Clary Calm roll on 10ml

195.00 lei

ClaryCalm – Amestec pentru zile delicate.

1 în stoc

SKU: Clary-Calm-Roll-on Categorie: Etichete: , , , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

ClaryCalm este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale care asigură un efect calmant și liniștitor. Un amestec pentru uz extern din uleiuri esențiale de Salvie, Levănţică, Bergamotă, Mușețel roman, Cedru, Ylang Ylang, Mușcată, Fenicul, Morcov (sămânță), Palmarosa și Mielărea, ClaryCalm răcorește pielea și favorizează echilibrul emoțional. ClaryCalm utilizează ulei esențial de Bergamotă FCF (fără furanocumarină), pentru a preveni fotosensibilitatea.

Beneficii primare:
– Are un efect liniștitor și calmant.
– Aroma calmantă ajută la liniștirea și echilibrarea stărilor emoționale intense.
– Ajută la echilibrarea dispoziției pe parcursul întregii luni.

Ingrediente: Uleiuri esențiale de salvie (floare), levănţică (floare), bergamotă (coajă), mușețel roman (floare), lemn de cedru, Ylang Ylang (floare), mușcată (plantă integrală), fenicul (sămânță), morcov (sămânță), palmarosa (parte aeriană) și mielărea (frunză/fruct).

Descriere aromatică: Floral, cu aromă de ierburi, conifer.

Utilizări: Aplică-l pe abdomen, pentru un masaj calmant și liniștitor. În caz de senzaţie de căldură, aplică-l pe piele pentru un efect răcoritor. Aplică pe o bucată de vată și pune-o în dreptul unei guri de ventilație din mașină, pentru a te bucura de o aromă calmantă în timpul condusului.

Indicații de utilizare: Uz extern: Aplică-l local pe ceafă, tâmple și tălpi. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții: Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.
*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.
Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clary Calm roll on 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *