|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Ulei esențial energizant Citrus Bliss – 15ml

157.00 lei

Îmbunătățește dispoziția și favorizează gândirea pozitivă.

2 în stoc

Îți place produsul? Spune-le și altora!

Descriere

Ulei esențial energizant Citrus Bliss pentru o gândire pozitivă

Citrus Bliss îmbină beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, cu o notă de vanilie absolut, pentru a completa acest amestec unic și armonios. Citrus Bliss conține compuși naturali potenți, cu proprietăți de curățare. Parfumul său vioi, dulce și revigorant îmbunătățește dispoziția și favorizează gândirea pozitivă.

Beneficii primare

Binedispune. Are proprietăți energizante și revigorante.

Ingrediente

Uleiuri esențiale din coajă de portocală sălbatică , lămâie, grapefruit, mandarină, bergamotă, tangerină, clementină și vanilie absolut.
Descriere aromatică: citric, dulce.

Utilizări

Pune o picătură pe încheietura mâinii și freacă încheieturile una de alta, pentru a te bucura de un parfum plăcut, care te va binedispune. Adaugă-l la un ulei cărăuș, pentru un masaj al mâinilor care te va înveseli. Primăvara, diluează Citrus Bliss într-un flacon cu pulverizator și pulverizează-l în casă, pentru un parfum aerisit și luminos de Citrus Bliss.

Indicații de utilizare

– Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
– Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

ATENȚIE! Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esențial energizant Citrus Bliss – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.