Peppermint (mentă) 15ml

132.00 lei

Peppermint (Mentă) – Mentha piperita – 15ml

4 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Descriere aromatică: mentolat, proaspăt, ierbaceu.
Metodă de extragere: distilare cu abur.
Partea plantei: plantă integrală.
Constituenți principali: mentol, mentonă, 1,8-cineol.

Descriere: planta de mentă (Mentha piperita) este un hibrid între menta de apă și menta creață, descris pentru prima dată de Carl Linneaus în 1753. Un conținut ridicat de mentol – ca cel care se regăsește în uleiul esențial de Mentă doTERRA – distinge uleiul de Mentă de cea mai bună calitate de celelalte produse. Utilizat frecvent la fabricarea pastei de dinți și a gumei de mestecat pentru igiena orală, uleiul esențial de Mentă continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale doTERRA.

Utilizări: pune o picătură de Mentă și Lămâie în apă, pentru a crea o apă de gură sănătoasă care împrospătează respirația. Consumă una sau două picături într-o Capsulă vegetală. Adaugă o picătură la rețeta de smoothie preferată, pentru o notă revigorantă.
Indicații de utilizare:
Uz intern: Diluează o picătură în 120 ml de lichid.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Peppermint (mentă) 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *