Patchouli 15ml

190.00 lei

Patchouli (Paciuli) – Pogostemon cablin – 15ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: induce stabilitate și echilibru emoțional. Prin aplicarea pe piele, ajută la obținerea unui ten neted și luminos. Reduce aspectul ridurilor, petelor și imperfecțiunilor tenului, prin uz extern.
Descriere aromatică: bogat, lemnos, moscat, de pământ.
Metodă de extragere: distilare cu abur.
Partea plantei: frunză
Constituenți principali: alcool de paciuli, α-bulnesenă, α-guaienă.

Descriere: paciuli crește în tufe și face parte din familia mentei, având tulpini care ajung până la jumătate de metru sau chiar un metru înălțime și flori mici, roz-alburii. Recunoscut cu ușurință datorită parfumului său bogat, dulce-moscat, Paciuli este utilizat pe scară largă în industria parfumurilor, precum și la produse parfumate ca detergenții de rufe și odorizantele de cameră. Paciuli prezintă multe beneficii pentru piele. Este deseori folosit prin aplicare locală, pentru a reduce aspectul ridurilor, petelor și micilor imperfecțiuni ale pielii și a contribui la obținerea unui ten neted și luminos. Parfumul de Paciuli induce stabilitate și echilibru emoțional.

Utilizări: combină-l cu Mentă și aplică-l pe frunte, tâmple sau ceafă, după o zi lungă de muncă. Aplică una sau două picături pentru a contribui la reducea aspectului ridurilor, petelor sau zonelor cu probleme ale tenului sau adaugă-l la crema hidratantă preferată. Combină-l cu Vetiver și aplică-l pe tălpi, pentru un efect de calmare a emoțiilor.
Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz intern: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Patchouli 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *