|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact

Ulei esențial Cedarwood (Cedru) – 15 ml

93.00 lei

Uleiul esențial de cedru evocă sentimente de vitalitate și o stare de bine, care amintesc de dimensiunile impunătoare și forța arborelui din care este extras.

1 în stoc

SKU: Cedarwood Categorie: Tags: , , ,
Îți place produsul? Spune-le și altora!

Descriere

Ulei esențial Cedarwood (Cedru) – Juniperus virginiana pentru îngrijirea tenului și combaterea mirosurilor neplăcute

Cunoscut pentru culoarea sa bogată și aroma caldă și lemnoasă, uleiul esențial Cedarwood (Cedru) – Juniperus virginiana oferă o multitudine de beneficii. Este originar din zonele cu climă rece, îi priesc altitudinile mari și crește până la 30 de metri înălțime. Uleiul esențial de cedru evocă sentimente de vitalitate și o stare de bine, care amintesc de dimensiunile impunătoare și forța arborelui din care este extras. Aplicat local, uleiul esențial de cedru are proprietăți purificatoare. De asemenea, uleiul esențial de cedru este utilizat frecvent la masajul terapeutic, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

Beneficii primare

Favorizează relaxarea, menține aspectul sănătos al pielii.

Descriere aromatică

– Ierbaceu, camforaceu.
– Metodă de extragere: distilare cu abur.
– Partea plantei: lemn
– Constituenți principali: α-cedren, cedrol, tujopsen

Utilizări

În cadrul rutinei de îngrijire a tenului, adaugă una-două picături la loțiunea tonică sau crema hidratantă, pentru a obține un ten curat, cu aspect sănătos. Pune o picătură pe un tampon de vată și pune-l în dulap, pentru un efect de împrospătare și combatere a mirosurilor neplăcute. Adaugă ulei esențial de cedru în apa de baie, pentru o experiență relaxantă, de tip SPA.

Indicații de utilizare

– Difuzare: pune trei-patru picături în difuzorul ales.
– Utilizare ca aromatizant alimentar: diluează o picătură în 125 ml de lichid.
– Uz extern: pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

ATENȚIE! Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esențial Cedarwood (Cedru) – 15 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!
© INJOY. Toate drepturile rezervate.
Developed by FMS.