Reduceri!

Rose (trandafir) roll-on 10ml

495.00 lei

Rose (Trandafir) – Rosa damascena – touch roll on 10ml

2 în stoc

SKU: Rose-roll-on Categorie: Etichete: , , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: are un efect emoțional pozitiv. Ajută la echilibrarea nivelului de hidratare al pielii. Atenuează imperfecțiunile pielii. Uniformizează culoarea pielii și sprijină sănătatea tenului.
Descriere aromatică: floral, uscat, dulce.
Constituenți principali: citronelol, geraniol, nerol.

Descriere: Trandafir Touch combină Uleiul de cocos fracționat cu uleiul esențial de Trandafir, unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale din lume. Procesul laborios și delicat de recoltare și distilare a petalelor de trandafir permite obținerea unei arome florale dulci, renumite în industria parfumurilor și a uleiurilor esențiale. Trandafir Touch oferă utilizatorului o multitudine de aplicații și opțiuni de utilizare practice și economice. Trandafir Touch poate fi aplicat în punctele de puls, pentru o aromă care binedispune pe tot parcursul zilei. Poate fi utilizat pentru echilibrarea nivelului de hidratare al pielii, pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului și pentru a contribui la obținerea unui colorit uniform și sănătos al tenului. De asemenea, Trandafir Touch poate fi aplicat pe gât și încheieturi, ca parfum personal minunat și romantic.

Utilizări: aplică-l în punctele de puls, pentru a te binedispune pe tot parcursul zilei. Folosește-l în zonele problematice de două ori pe zi, pentru a atenua imperfecțiunile tenului. Aplică-l pe gât și încheieturi ca parfum personal.
Indicații de utilizare:
Uz extern: aplică în zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rose (trandafir) roll-on 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *