Frankincense (Tămâie) – 15ml

395.00 lei

Frankincense (Tămâie) – Boswellia – 15ml

6 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: ajută la menținerea unui ten curat și neted și atenuează imperfecțiunile. Aroma caldă și curată favorizează relaxarea.
Descriere aromatică: cald, condimentat, curat.
Metodă de extragere: distilare cu aburi.
Partea plantei: rășină de Boswellia carterii, frereana și sacra.
Constituenți principali: α-pinen, limonen, α-tujen

Descriere:
Cunoscut drept unul dintre cele mai apreciate și mai prețioase uleiuri esențiale, uleiul esențial de Tămâie oferă beneficii extraordinare pentru sănătate. Pe lângă prezența sa binecunoscută în Noul Testament, babilonienii și asirienii ardeau Tămâie în cadrul ceremoniilor religioase, iar egiptenii antici foloseau rășina de Tămâie în numeroase scopuri, de la parfumuri la unguente pentru calmarea pielii. Această cunoaștere străveche inspiră utilizările moderne ale uleiului de Tămâie din ziua de astăzi. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, este utilizat pentru a calma pielea și a-i conferi un aspect întinerit.

Utilizări: masează ulei de Tămâie pe mâini după o zi lungă de grădinărit, pentru un efect de încălzire calmant. Aplică local pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului. Masează ulei de Tămâie pe mâini după o zi lungă de grădinărit, pentru un efect de încălzire calmant.
Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Aromatizant alimentar: adaugă o picătură în mâncare.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frankincense (Tămâie) – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *