarea site-ului și a altor materiale prezentate pe site se face pe propria dumneavoastră răspundere.

De asemenea, veți fi singura persoană răspunzătoare pentru orice dauna cauzata sistemului din computerul dumneavoastră sau pentru pierderea de date care ar putea rezulta din descărcarea a oricăror astfel de materiale.

Sfaturile sau informațiile, fie ca sunt acordate oral fie în scris, obținute de dumneavoastră din partea INJOY și / sau prin acest site nu va crea nici o garanție care nu este stipulata în mod explicit.

Site-ul sau materialele pot include inadvertențe, erori, informații ori materiale care încalcă acești termeni de utilizare. În plus, modificările neautorizate pot fi făcute de către terțe părți site-ului sau materialelor.

Cu toate că încercăm să asiguram integritatea site-ului, nu garantam cu privire la caracterul complet și la corectitudinea site-ului.

În cazul în care apare o situație în care caracterul complet și corectitudinea site-ului este pusa la îndoială, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: info@injoy.ro

În măsura în care este posibil, cu o descriere a materialului care urmează să fie verificat și locația (URL) în cazul în care un astfel de material poate fi găsit pe site, precum și informații suficiente pentru a ne permite să vă contactam.

Vom încerca să soluționam problemele dumneavoastră cât mai curând posibil, având în vedere o perioada rezonabila de timp.

INJOY nu va fi trasă la răspundere si nici nu va fi considerată responsabilă pentru nicio nerespectare sau întârziere în îndeplinirea oricăreia dintre obligaţiile pe care și le-a asumat printr-un Contract, dacă aceasta este cauzată de evenimente care se află în afara controlului INJOY (forța majoră).

Forța majoră va include orice act, eveniment, neexecutare, omisiune sau accident care se află în afara controlului rezonabil al INJOY şi va include în mod enumerativ, iar nu limitativ următoarele: greve, şomaj tehnic sau alte acţiuni sindicale, rebeliune civilă, revoltă, invazie, atac terorist sau ameninţare teroristă, război (declarat sau nu), ameninţare sau pregătire de război, Incendiu, explozie, furtună, inundaţie, cutremur, surpare de teren, epidemie sau orice alt dezastru natural, imposibilitatea de a folosi căile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul auto sau alte mijloace de transport public sau privat, imposibilitatea de a folosi reţelele de telecomunicaţii publice sau private, acte, decrete, legislaţia, reglementări sau restricţii impuse de orice guvern, orice grevă, defectare sau accident care afectează transportul maritim, sistemul poştal sau transportul relevant de alt tip.

Executarea obligaţiilor INJOY care decurg din orice Contract se va suspenda pe durata forței majore, sens îm care INJOY va beneficia de o prelungire a termenului pentru a ne executa obligaţiile de pe durata desfășurării evenimentului de forţă majoră.

Vom utiliza mijloacele noastre rezonabile pentru a opri starea de forţă majoră (dacă este posibil și stă în puterea INJOY) sau pentru a găsi o soluţie prin care să ne putem executa obligaţiile contractuale în pofida stării de forță majoră.

În cazul în care Evenimentul de forță majoră durează mai mult de 2 săptămâni, Contractul încheiat cu INJOY va înceta de drept.

15. RĂSPUNDERE

In cadrul limitelor legale, sunteți de acord și va asumați în mod expres faptul ca nici INJOY și nici asociații lor, furnizorii lor, colaboratorii ori reprezentanții nu sunt și nu vor fi ținuți răspunzători față de dvs. sau orice terț pentru:

 • orice pierdere sau pagubă directă sau indirect, morală sau materială, orice pierdere de  șansă a unui potențial câștig, producție, de profit, de venit, de contract, pierdere sau păgubire a reputației și al bunului renume, pierdere de creanțe etc.;
 • orice inexactitate legată de informațiile publicate si site-ul injoy.ro și platforma injoy.ro;
 • INJOY și furnizorii săi  nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de afișare sau tipărire în ceea ce privește tarifele, caracteristicile, imaginile produselor și/sau serviciilor. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrare nu s-a efectuat încă, INJOY își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și/sau prestarea respectivului serviciu și de a anunța clientul (consumatorul) în cel mai scurt timp în legătură cu eroarea apărută.
 • orice rănire, moarte, pagube ale proprietății sau alte pagube, pierderi sau costuri suferite, produse sau plătite de dumneavoastră, fie datorită unor acte (legale), erori, încălcări ale legii, neglijențe, comportament neadecvat, omisiuni, neexecutare, prejudiciu sau răspundere care ar putea fi atribuită (total sau parțial) prestatorilor de servicii / furnizorilor de experiențe promovați prin intermediul site-ului injoy.ro, incluzând orice anulare, suprarezervare, forţă majoră, caz fortuit sau orice alt eveniment mai presus de controlul INJOY.

In cadrul limitelor legale, Utilizatorul/Cumpărătorul este de acord și își asumă în mod expres faptul ca nici INJOY și nici asociații lor, furnizorii lor, colaboratorii ori reprezentanții nu sunt și nu vor fi ținuti răspunzători fata de dvs. sau orice terț pentru:

 • pierderea de venituri sau câştiguri;
 • pierderea de afaceri;
 • pierderea de profituri sau contracte;
 • pierderea de economii anticipate;
 • pierderea de date şi
 • pierderi de timp de gestionare sau a orelor de lucru.
 • orice pierdere sau pagubă directă sau indirect, morală sau materială, orice pierdere de  șansă a unui potențial câștig, producție, de venit, de contract, pierdere sau păgubire a reputației şi al bunului renume, pierdere de creanțe etc.;

De asemenea, Utilizatorul/Cumpărătorul  nu va putea solicita angajarea răspunderii INJOY în cazul în care imposibilitatea de a livra produsele comandate sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni este consecința apariției unui Eveniment de forță majoră, astfel cum este reglementat în prezenții Termeni și Condiții.

Datorită naturii deschise a acestui Site web şi a potențialului de producere a unor erori la stocarea şi transmiterea informaţiilor digitale, nu garantăm precizia şi siguranţa informaţiilor transmise către sau obţinute din acest Site web, dacă nu se prevede în mod expres contrariul pe acest Site web.

Toate descrierile produselor, informaţiile şi materialele publicate pe acest Site web sunt furnizate „ca atare” sau “as it is” şi fără garanţii explicite, implicite sau de altă natură, cu excepţia celor stabilite de lege.

 În acest sens, dacă Utilizatorul/Cumpărătorul încheie Contractul în calitate de consumator sau utilizator, INJOY își asumă obligaţia de a livra produse care sunt în conformitate cu Contractul şi își asumă răspunderea faţă de Cumpărător pentru orice lipsă de conformitate care există la momentul livrării.

Se consideră că produsele sunt în conformitate cu Contractul dacă acestea:

 • sunt conforme cu descrierea furnizată de către noi şi posedă aceleaşi calități pe care le-am prezentat pe acest site;
 • sunt adecvate scopurilor pentru care produsele de tipul respectiv sunt utilizate în mod normal şi
 • prezintă parametrii de calitate şi performanţă care sunt normali la produsele de acelaşi tip şi la care vă puteţi aştepta în mod rezonabil.

În măsura maximă permisă de lege, excludem toate garanțiile de orice fel, cu excepția celor ce nu pot fi excluse în mod legal în cazul consumatorilor și utilizatorilor.

Selectăm numai produse de cea mai înaltă calitate, însă caracteristicile naturale nu pot fi evitate şi trebuie să fie acceptate ca făcând parte din aspectul individual al produsului.

Nicio prevedere din această clauză nu vă va afecta drepturile legale pe care le aveţi în calitate de consumator sau dreptul de a vă retrage din Contract.

16. NEWSLETTERE

Utilizatorul/Cumpărătorul se poate abona la funcționalitatea noastră de “NEWSLETTER”, inclusă în subsolul paginii site-ului nostru injoy.ro pentru a fi la curent cu ultimele informații și/sau noutăți despre produsele noastre și/sau serviciile noastre ale siteului injoy.ro.

Dezabonarea de la NEWSLETTER se face la fel de ușor ca și procesul de abonare, fie de pe site, prin click pe opțiunea de Dezabonare de la Newsletter, fie din interiorul fiecărui newsletter primit de Utilizatorul/Cumpărătorul care s-a abonat inițial la această facilitate.

Pentru mai multe informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul transmiterii de newslettere, vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate și Politica privind modulele cookie.

17. LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

Utilizarea prezentului site, a materialelor acestuia precum și a serviciilor la care aveți acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislația română.

Orice eventual litigiu care rezulta din sau în legătură cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum și în legătură cu serviciile la care aveți acces prin intermediul acestui site se va soluționa pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de pe raza teritoriului României.

18. ÎNCETAREA

Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare până la încetarea lor, în conformitate cu dispozițiile inserate în prezenții Termeni și Condiții.

Ne rezervam dreptul de a rezoluționa sau denunța unilateral imediat acești Termeni și Condiții, precum și / sau de a restricționa accesul la utilizarea site-ului sau a oricărei secțiuni a acestuia, în orice moment și din orice motiv, cu sau fără temei, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea repetata a drepturilor de autor.

La încetarea acestor Termeni și Condiții, dreptul de a utiliza Site-ul va înceta imediat, și veți distruge toate materialele obținute de pe site și toate copiile acestora.

Sunteți de acord ca orice încetare a accesului la sau utilizarea site-ului poate fi efectuată fără o notificare prealabilă, și că INJOY poate dezactiva sau șterge toate informațiile și fișierele aferente asociate cu acesta, și / sau orice un acces suplimentar la astfel de informații sau fișiere.

Sunteți de acord că INJOY nu este răspunzător pentru dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice încetare a accesului la Site sau la orice astfel de informații sau de fișiere, și nu este obligat sa asigure accesul la fișiere sau informații după orice astfel de rezoluțiune sau denunțare unilaterala.

19. ALTE CLAUZE

INJOY își rezerva dreptul de a revizui și de a actualiza acești “Termeni și Condiții”, în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă “Termenilor și Condițiilor”, precum și a Politicilor de confidențialitate și a politicii privind modulele cookie, atunci când accesați site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: info@injoy.ro

INJOY are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze activitatea online a site-ului, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.

Utilizatorul/Cumpărătorul nu poate transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile acestuia care decurg din Contract, fără a obţine în prealabil acordul scris al INJOY.

INJOY poate transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligaţiile care decurg din Contract, în orice moment de pe durata Contractului.

Pentru evitarea oricărei neclarități, orice astfel de transfer, cesionare, grevare sau altă înstrăinare nu va afecta drepturile legale ale Utilizatorului/Cumpărătorului în calitate de consumator şi nu va anula, reduce sau limita în niciun alt mod orice garanţie pe care o acordăm, în mod expres sau implicit.

Nicio renunţare din partea INJOY la oricare dintre prezenții Termeni sau la orice drept /cale de atac care decurge din Contract / prezenții Termeni nu va produce efecte, cu excepţia situaţiei în care se specifică în mod expres că este vorba despre o renunţare şi este comunicat în scris acest lucru.

În cazul în care o autoritate competentă (instanță de judecată, instituție de stat etc.) va considera că oricare dintre clauzele prezenților Termeni și Condiții este nelegală, nulă sau inaplicabilă, restul termenilor, condiţiilor şi prevederilor, vor continua să aibă validitate și aplicabilitate în măsura maximă permisă de lege.

INJOY dorește să-i ajute pe utilizatorii site-ului care vorbesc limbi diferite, de aceea unele părți din site pot fi traduse. Cu toate acestea, INJOY nu poate garanta exactitatea sau calitatea traducerilor.

Utilizatorii/Cumpărătorii sunt responsabili pentru revizuirea sau verificarea exactității acestor traduceri. Unele traduceri sunt furnizate de Google, care renunță la toate garanțiile legate de traduceri și nu își asumă nici o garanție privind acuratețea traducerii.

Acești “Termeni și Condiții” vor rămâne în vigoare și își vor produce efectele, pe toată perioada pe parcursul căreia sunteți un utilizator al site-ului și în cazul în care încetați să mai aveți calitatea de utilizator al site-ului, va trebui sa respectați în continuare obligațiile din acești Termeni, inclusiv orice obligații de despăgubire și limitările de răspundere.

De asemenea, aveți posibilitatea de a printa sau salva pe orice suport durabil prezenții Termeni și Condiții, prin accesarea iconițelor de „PRINT” (imprimanta) sau „SALVARE” (discheta).

Dacă nu sunteți de acord cu prezenții “Termeni și Condiții” va rugăm sa nu utilizați acest site.