|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact
Reduceri!

PACHET PROMO 8 SEZOANE – FORMAT DIGITAL

63,00 lei

GHID ASTROLOGIC ÎN FORMAT DIGITAL DESCĂRCABIL – 8 SEZOANE.

Informațiile pe care le vei primi în descrierea sezoanelor se referă la principalele trăsături ale zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion și cum le poți integra în viața ta, cum te afectează interacțiunea celorlalte planete, ce potențial poți fructifica sau la ce blocaje, tensiuni sau amânări te poți aștepta, principalele evenimentele astrologice ale perioadei.

Share the (in) joy!

Descriere

Pachet Promo Astro-Agenda cu 8 sezoane astrologice
Conține sezoanele Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Astrologia este unul dintre instrumentele de dezvoltare personală care a fost îmbrățișat în ultimii ani de un număr impresionant de oameni, tocmai pentru că beneficiile sale se simt extrem de rapid, iar calitatea vieții se îmbunătățește considerabil cu ajutorul ei. Din acest motiv am gândit acest ghid lunar astrologic care să-ți fie un sprijin real în viața de zi cu zi atât din punct de vedere emoțional cât și practic.

Ce afli concret din paginile agendei astrologice:

1. Care este atmosfera generală a perioadei 20 martie – 22 noiembrie 2023

În acest interval, temele de viață pe care le primim cu toții sunt în strânsă legătură cu energia zodiei Berbecului, Taurului, Gemenilor, Racului, Leului, Fecioarei, Balanței și Scorpionului, fiecare dintre noi având de integrat lecțiile pe care aceste semne ni le ridică la fileu. Deja știi (probabil) că și tu, la fel ca noi toți, conții în ființa ta toate cele 12 zodii care se manifestă sub diferite forme, în diferite sectoare de viață. Astfel, la fiecare sezon astrologic, se activează exact acele arii de viață guvernate de semnul zodiacal respectiv, în cazul de față zona din harta natală în care ai Berbecul, Taurul, Gemenii, Racul, Leul, Fecioara, Balanța sau Scorpionul.

Informațiile pe care le vei primi în descrierea sezoanelor se referă la:
– principalele trăsături ale zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion și cum le poți integra în viața ta.
– cum te afectează interacțiunea celorlalte planete, ce potențial poți fructifica sau la ce blocaje, tensiuni sau amânări te poți aștepta.
– principalele evenimentele astrologice ale perioadei.

2. Caracterizarea sezoanelor astrologice în funcție de tipul elementelor (foc, pământ, aer, apă) și al mersului direct sau retrograd al planetelor.

3. Caracterizarea nativilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Nicio zodie nu e mai bună decât alta, fiecare dintre cele 12 semne are o mulțime de calități și abilități dar și aspecte la care are de lucrat pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

În acest capitol găsești:
– Informații generale despre zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion: planeta guvernatoare, elementul care o definește, caracterul activ sau pasiv (Yin/Yang), semnul opus pe care trebuie să-l echilibreze nativul, calitatea (cardinal, fix sau mutabil), precum și organele anatomice pe care zodia respectivă le guvernează.
– Care sunt acele talente, abilități, caracteristici unice pe care noi toți le putem integra de la Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanța și Scorpion.
– Lecțiile pe care Berbecii, Taurii, Gemenii, Racii, Leii, Fecioarele, Balanțele și Scorpionii le au de conștientizat și rezolvat în această viață.

4. Câte o pagină dedicată fiecărei zile în parte în format printabil care îți poate fi un ghid astral zilnic și un companion în momentele tale de introspecție.

Această pagină conține:
– Descrierea energiei zilei în curs, vibe-ul general, activitățile favorizate, care sunt riscurile sau blocajele pe care le poți experimenta, faza în care se află Luna și semnul pe care îl traversează.
– Un program orar unde îți poți nota întâlnirile, programările, cursurile și activitățile planificate.
– Spațiu pentru a-ți nota:
o Intențiile cu care îți deschizi ziua, obiectivele pe care dorești să le hrănești în această zi.
o Ce ai învățat astăzi, ce ai conștientizat, care sunt lucrurile care te-au făcut astăzi o versiune mai bună a ta decât cea de ieri
o Care sunt acele lucruri, situații, sentimente, trăiri, oameni pentru care îți exprimi recunoștința.
– Personalități din diferite domenii și timpuri istorice născute în ziua respectivă.

5. O pagină dedicată celor care au cunoștințe minime de astrologie, un calendar în care sunt notate în limbaj tehnic de specialitate toate evenimentele astrologice majore ale sezoanelor Berbecului, Taurului, Gemenilor, Racului, Leului, Fecioarei, Balanței și Scorpionului.

Te rog să citești cu atenție reglementările legate de drepturile de autor. E important să ne respectăm unul altuia munca, să avem integritate, decență și respect tocmai pentru ca legea atracției să aducă în viața noastră acele lucruri care sunt aliniate cu aceste valori.

Informațiile și materialele furnizate în această agendă, inclusiv orice conținut, date, text, desene, grafică, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite în mod colectiv „materiale”) sunt deținute în mod exclusiv de INJOY. Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condiția să nu eliminați nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate conținute de acestea. Cu toate acestea, nu veți avea dreptul de a distribui produsul descărcabil fără acordul prealabil scris al INJOY. Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza agenda exclusiv pentru uzul dvs. personal; cu condiția ca să nu utilizați, reproduce, modifica, afișa, efectua public, distribui, crea lucrări derivate sau eluda orice măsură tehnologică prin care se controlează în mod eficient accesul la Site și / sau materiale în orice mod, inclusiv, fără a se limita la, manual sau automat, în orice scop. Folosirea agendei pentru orice alt scop decât cele autorizate în mod expres în acești „Termenii și Condiții”, este o încălcare a drepturilor de autor INJOY și a altor drepturi de proprietate, și este strict interzisă. În plus, confirmați că nu dobândiți nici un drept de proprietate, prin utilizarea site-ului sau a materialelor, ca nu veți contesta în orice mod care ar putea afecta proprietatea INJOY a site-ului și conținutul acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMO 8 SEZOANE – FORMAT DIGITAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!