Frankincense Touch (Roll-on Tămâie) 10ml

295.00 lei

Frankincense Touch (Roll-on Tămâie)- Boswellia – 10ml

1 în stoc

SKU: Frankincense-Touch-roll-on Categorie: Etichete: , , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: induce sentimente de relaxare când este aplicat local. Contribuie la atenuarea imperfecțiunilor tenului. Are un efect de întinerire și calmare a pielii.
Descriere aromatică: cald, condimentat, curat.
Constituenți principali: α-pinen, limonen, α-tujen.
Descriere: doTERRA Tămâie Touch oferă beneficiile bine-cunoscute ale uleiului esențial de Tămâie, într-un flacon cu bilă practic. Combinat cu Ulei de cocos fracționat, Tămâie Touch este un amestec de uleiuri esențiale indispensabil pentru calmarea pielii și un efect de liniștire și echilibrare emoțională pe parcursul întregii zile. Pe lângă utilizarea frecventă în timpul meditației, uleiul de Tămâie poate fi utilizat pentru atenuarea liniilor fine, a ridurilor și a imperfecțiunilor tenului. doTERRA Tămâie Touch asigură dozarea corectă a acestui ulei prețios, evitând risipa, datorită flaconului cu bilă de oțel.

Utilizări: aplică Tămâie pe mâini, gât sau tălpi, pentru un efect de încălzire și calmare. Aplică local pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului. Masează-l pe tâmple pe parcursul zilei pentru echilibrarea dispoziției. Folosește flaconul cu bilă pe punctele de puls și pe frunte, în timpul ședințelor de yoga sau meditație.

Indicații de utilizare:
Uz extern: Aplică pe zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frankincense Touch (Roll-on Tămâie) 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *