Ylang Ylang 15ml

265.00 lei

Ylang-Ylang (Cananga odorata) 15ml

2 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: oferă sprijin antioxidant. Contribuie la menținerea unui aspect sănătos al pielii și părului. Binedispune și are un efect calmant.
Descriere aromatică: dulce, bogat, condimentat.
Metodă de extragere: distilare cu abur
Partea plantei: floare
Constituenți principali: germacrene, cariofilen.

Descriere: uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut din florile în formă de stea ale copacului de Ylang Ylang și este utilizat pe scară largă la realizarea parfumurilor și în aromaterapie. Asemănător cu uleiul de Iasomie, uleiul de Ylang Ylang a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul ceremoniilor religioase și de căsătorie. În aromaterapie, Ylang Ylang este utilizat pentru reducerea stărilor tensionate și a stresului și stimularea gândirii pozitive. Ylang Ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită parfumului său și proprietăților sale hrănitoare și protectoare. Când este utilizat intern, uleiul de Ylang Ylang are o acțiune antioxidantă.* Ylang Ylang se combină bine cu Bergamotă, Mușcată, Grapefruit și Vetiver.

Utilizări: pune Ylang Ylang într-o baie cu săruri pentru relaxare. Împrospătează-ți tenul cu un tratament facial cu aburi prin aromaterapie, folosind uleiul esențial de Ylang Ylang. Aplică-l pe încheieturi, pentru un parfum floral dulce. Adaugă Ylang Ylang la Ulei de cocos fracționat doTERRA, pentru a prepara un balsam de păr cu acțiune de îngrijire profundă. Administrează-l intern pentru sprijin antioxidant.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ylang Ylang 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *