Fennel (Fenicul) – 15ml

103.00 lei

Fennel (fenicul) – Foeniculum vulgare – 15ml

2 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: conferă o aromă și un gust minunat de miere și lemn dulce. Aroma sa calmantă favorizează relaxarea.
Descriere aromatică: lemn dulce, dulce, miere.
Metodă de extragere: distilare cu aburi
Partea plantei: sămânță
Constituenți principali: E-anetol, fenchol, α-pinen
Descriere:
Feniculul poate crește până la o înălțime de doi metri și are frunze delicate, asemănătoare unor pene. Istoria utilizării Feniculului datează din timpuri străvechi, când, se spune, războinicii romani consumau Fenicul pentru a deveni puternici și pregătiți pentru bătălie. Uleiul de Fenicul este cunoscut în special pentru aroma și gustul său inconfundabil de lemn dulce.

Utilizări: în loc să te răsfeți cu dulciuri, pune o picătură din acest ulei în apă sau ceai și bea pentru a-ți satisface pofta de dulce.
Masează-l pe piele diluat cu ulei cărăuș, pentru a favoriza relaxarea. Adaugă-l la deserturi, pentru o aromă mai bogată.

Indicații de utilizare:
Difuzare: une trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fennel (Fenicul) – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *