Lemon (Lămâie) 15ml

73.00 lei

Lemon (Lămâie) – Citrus limon – 15ml

2 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: aromatizarea mâncărurilor. Favorizează buna dispoziție când este aplicat local.
Descriere aromatică: curat, proaspăt, citric, luminos.
Metodă de extragere: presare la rece/stoarcere.
Partea plantei: lămâie (coajă)
Constituenți principali: limonen, ß-pinen, γ-terpinen
Descriere: unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, uleiul esențial de Lămâie are multe beneficii și utilizări. Când este adăugat la apa de băut, uleiul esențial de Lămâie răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile. Uleiul esențial de Lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Utilizări: adaugă ulei de Lămâie la apa de băut, pentru un gust răcoritor sau ca alternativă la băuturile carbogazoase și îndulcite. Adaugă ulei de Lămâie la gustările și deserturile tale preferate, pentru o notă dulce-acrișoară. Adaugă una-două picături de ulei de Lămâie la soluția de curățat într-un flacon cu pulverizator, pentru o aromă revigorantă în timp ce cureți mesele, blatul de bucătărie sau alte suprafețe.
Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lemon (Lămâie) 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *