Serenity – Amestec pentru relaxare – 15ml

298.00 lei

Serenity – Amestec pentru relaxare – 15ml

1 în stoc

SKU: Serenity Categorie: Etichete: , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Amestecul pentru serenitate doTERRA Serenity are o aromă calmantă și relaxantă care asigură o experiență unică de utilizare. Acest amestec perfect echilibrat, cu efect de liniștire, poate fi resimțit imediat, conferind utilizatorului o stare minunată de relaxare. doTERRA Serenity combină uleiuri esențiale renumite pentru proprietățile lor de detensionare și de calmare a stărilor emoționale, favorizând un somn odihnitor în cazul utilizării aromatice. doTERRA Serenity poate fi utilizat în asociere cu capsulele moi doTERRA Serenity.

Ingrediente: uleiuri esenţiale din lavandă (floare), măghiran dulce (frunză), muşeţel (floare), Ylang Ylang (floare), santal hawaiian şi extract de vanilie.

Descriere aromatică: dulce, cald, pulverulen.

UTILIZĂRI
• Aplicaţi pe tălpile picioarelor înainte de culcare pentru a vă relaxa.
• Adăugaţi 2-3 picături într-o baie caldă cu săruri Epsom.

INDICAȚII DE UTILIZARE:
Uz extern: Aplicaţi 1-2 picături pe zona dorită. A se dilua cu Uleiul de cocos dōTERRA fracţionat pentru a evita iritări ale pielii. A se vedea precauţiile de mai jos.

PRECAUŢII:
Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile.
*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Serenity – Amestec pentru relaxare – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *