Douglas fir (brad Duglas) – 5ml

177.00 lei

Douglas fir (Brad Duglas) – Pseudotsuga menziesii – 5ml

1 în stoc

Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: conferă o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația. Curăță și purifică pielea. Induce o stare de spirit pozitivă și sprijină concentrarea.
Descriere aromatică: curat, proaspăt, lemnos, aerisit.
Metodă de extragere: distilare cu aburi
Partea plantei: ramură/frunză
Constituenți principali: beta-pinen, alfa-pinen, 3-carven, sabinen.

Descriere: Duglasul este o specie de conifere originară din America de Nord. Este un brad înalt, veșnic verde, utilizat frecvent în industria brazilor de Crăciun și are un parfum lămâios dulce și răcoritor. Uleiul esențial de Duglas doTERRA este obținut din surse regenerabile, din arbori tineri din Noua Zeelandă, unde reprezintă o specie extrem de invazivă, devenind o amenințare pentru ecosistemul acestei țări. Prin tăierea arborilor tineri de Duglas și folosirea lor la obținerea uleiurilor esențiale, doTERRA contribuie la combaterea impactului asupra mediului al acestor arbori care invadează terenul, oferind în același timp un ulei esențial de conifere de calitate superioară. Uleiul esențial de Duglas are o compoziție chimică unică, deosebit de bogată în beta-pinen, ceea ce contribuie la proprietățile sale de facilitare a respirației. Uleiul esențial de Duglas poate fi folosit, de asemenea, pentru purificarea pielii și favorizarea unei stări de spirit pozitive. Combinând Duglas cu uleiurile de citrice, aerul va fi împrospătat și se va crea o ambianță care binedispune.

Utilizări: adaugă 1 picătură la loțiunea pentru curățarea feței, săpunul solid sau gelul de duș, pentru intensificarea proprietăților de curățare ale acestora și aroma revigorantă. Combină cu 1-2 picături de Wintergreen, pentru un masaj relaxant.

Indicații de utilizare:
Uz extern: aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează-l cu ulei cărăuș, pentru a reduce orice sensibilizare a pielii. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții:
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Douglas fir (brad Duglas) – 5ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *