Cinnamon (Scorțișoară) – Cinnamomum zeylanicum – 5ml

142.00 lei

Uleiul de Scorțișoară este utilizat frecvent la prepararea apelor de gură și a gumelor de mestecat și are o istorie lungă de utilizări culinare.

1 în stoc

SKU: Cinnamon Categorie: Etichete: , , ,
Share the (in) joy!

Descriere

Beneficii primare: potențează aroma băuturilor, specialităților de panificație, deserturilor și aperitivelor.Sprijină sănătatea orală.
Descriere aromatică: condimentat, lemnos, cu o notă dulce pișcătoare, cald.
Metodă de extragere: distilare cu aburi
Partea plantei: scoarță
Constituenți principali: Aldehidă cinamică, Eugenol.

Descriere:
Utilizat de mult timp pentru aromatizarea mâncărurilor și pentru beneficiile sale pentru sănătate în cazul uzului intern, uleiul de Scorțișoară este obținut dintr-un arbore tropical veșnic verde, care crește până la 14 metri înălțime și are scoarța, frunzele și florile extrem de parfumate. Datorită conținutului său ridicat de aldehidă cinamică, este suficientă utilizarea internă a unei singure picături pentru a obține beneficii pentru sănătate. Uleiul de Scorțișoară este utilizat frecvent la prepararea apelor de gură și a gumelor de mestecat și are o istorie lungă de utilizări culinare, conferind o aromă condimentată deserturilor, aperitivelor și băuturilor calde.

Utilizări: pune o picătură de ulei esențial de Scorțișoară în apă caldă sau ceai și bea încet. Adaugă o picătură la 100 ml de apă și folosește amestecul la gargară, pentru o curățare eficace a gurii și împrospătarea respirației. În următoarea rețetă cu scorțișoară pe care o prepari, înlocuiește praful de scorțișoară cu ulei esențial de Scorțișoară, pentru o aromă condimentată încântătoare.

Indicații de utilizare:
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții:
A se dilua înainte de utilizare. Folosiți o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii și cu mucoasele.

*Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultați medicul înainte de folosire. Dacă aveți alergie la oricare component din compoziție nu folosiți acest produs.

Apasă aici pentru a deveni Doterra wellness Advocate.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cinnamon (Scorțișoară) – Cinnamomum zeylanicum – 5ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…