|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Ulei esențial Melaleuca (Arborele de Ceai) – 15ml

122.00 lei

Melaleuca (Tea-tree, Arborele de ceai) – Melaleuca alternifolia – 15ml

3 în stoc

Îți place produsul? Spune-le și altora!

Descriere

Ulei esențial Melaleuca din Arbore de Ceai cu efect calmant și purificator – extract din Tea-tree, Arborele de ceai

Cunoscut și cu denumirea din limba engleză „Tea Tree”, uleiul esențial de Melaleuca (Arbore de ceai) este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații nelimitate. Frunzele arborelui de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și inhalau uleiul pentru efecte benefice asupra respirației și aplicau frunzele direct pe piele pentru un efect răcoritor.

Uleiul esențial de Melaleuca este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Administrat intern, uleiul esențial de Melaleuca sprijină funcționarea adecvată a sistemului imunitar* și poate fi utilizat, de asemenea, pe suprafețele din întreaga casă, pentru a le proteja împotriva agenților dăunători.

Uleiul esențial Melaleuca din Arbore de Ceai este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii, iar prin difuzare, contribuie la purificarea și împrospătarea aerului.

Beneficii primare

Recunoscut pentru efectul său de curățare și întinerire a pielii.

Descriere aromatică

– Ierbaceu, verde, aromă de piele tăbăcită.
– Metodă de extragere: distilare cu abur.
– Partea plantei: frunză.
– Constituenți principali: terpinen-4-ol, γ-terpinen

Utilizări

Pentru iritațiile ocazionale ale pielii, aplică 1-2 picături de ulei esențial de Melaleuca pe zona afectată. Combină 1-2 picături cu loțiunea ta pentru curățarea feței, pentru a-i intensifica proprietățile de curățare sau aplică-l pe piele după ras. Aplică-l pe unghiile de la mâini și de la picioare după duș, pentru a le purifica și a le menține aspectul sănătos.

Indicații de utilizare

– Difuzare: pune trei-patru picături într-un difuzor la alegere.
– Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

ATENȚIE! Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esențial Melaleuca (Arborele de Ceai) – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.