Ginger (Ghimbir) – 15ml

274.00 lei

Ginger (Ghimbir) – Zingiber officinale – 15ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: aromă intensă și liniștitoare. Un condiment culinar utilizat pe scară largă, în numeroase rețete din întreaga lume.
Descriere aromatică: picant, condimentat, de pământ, dulce
Metodă de extragere: distilare cu aburi
Partea plantei: rădăcină
Constituenți principali: α-zingiberen, sesquifelandren

Descriere: Obținut recent din Madagascar, uleiul esențial de Ghimbir doTERRA este derivat din rizomul proaspăt al plantei de ghimbir – tulpina subterană a plantei, care pornește din sistemul radicular. Un ingredient utilizat în multe rețete asiatice, Ghimbirul are o aromă iute, intensă, când este utilizat drept condiment culinar. În tradiția occidentală, Ghimbirul este utilizat cel mai des la dulciuri – două exemple sunt turta dulce și biscuiții cu ghimbir. Aplicat local, uleiul esențial de Ghimbir oferă o senzație de încălzire a pielii.

Utilizări: folosește uleiul esențial de Ghimbir la rețetele tale dulci sau picante preferate. Pentru călătoriile lungi cu mașina, aplică o picătură de Ghimbir pe o bucată de vată pe care s-o pui într-un suport de pahar. Aplică-l pe abdomenul inferior pentru un masaj calmant.
Indicații de utilizare:
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții: poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ginger (Ghimbir) – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *