|      |   Despre noi   |   Scan the sky
Coș   |    Cont utilizator   |    Contact
Reduceri!

ASTRO-AGENDA SEZONULUI BALANȚEI 2023

9,90 lei

GHID ASTROLOGIC ÎN FORMAT DIGITAL DESCĂRCABIL

Informațiile pe care le vei primi în descrierea sezonului se referă la principalele trăsături ale zodiei Balanței și cum poți integra flexibilitatea, deschiderea către noi posibilități, curiozitatea specifice acestui semn, cum te afectează interacțiunea celorlalte planete, ce potențial poți fructifica sau la ce blocaje, tensiuni sau amânări te poți aștepta, principalele evenimentele astrologice ale perioadei.

Share the (in) joy!

Descriere

ASTRO-AGENDA SEZONULUI BALANȚEI 2023

Astrologia este unul dintre instrumentele de dezvoltare personală care a fost îmbrățișat în ultimii ani de un număr impresionant de oameni, tocmai pentru că beneficiile sale se simt extrem de rapid, iar calitatea vieții se îmbunătățește considerabil cu ajutorul ei. Din acest motiv am gândit acest ghid lunar astrologic care să-ți fie un sprijin real în viața de zi cu zi atât din punct de vedere emoțional cât și practic.

Ce afli concret din paginile agendei astrologice:

1. Care este atmosfera generală a perioadei 23 septembrie – 23 octombrie 2023

În acest interval, temele de viață pe care le primim cu toții sunt în strânsă legătură cu energia zodiei Balanței, fiecare dintre noi având de integrat lecțiile pe care acest semn ni le ridică la fileu. Deja știi (probabil) că și tu, la fel ca noi toți, conții în ființa ta toate cele 12 zodii care se manifestă sub diferite forme, în diferite sectoare de viață. Astfel, la fiecare sezon astrologic, se activează exact acele arii de viață guvernate de semnul zodiacal respectiv, în cazul de față zona din harta natală în care ai Balanța.

Informațiile pe care le vei primi în descrierea sezonului se referă la:
– principalele trăsături ale zodiei Balanță și cum poți integra flexibilitatea, deschiderea către noi posibilități, curiozitatea specifice acestui semn.
– cum te afectează interacțiunea celorlalte planete, ce potențial poți fructifica sau la ce blocaje, tensiuni sau amânări te poți aștepta.
– principalele evenimentele astrologice ale perioadei.

2. Caracterizarea sezonului astrologic în funcție de tipul elementelor (foc, pământ, aer, apă) și al mersului direct sau retrograd al planetelor

3. Caracterizarea nativilor Balanță. Nicio zodie nu e mai bună decât alta, fiecare dintre cele 12 semne are o mulțime de calități și abilități, dar și aspecte la care are de lucrat pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

În acest capitol găsești:
– Informații generale despre zodia Balanței: planeta guvernatoare, elementul care o definește, caracterul activ sau pasiv (Yin/Yang), semnul opus pe care trebuie să-l echilibreze nativul, calitatea (cardinal, fix sau mutabil), precum și organele anatomice pe care zodia respectivă le guvernează.
– Care sunt acele talente, abilități, caracteristici unice pe care noi toți le putem integra de la Balanță.
– Lecțiile pe care Balanța le are de conștientizat și rezolvat în această viață.

4. Câte o pagină dedicată fiecărei zile în parte, în format printabil, care îți poate fi un ghid astral zilnic și un companion în momentele tale de introspecți

Această pagină conține:
– Descrierea energiei zilei în curs, vibe-ul general, activitățile favorizate, care sunt riscurile sau blocajele pe care le poți experimenta, faza în care se află Luna și semnul pe care îl traversează.
– Un program orar unde îți poți nota întâlnirile, programările, cursurile și activitățile planificate.
– Spațiu pentru a-ți nota:
o Intențiile cu care îți deschizi ziua, obiectivele pe care dorești să le hrănești în această zi
o Ce ai învățat astăzi, ce ai conștientizat, care sunt lucrurile care te-au făcut astăzi o versiune mai bună a ta decât cea de ieri
o Care sunt acele lucruri, situații, sentimente, trăiri, oameni pentru care îți exprimi recunoștința
– Personalități din diferite domenii și timpuri istorice născute în ziua respectivă

5. O pagină dedicată celor care au cunoștințe minime de astrologie, un calendar în care sunt notate în limbaj tehnic de specialitate toate evenimentele astrologice majore ale sezonului Balanței.

Te rog să citești cu atenție reglementările legate de drepturile de autor. E important să ne respectăm unul altuia munca, să avem integritate, decență și respect tocmai pentru ca legea atracției să aducă în viața noastră acele lucruri care sunt aliniate cu aceste valori.

Informațiile și materialele furnizate în această agendă, inclusiv orice conținut, date, text, desene, grafică, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite în mod colectiv „materiale”) sunt deținute în mod exclusiv de INJOY. Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condiția să nu eliminați nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate conținute de acestea. Cu toate acestea, nu veți avea dreptul de a distribui produsul descărcabil fără acordul prealabil scris al INJOY. Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza agenda exclusiv pentru uzul dvs. personal; cu condiția ca să nu utilizați, reproduce, modifica, afișa, efectua public, distribui, crea lucrări derivate sau eluda orice măsură tehnologică prin care se controlează în mod eficient accesul la Site și / sau materiale în orice mod, inclusiv, fără a se limita la, manual sau automat, în orice scop. Folosirea agendei pentru orice alt scop decât cele autorizate în mod expres în acești „Termenii și Condiții”, este o încălcare a drepturilor de autor INJOY și a altor drepturi de proprietate, și este strict interzisă. În plus, confirmați că nu dobândiți nici un drept de proprietate, prin utilizarea site-ului sau a materialelor, ca nu veți contesta în orice mod care ar putea afecta proprietatea INJOY a site-ului și conținutul acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ASTRO-AGENDA SEZONULUI BALANȚEI 2023”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place produsul? Share the (In)Joy!