Myrrh 15ml

395.00 lei

Myrrh (Mir) – Commiphora myrrha – 15ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: calmează pielea; contribuie la obținerea unei ten neted, cu aspect întinerit. Favorizează echilibrul emoțional și starea de bine.
Descriere aromatică: picant, iz de fum, ierbaceu, lemnos, uscat
Metodă de extragere: distilare cu aburi.
Partea plantei: rășină.
Constituenți principali: furanoeudesma 1, 3-dienă, curzerenă.

Descriere: mărturiile antice arată că uleiul de Mir era considerat atât de prețios, încât uneori era plătit la greutatea sa în aur. Uleiul esențial de Mir este obținut din rășina gumoasă a arbustului spinos de Mir și a fost utilizat de-a lungul secolelor pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate, atât la nivel intern, cât și extern. Uleiul de Mir a fost utilizat din cele mai vechi timpuri ca parfum, în candele pentru uz aromatic și ca remediu pentru sănătate. S-a folosit, de asemenea, în ceremoniile de îmbălsămare și cele religioase. Uleiul de Mir are proprietăți puternice de curățare, în special a gurii și a gâtului. Are un efect calmant asupra pielii prin aplicarea externă – contribuind la un ten neted, cu aspect întinerit – și sprijină echilibrul emoțional și starea de bine prin uz aromatic.

Utilizări: adaugă 1 picătură la pasta de dinți pentru a-i intensifica proprietățile de curățare. Crește vigilența și binedispune. Adaugă-l la crema hidratantă pentru a contribui la atenuarea liniilor fine și a ridurilor.
Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Myrrh 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *