Scan the sky

Scannerul tău astral al perioadei. Explorează harta cerului! Vezi ce atuuri ai la dispoziție si ce provocări pot apărea.

#ScanTheSky săptămâna 22-29 noiembrie 2020.
Sâmbătă, 21 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, deschizând sezonul acestui semn zodiacal, recunoscut pentru optimismul, entuziasmul și viziunea sa largă. Dacă în ultimele săptămâni Scorpionul ne-a scufundat în apele adânci ale subconștientului scoțând la suprafață tot felul de emoții, răni, frici cu tema alchimizării acestora, Săgetătorul ne urcă pe săgeata sa și ne trimite în zări înalte, pentru a vedea, în sfârșit, imaginea de ansamblu, tabloul complet. Dacă anul acesta a fost despre temeri, despre incertitudinea zilei de mâine, Săgetătorul aduce încrederea, cunoașterea, expansiunea și ne pregătește pentru saltul din decembrie.
Când Soarele traversează semnul Săgetătorului, ne putem simți mai deschiși, cu dorință de a aduce mai multă aventură în viața noastră, mai curioși, iar dorința de cunoaștere și împărtășire din propria înțelepciune devine mai pregnantă. Este un timp potrivit pentru a învăța lucruri noi, subiecte elevate, de a examina propria filosofie de viață și ce putem aduce nou în conștiința și viziunea noastră despre lume, și poate cel mai important, să conștientizăm propriul adevăr. E vremea curajului de a ținti mai departe de propriile limitări, dincolo de orizontul cunoscut, de confortul credințelor sedimentate. Este și momentul accesării laturii noastre sălbatice, instinctuale, a examinării furiilor noastre primare, a ceea ce ce ne limitează spiritul în a atinge culmile unei existențe pământești excepționale.


#ScanTheSky săptămâna 22-29 noiembrie 2020.
În această săptămână, Luna parcurge 3 semne zodiacale, iar în drumul ei se poziționează în relații tensionate cu alte corpuri cerești. Acest lucru poate însemna o intensitate a emoțiilor, a trăirilor, a stărilor pe care le avem.
• Luni și marți Luna se află în Pești, iar aspectele pe care le formează cu Neptun, Nodul Sud și Mercur sunt cu totul speciale. Poate că nu sunt zile bune de luat decizii importante sau de angajare în activități practice, ci mai degrabă de contemplare, introspecție, meditație. Pare a fi un portal către alte tărâmuri, o deschidere a Cerului către spații infinite, de unde putem accesa un tip de cunoaștere ezoterică, misterioasă, mistică. Poate fi vorba despre ceva din trecutul îndepărtat, de ajutor în munca noastră de transformare a unor credințe învechite, limitative, poate fi o viziune nouă încă neclară, ce pare a fi o fantezie, o închipuire (de fapt poate apărea chiar în vis), însă ea va deveni din ce în ce mai clară în viitorul apropiat. Apa este un element care ne facilitează această energie, fie prin băi cu săruri și uleiuri esențiale, fie prin plimbări pe malul unei ape sau pur și simplu dacă o bem și ne hidratăm pe cât ne cere corpul. Atenție la tendința de escapism prin tot felul de vicii, prin abuzul de alcool, medicamente sau alte substanțe care provoacă dependență.
• De marți după-amiază (ora 17:05) până vineri dimineața, Luna parcurge semnul Berbecului întâlnindu-l în drumul său pe războinicul Marte. Ne trezim din starea de visare, sângele se înfierbântă, de aici trăiri puternice, dorință de acțiune, emoții intense, pe alocuri impulsivitate, reactivitate exacerbată. Acum cel mai indicat este să ne mișcăm, să facem sport, să ardem energia în surplus.
• De vineri până duminică Luna traversează semnul Taurului, motoarele încetinesc relativ și teoretic ar trebui să ne relaxăm, să ne bucurăm de plăcerile simple ale vieții. Spun ”relativ” pentru că eu, ca Taur, simt destul de intens Luna când se află în semnul meu zodiacal, mai ales de când Uranus este tot în Taur. Pot ieși la suprafață emoții ce vorbesc despre frica de a nu ști ce ne așteaptă, de instabilitate, de pierdere a siguranței sau a resurselor de care dispunem.
#ScanTheSky săptămâna 22-29 noiembrie 2020.
Lady Venus traversează semnul Scorpionului din 21 noiembrie până în 15 decembrie, picurând mister și intensitate în relațiile noastre. Este o perioadă în care acordăm atenție acelor conexiuni profunde, ne displac superficialitatea, falsitatea, poate că le recunoaștem mai ușor pe parcursul acestui tranzit. Poate că reușim să recunoaștem acele relații cu însemnătate în viața noastră, acelea cărora să le acordăm mai mult timp, energie. Pot apare teme legate de sexualitate și subiecte tabu, și poate fi o perioadă bună de vindecare a unor tipare de gelozie, posesivitate, atașament dus la extrem. Frica de trădare este una dintre cele mai importante atribute ale poziționării lui Venus în Scorpion, iar Uranus, aflat în partea opusă a cerului, are grijă să lanseze destule întâmplări imprevizibile care să scoată la lumină faptul că iubirea este adevărată atunci când partenerul are libertatea deplină de a străluci și a se manifesta autentic.

SUBSCRIBE

Te invităm în lumea IN JOY. Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru ultimele noutăți de astro-lifestyle.