Eucalyptus – 15ml

93.00 lei

Eucalipt – Eucalyptus radiata – 15ml

2 în stoc

SKU: Eucalyptus Categorie: Etichete: , , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: favorizează relaxarea. Limpezește mintea și calmează.
Descriere aromatică: camforaceu, aerisit.
Metodă de extragere: distilare cu aburi.
Partea plantei: frunză.
Constituenți principali: eucaliptol, alfa-terpineol.

Descriere:
Eucalipții sunt arbori înalți, veșnic verzi, care cresc până la 15 metri înălțime și sunt uneori numiți „arbori de gumă”. Principalele componente chimice ale speciei Eucalyptus radiata sunt eucaliptolul și alfa-terpineolul, care îl fac ideal pentru utilizarea la un masaj relaxant. Uleiul de Eucalipt favorizează relaxarea și calmează stările tensionate. De asemenea, are proprietăți care pot fi benefice pentru piele.

Utilizări: adaugă o picătură la crema hidratantă preferată și aplic-o pe piele cu mișcări circulare. Adaugă o picătură pe un tampon de vată și pune-l în încălțăminte, sertare cu îmbrăcăminte sau alte locuri în care se pot forma mirosuri neplăcute. Amestecă-l cu Lămâie și Mentă, pentru un parfum revigorant.

Indicații de utilizare:
Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern:pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.*

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Eucalyptus – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *