Jasmine Touch Roll-on 10ml

279.00 lei

Jasmine Touch (Iasomie roll-on) – Jasminum grandiflorum – 10ml

1 în stoc

SKU: Jasmine-Touch-Roll-on Categorie: Etichete: , , , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: atenuează imperfecțiunile pielii. Binedispune. Contribuie la un ten strălucitor, cu aspect sănătos.
Ingrediente: ulei de cocos fracționat, iasomie (floare).
Descriere aromatică: floral intens, cald, moscat, exotic.
Constituenți principali: acetat de benzil, benzoat de benzil.

Descriere: bucură-te de parfumul mult apreciat și de multitudinea de beneficii ale uleiului de Iasomie într-un format practic cu bilă. Iasomie Touch combină Ulei de cocos fracționat și absolut de iasomie, pentru o aplicare delicată și utilizări multiple. Iasomie Touch poate fi aplicat pe punctele de puls, pentru o aromă calmantă și totodată euforizantă, care binedispune și favorizează atitudinea pozitivă. Bine cunoscut pentru beneficiile sale pentru piele, Iasomie Touch poate atenua imperfecțiunile pielii, contribuind la un ten strălucitor, cu aspect sănătos. Considerată „Regina florilor”, iasomia este prețuită pentru aroma sa deosebit de intensă, motiv pentru care Iasomie Touch este ideal pentru utilizarea ca parfum personal pe parcursul întregii zile.

Utilizări: aplică-l dimineața pe tălpi și pe punctele de puls, pentru a te binedispune. Poate fi utilizat ca parfum personal. Aplică-l pe imperfecțiunile pielii de două ori pe zi.
Indicații de utilizare: uz extern – aplică una sau două picături pe zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jasmine Touch Roll-on 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *