Helichrysum 15ml

495.00 lei

Helichrysum – Helichrysum italicum – 15ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: contribuie la obținerea unui ten întinerit. Îmbunătățește aspectul tenului.
Descriere aromatică: ierbaceu, miere, fân
Metodă de extragere: distilare cu aburi
Partea plantei: floare

Descriere: Helichrysum italicum este o plantă aromatică perenă de dimensiuni mici, cu frunze argintii înguste și flori grupate în inflorescențe sferice, galben-aurii. Denumirea de „helichrysum” este derivată din cuvintele grecești „helios” care înseamnă „soare” și „chrysos” care înseamnă aur, făcând referire la culoarea florilor. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Helichrysumul este cel mai bine cunoscut pentru proprietățile sale de regenerare a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat în compoziția produselor anti-îmbătrânire, datorită proprietăților sale de reîntinerire a pielii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos, cu aspect întinerit.

Utilizări: aplică local pentru atenuarea petelor și coșurilor. Adaugă 1-2 picături la crema de față hidratantă, pentru atenuarea ridurilor și obținerea unui ten luminos, cu aspect întinerit. Masează-l pe tâmple și pe ceafă pentru o senzație liniștitoare.
Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Helichrysum 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *