Oregano 15ml

171.00 lei

Oregano – Origanum vulgare – 15ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: aromă alimentară ierbacee condimentată. Agent de curățare.
Descriere aromatică: ierbaceu, acru, verde, camforaceu.
Metodă de extragere: distilare cu abur.
Partea plantei: frunză.
Constituenți principali: carvacrol, timol, para-cimen γ-terpinen.

Descriere: oregano este unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale și a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul practicilor tradiționale. Extras din frunzele aromate ale plantei de oregano, Origanum vulgare, uleiul esențial de Oregano are astăzi un loc de cinste în cărțile de bucate și cabinetele din întreaga lume. Componenta chimică principală din Oregano este carvacrolul, un fenol care îl face unul dintre cele mai versatile și mai puternice uleiuri esențiale. Dacă este aplicat extern, Oregano trebuie să fie diluat cu ulei cărăuș.

Utilizări: pune o picătură de ulei în loc de oregano uscat în sosul pentru spaghete, sosul pentru pizza sau la condimentarea fripturilor. Combină ulei esențial de Oregano și ulei esențial de Mentă cu ulei cărăuș, pentru un masaj cu efect de încălzire. Creează-ți propriul săpun de mâini, amestecând săpun lichid de Castilia cu apă și câteva picături de Oregano.
Indicații de utilizare
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oregano 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *